BU TAKIM 6'DA 6 YAPACAK (YAPMALI)- LİGDE KALACAK (KALMALI)

Başlatan celebi, 26 February 2012, 01:59:42

« önceki - sonraki »

lucarelli

Biz düşeriz düşmeyiz o ayrı konu. Ama adı geçen takımlar ister ceza alsın ister almasın sonsuza dek bu lekeyle yaşayacak. Allah şükür bizim böyle bir lekemiz yok.

samsunmania

Samsunsporum olmasa bir daha bu ülkede maç bile seyretmeyecek kadar tiksindim bu işlerden. adamlara bak. devlete rest çekiyorlar ve malesef restleri de görülmüyor. Yazıklar olsun.
Sonuçta antalya da Kayseri de real madrid değil. Çıkıp çatır çatır oynayıp puanları almalıyız.

elexir

Antalyayı yenersek her şey güzel oacak....Bu takım son nefeste kalacak ligde inşallah hep beraber göreceğiz...

vanlioglu

bu hafta belediye antepe çelme takarsa bizde antalya ve antepi(2 farklı) yenmemiz halinde potadan çıkıyoruz.
Allahım sen yardım et. olmayacak birşey değil.

Gorkem

Düşmeyeceğiz  6 da 6 yapacağız  samsun kümeye diyenlere inat  :kafa: >:( >:(

Stelea

bursa maçındaki oyunumuzu motivasyonumuzu gördükten sonra zor ötesi bir durum 6da 6yapmak. kaldı ki 6da 6nın yeteceği bile şüpheli. diğer takımlar maşallah hiç kaybetmeden gidiyor. kaybetmelerini beklerken 6da 6yapmaya çalışmak :(

GurbetciFanatik

Siz daha iyi bilirsiniz
siz maclarda Kazim Baskanla yan yana mac seyrediyorsunuz
hic biriniz sormadi mi
Baskanim Demirörene neden oy veriyorsunuz acaba Samsunsporun cikarlari icin mi diye ?
Bu adam küme düsme puan silme yok dedi nasil kabul etdiniz? mesela
Vallahi ben olsam dayanamam sorardim

Theofanis Gekas

dün inanıyodum bugün mersin yenince yine umudum kalmadı  :( altımıza manisayı alırız sonrası şike dalgasına kalır,yapcak bişe yok sokakta oynasan kaldırıma çıkıp destek vermeyen kahbedir

Shane_Falco

Altımıza Manisayı zaten alırız.Gaziantep'i evimizde yendik mi aramızda sadece 3 puan fark kalır ondan sonra gerisi gelir Allahın izniyle.Şuan ki tek düşüncem tek bildiğim şey bu Gaziantep'i evimizde 2 fark ile yenip ikili averajda önlerine geçmemiz gerektiği...

Ollivanders

Saka yaptıgınızı dusunuyorum. Tamam 6 da 6 yapıp kalalım , umut edelim , destekleyelim ( ki destekleyecegiz ) ama gorunen koy kılavuz istemiyor ne yazık ki. Bursa maçını yenmen halinde %70 ligte kalıyorsun. Ama sen bırak gol pozisyonunu , pas atmaktan , koşmaktan , mücadele etmekten , faul yapmaktan acizsin. 3 yiyebilirsin ama takımında en iyi oynayan Ademse orda çok buyuk sorun var demektir. Kume dusmesini bekledigimiz , rakibimiz dedigimiz takımlar deplasmanda takır takır puanlar alıyor. Bir puana yatmıyorlar bile . İstiyorlar , koparıyorlar ve alıyorlar puanları.Manisa gibi kotu bir takıma biri 2 atarken 4 yedigimiz trabzon deplasmanında miy 3 atıyor. Ben Samsunspor taraftarı olsam da bu sene ligte kalmayı haketmedigimizi dusunuyorum. Yoneticisiyle , teknik heyetiyle biz SPL yi haketmiyoruz. İster kızın ister sövün ama benim gordugum gercekler bunlar ve o derece yıprandım ki artık umutlanamıyorum, olumlu dusunemiyorum. Çünkü hayallerimle oynanmasını istemiyorum ve yapmıs oldugumuz çalısmalarla da hiçbirimizin bu basarısızlıgı haketmedigini dusunuyorum. Hep veren taraf biz olunca yıpranma derecesi daha buyuk oluyor ne yazık ki. Desteklemek mi evet devam ama umut etmek mi artık zor.

kuzey55

sezon başı yapılan yanlışlar bu durumda olmamızın sebebi...İsa turan ile başlayan yanlışlar transferler taraftarla sürtüşmeler...taraftar dışında bu sene düşmeyi sonuna kadar hakettik :( ::(

5trawberry

Bir yanım öyle umutsuz ki, düştük artık diyor, kan ağlıyor; diğer yanım herşey bitmedi bi umut belki diyor.
Yeniliyoruz, keşke rakipler puan kaybetse diye bekliyoruz bu sefer, ordan da bir darbe geliyor. Onlarda şans, bal, kısmet ne dersek diyelim hepsi var, olmayan bir şey var ''Taraftar''...
Sanırım kader, bizim bu ligde olmamızı istemiyor.. Ve o yöne doğru gidiyoruz.. Ama herşeye rağmen gidiyorsak da Onurumuzla gidiyoruz, haykıra haykıra gidiyoruz..
Sayacak o kadar şey var ki, vekiline bilmemnesine neye fayda...

Theofanis Gekas

neden buralarda olduğumuzu madde halinde sayarsak alfabe yetmez...

samsunluhakan

27 February 2012, 01:55:31 #43 Son düzenlenme: 27 February 2012, 02:02:16 samsunluhakan
arkadaşlar umudumuzu kaybetmeyeceğiz çıkmayan candan ümit kesilmezmiş
samsunspor taraftarı hiç bir zaman ümit kesmez biz düştügümüzün garanti olduğu d.bakır maçında bile tribündeydik
ha içerde kaybetmememiz gerekiyordu ama ne yapalım oldu işte 2 maglubiyet hakkımız vardı birini kullandık
benim lig sonu tahminim 39 puan ama bizi kurtarırmı ?
kurtarmasada farketmez biz başarıların için sevmedik seni arman için sevdik
ben inanıyorum biz 39 puan yapacağız ve ligde kalacağız.
antalya_spor 3
gazi_antep 3
kayseri_spor 1
miy_x 3
besik_tas --
sivas_spor 3

Sonuna Kadar 55