Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

samuray

ya arkadaş bu kadar basiretsizlik şanssızlık adınha n dersen de beceriksizlik hepsi var bitmeden bitti demeyiz ama görünen köy kılavuz istemez g.b li için bişey diemiyecem ama t.sden bşk.tan 6 puan aldı adamlar ya biz ne yaptık deplasmanda tek galibiyetimiz küme düşmeyi haftalar önce garantileyen ankg. ligden düşecek 3.ncü manisa da biz kimi yakalayıp altımıza alacağız ufaktan ybankasya yolu görünüyor galiba bi karabük bi mersin bi ordu kadar olamadık yazık bu koskoca şehre yazık bu taraftarlarımıza ya  :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: >:( >:(

kumköylü ahmet

yemin ediyom tsnin boyle bir halt yicegini biliyodum...biz sonuna kadar savascaz bunlara inat

burakbas

hafta içi iyi bir atmosferle dedik bursa maçını alacağız, velhasıl cuma günü atladık geldik. malum bursa maçı öyle böyle geçti. başladık rakipleri takip etmeye , yenildiğimiz her maçtan sonra olduğu gibi. tekrar döndük okula. o kadar yol , yorgunluk üstüne o acı, üzüntü. canın sağolsun be SAMSUNum. bu da varmış kaderde . . .

ugrass

dıgıturk web tv uyeliği olan varmı aramızda? sorun tek bendemi herkestemi var?

SametYılmaz55

ugrass

Shane_Falco

Yapacak bi şey yok Manisa ve Antep'i altımıza almaktan başka çözüm yolu gözükmüyor zor ama imkansız deil....

SametYılmaz55

chromedan açılmıyor ama explorerden açılıyor.oradan deneyin isterseniz

samsunmania

ulan tese senin hakkında yanılmadığımı bir kere daha görmüş oldum. lanet olsun.

Theofanis Gekas

davidsavage

kaldırırım,uygunsuz bi durum var sanırım ?

vanlioglu

bu işin öncüsü samsunspor.biz ailesi ve beraberindeki büyük Samsunspor taraftarıdır.

tv'de bunu görünce bu ailenin yaptığı işlerden bir kez daha gurur duydum.

davidsavage

Alıntı yapılan: LisandroLopez - 26 February 2012, 22:52:06
bence gerek yok bunların ne hayrını görmüşüz ki bu sayfada yer alsın..

Kaldırdım  ;)

Uğur Yıldız

profesyonel ekiplere milyarlar vererek herkes yaptırıyo bu işleri önemli olan stadda o soğukta arman için o kartonları yerleştirmektir gerisi hikaye..