STSL 2011-2012 / 28.Hafta | SAMSUNSPOR'umuz - Bursaspor

Başlatan berusa55, 18 February 2012, 16:09:11

« önceki - sonraki »

isa55

cgr

Theofanis Gekas

hala futbolcu,teknik direktör vsvsvs için birbirinizi kırmaya devam ediyorsunuz bravo diyorum...ertuğrul görevini yaptı kazanması lazımdı kazandı bunun için asla kızamam,lakin samimiyetine şahsen inanmıyorum inananlara saygım sonsuz

isa55

isa55

Sioux

Adana, buradaki maçtan önce uzatma dakiklarında Altaylı Ufuk Ateş'!ten o golü yemeyip burada iddia sahibi olarak gelseydi görürdüm güzelliği. Sanki ligin son haftası, Bursa angarya maça çıkmış gibi yazmayın. Ne bekliyorduk? Oynamayın mı diyecekti oyuncularına?

Bugün b.k gibi oynadık. Elle tutulur adamımız yoktu. Taraftar her zamanki gibi üstüne düşeni yaptı ama berbat bir futbol seyrettik. İşi zora soktuk. Şimdi Antalyayı orada yenmek zorundayız.

brigand

Ertuğrul Sağlam adamın hasıdır. Bir gramda sevgisi eksilmedi bende. İşini yapıyor. Güzelde yapıyor. Bursa'yı şampiyon yaptı. Medya görmezden geldi. Ama lig tarihinin en önemli olayını bu adam gerçekleştirdi. İnşallah daha da başarılı olur. Sorunu kendimizde aramak en doğrusu. Çok hata yapıldı. Hatalar acı getirir. Çekiyoruz işte. Bankasya'ya 2.lig B'ye düştüğümüzde bu armanın  peşinde olmayacak varsa zaten sussun çıkarsın formasını atkısını çeksin gitsin. Dediğim gibi az değil çok hata yaptık. Acısını çekiyoruz.

isa55

Bu takım amatöre düşse yanındayım, yanındayız.

deriaKR

spor bakani 5 para etmez millet cayir cayir transfer yapdi mali göturdu bizim ki pisirik cikdi ve bu hukemt nezdinden ilk spor bakani olupda düsüren hakemler karsisinda ezilen olduk

green_beyaz

Bursa'dan Selamlar
Benim için Samsun deplasmanı kayıp yaşayabileceğimizi dusundugum kritik maçlardandı ,  Samsunspor'un son haftalardaki yakaladığı çıkısı ile ve gekasın geri donusuyle bol gollu bir mac olacagını dusundum
   Samsunspor taraftarları takımlarına  futbolu istekli arzulu hırslı ve itici olamk ıcın elinden geleni yaptılar  iyi destek verdiler ama ne yazıkkı takım oyunu taraftarın isteği kadar   iyi değildi.  bence Samsunspora servis yapacak topu öne dağıtacak  adamlar lazım  normalde kadro kalıtesı epey iyi . Bundan sonraki maçlarınızda Başarılar Dilerim
İyi gecler

yunusefa

Ertuğrul Sağlama giydirenler o adamın Samsunspora sizden fazla emeği vardır emin olun. Bize maçı satsa "bravo Ertuğrul Hocaya bize maçı bıraktıç" mı diyecektiniz. Yıllarca Samsunspor'a gururuyla hizmet etmiş bir adamın arkasından böyle konuşmaya hakkınız yok. Samsunspor'a gelirsek oyuncuların çoğu maçta hırsla oynadıklarını gördük, son örnek Eskişehir maçı.. Orta alanda top yapacak bir oyuncumuz yok, pas yapamıyoruz. Ne m.yıldırım ne fink, ne de m.ceylan bu özellikte. Orta sahada mücadelemizle diri kalmaya çalışıyoruz ama akıllı oynayan takımlara karşı maça tutunamıyoruz. Ayrıca bursaspor çok iyi alan kapattı. Maçın başlarındaki presli oyunumuzu uzun toplarla çok iyi açtı. Futbolcularımızın (en azından çoğunun) bu maça yine aynı istekle çıktığına eminim. Onlar da bu taraftara istediğini vermek istiyorlar, ama Bursasporun etkili oyununa karşı birşey yapamadılar işte. Biraz sahip çıkalım futbolcularımıza..  İşimiz şu andan sonra gerçek anlamda mucizelere kalsa da hala içimizde bir diriliş umudu var. 2006da malatyaspor maçında da takımı desteklediğimiz gibi bu sene de son ana kadar Samsunspor... Unutmayalım bu taraftar geçen sene ve bu sene bu takıma çok maç kazandırdı ve "Biz bitti demeden hiçbirşey bitmez."   samsunspor_x

Lusage

Ya arkadaş takım küme düşmek üzere. Tutturmuşsunuz yok Ertuğrul şöyle yok Ertuğrul böyle. Yazık ya vallahi yazık..

red_white

Bursaspor taraftarları ve yorumcular ne diyordu kapanan takımlara karşı zorlanıyoruz ama açık futbol oynayan takımlara karşı güzel oynayıp kolay galip geliyoruz bu maçtada belkide bir strateji değiştirip orta sahayı kalabalık tutup rakibi üstümüze çekmemiz gerekiyordu

teksaslı avukat

Tüm Samsunporlu tribün emekçisi, taraftarı ve sevdalılarına selamlar. Dünkü maça SAGS (Seni Annem Gibi Sevdim) grubumuzla birlikte geldik. Bizi karşılayan kadim dostum babasamsunlu (Akan Yüksel) ve kardeşi Cem Yüksel kardeşlerimle önce Amisos tepede Samsun manzarasıyla çaylarımızı yudumladık. Oradan Şirinler derneğine gittik, siz Samsunsporlu kardeşlerimizle tanıştık, kaynaştık. Sonrasında meşhur Samsun pidesini Akan kardeşim bize ısmarladı. Maçımızı da izledikten sonra Bursa'ya döndük. Her şeyden önce şunu belirtmeliyim ki, maçtan önce Akan kardeşime yenersek sevinirim ama daha çok üzülürüm dedim. Maç sonu bu duygularımı bugün de devam ettiriyorum. Karabük ve Antep'i yenerek Samsunsporumuz'a karşı olan mahcubiyetimizi bir nebze olsun gidermek boynumuzun borcu. Karadeniz'in tapusunu eline alan 61 plakalılara inat yaşasın Samsunspor, yaşasın kendi şehrini savunanlar..

http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s320x320/420207_10150822692457907_721212906_12657883_1659966722_n.jpg

55.hakan

Maçta bir ara Samsun kümeye diye bir şey duyar gibi oldum ama yanlış mı duydum stadda olanlar bilgi verebilir mi?