19- Murat Yıldırım (Bursaspor'a transfer)

Başlatan mehmet yılmaz, 10 August 2009, 22:15:31

« önceki - sonraki »

burakbas

Karakter bu kadar önemli ışte. Murat kötü oynasa bile biz onu hala seviyoruz. Adam çünkü . Adam gibi adam !

masbene

düşüş yaşıyor ama savaşmıyor değil.

maviay55

AlıntıHepimiz tek yürek olduk

Spor Toto Süper Lig'de tutunma mücadelesi veren Samsunspor'un kaptanı Murat Yıldırım, son iki haftada alınan 6 puanın takımı olumlu şekilde motive ettiğini söyledi ve "Tüm arkadaşlarımızla birlikte tek yürek halindeyiz. Samsunspor Küme düşmeyecek" dedi.

Takım olarak son haftalarda başarılı bir futbol ortaya koyduklarını ve hakettikleri puanları toplamaya başladıklarını anlatan Kaptan Murat Yıldırım, "Başkanımız, yöneticilerimiz, taraftarlarımız, teknik heyetimiz ve bizler, bu takımı küme düşürmemek için büyük bir mücadele veriyoruz. Bu nedenle her maçımıza 3 puan parolasıyla çıkıyoruz. Son iki haftada bunu başardık. Kalan maçlarımızı da alarak bize inananları mahçup etmeyeceğiz" dedi. Takımdaki herkesin özel hayatına dikkat ettiğini ve tüm arkadaşlarının Samsunspor'dan başka bir şey düşünmediğini de vurgulayan kaptan Murat Yıldırım, "Takım arkadaşlarımız ile birlikte Samsunspor'un ligde kalacağına inanıyoruz. Çünkü hem başkanımız, hem yöneticilerimiz çok kötü durumdayken bile bizlere güvendiler. Maddi-manevi destekleriyle her zaman yanımızda olduklarını gösterdiler. Kimsenin tek kuruşu kulüpte kalmıyor. Böyle bir ortamda taraftarlarımız da bize inandı. Bize düşen görev ise sahaya çıkıp rakiplerimizden 3 puanı koparmak. Bunu da başaracak güçte ve azimdeyiz" diye konuştu..

SametYılmaz55

stattan izleyenler daha net bir şey söyler belki fakat televizyondan izlediğim kadarıyla bugünde berbattı.kendini toplaman gerekirdi ama bugünde berbattın.bu saatten sonra toparlanmasanda olur fark etmez

55__Gurbet__55

Cok kötüsün Murat cok. Bazen ne yapmak istedigini anliyamiyorum. Belki sende bilmiyorsundur.

samsunmania

Gün geçtikçe senden tiksiniyorum. Ne zannediyorsun kendini ronaldinho mu? Kapasiten belli, her topu fantezi uğruna eziyorsun.Yeter kardeşim artık akıllı top oyna.

5trawberry

Murat ayip kardesim ayip!

Jnr.Serkan

Sende ne emmeye geliyosun ne gömmeye

sersa

Alıntı yapılan: samsunmania - 25 February 2012, 19:34:05
Gün geçtikçe senden tiksiniyorum. Ne zannediyorsun kendini ronaldinho mu? Kapasiten belli, her topu fantezi uğruna eziyorsun.Yeter kardeşim artık akıllı top oyna.
ne güzel bir yorum daha ne denir bunun üstüne.

Ekrem

Ben Muratı göremedim bu gün sahada ışık hızıyla düşüyosun Murat !

Theofanis Gekas

şimdi bazı arkadaşlar yine kızcak ama bugün tv başında tüm grup istanbul sana sövdük murat,kolpa murat,yetenek düşmanı murat

masbene

anladın mı murat pazıbandı ile bu işin yürümediğini

babasamsunlu

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 13 February 2012, 12:07:51
Murat bizim çocuğumuz gibi oldu.
Takımın en eskisi.Yürekten oynadığını kimse inkar edemez.
Çok kızıyor olmamızın nedeni ise Muratın bundan daha iyi olabileceğini düşünmemizden.
İnanılmaz bir form düşüklüğü yaşıyor.
Bunun nedeni ne bilmiyorum ama çok kıritik dönemde kendine gelmeli.
Toparlan Murat kendine gel.

1.artık o yürekte kalmamış..
2.hepimiz bankasyaya fena aldanmışız.
3.form düşüklüğüne ruh düşüklüğünüde eklemişsin..

Ayberk

Abi suç Murat'ta da değil esasında. Geçen sene bile zaman zaman yedek kalıyordu bu adam. Hele ki göbekte Hakan Bayraktar-Turgay ikilisinin yedeğiydi hep; kanatlarda görev alıyordu. Yorgun veya formsuzken de Ufuk, Dilaver, Agbetu gibi adamlara formayı kaptırıyordu. Ama biz bu sezon naptık? Orta sahaya 1 tane işe yarar adam alamadık, Murat'tan da geçen sezon beklediğimizden çok çok fazlasını bekledik, o da bunu karşılayamadı doğal olarak. Evet, orta sahada takım olarak berbat oluşumuza ben de deliriyorum ve bunu da bir izahı yok. Herkes kapasitesinin üstünde özveriyle oynamalı ama olmuyor işte... :(

özkan

Ahde vefa duygusu önemli,ama güncel başarı ve gelişmede öbnemli.Bilmem kaç yıldır burdasın diye en kötü günlerimizde burdaydın diye başarısızlığınada eyvallah diyecek halimiz yok bu zor gülerde murat.Bi sıkıntın yahut bişeyin olduğunu düşünmüyorum,tek problemin yeteneksizliğin.Kapasitn bu yapacak bişey yok.