EL'E İNAT ATKISI

Başlatan edmontdante, 12 February 2012, 22:32:51

« önceki - sonraki »

Cheregi

Tırnak portatif olsun isteyen söksün taksın  :ok

kalptenþimþek

"ELE İNAT" atkısının küçükleri de olacak değil mi?

cembaba

maraton

evet engin sever ne oldu bu atkı, laf var iş yok, bi kere de ortaya bir çalışma koy, bir değer yarat, bir koreo yap, yoksun anca laf..
hadi da engin sever atkım yok üşüyorum !!

##kdc##

Ele İnat atkısı çıkmıcaksa Cingenler olarak biz bi atkı çıkarmak istiyoruz başkanım, saygılar ...

burakbas

edmontdante

kumköylü ahmet

Neoldu Atkilar Cikcak Mi ??Nezmana Hazir Siz yollamayin bana ben Alirdiririm Nasil Olsa,siz yeterki Isi Bitirin Gerisi Bende :-)

maraton

Alıntı yapılan: edmontdante - 23 February 2012, 01:21:13
Tamamdır başkan.Model bu.Gerisi sende

OHOOOOOOOO... herkes alıştı ha.. kazım başkan arar şudur gerisi sende.. samsuni arar şu olacak gerisi sende.. engin abi sen yapma bari... dün atakumun ortasında topçu arabasına değnekçilikte yaptım ya en dibe vurduğumu orada hissettim.. tamam abi rahat ol bu da bende hemen işleme başlıyorum.. slogan neydi "çorbanın peşinde ömrümden verircesine é :deli:

maraton

yanlız engin sever gekas atkısını görünce bu tasarımdan vazgeçecen gibi geliyor  ::)

babasamsunlu

Başkanım benim izin işide sende ona göre  :kanka: :kanka: :evet: :evet:

maraton

iş bitirici oldum ek iş olarak avukatlık yapıyorum.. birader izin alma antalyaya git, yenge seni boşasın biz de ekmek yiyelim di mi, ulan hiç kimse bu adam nasıl evini geçindiriyo dediği yok,anca başkan hallet,başkan öde !!
(allah korusun bu arada, evlerden ırak )

celebi

atkıları aldık ve Samsuna doğru yola çıktı. süper olmuş atkılar. emeklerinize sağlık kardeşim. her zxamanki gibi süper olmuş tasarlama yapma. bu arada her zamanki gibi çıkan atkılr ilk önce nedense yine beni buldu. :)

cembaba

Sekocan yarın resmini atarsın daha :) Çok merak ettim bende =)

Serkan

Benim haberim yok ki : )