EL'E İNAT ATKISI

Başlatan edmontdante, 12 February 2012, 22:32:51

« önceki - sonraki »

maraton

hadi engin sever bu de de icraata geçelim..

özkan

ufak armayla harika olur..

edmontdante

tamam başkan son detaylar üzerinde çalışıyoruz

maraton

:oyun: çalışın çalışın ve unutmayın sloganımız ne ; "çorbanın peşinden ömrümden verircesine !"  :deli:

kumköylü ahmet

Arkadaslar Hollanda ya Yollayabilirseniz Tüm Masraflarida Karsiliyorum..10 Adet Alirim..Egerki Mümkünse.Egerki Olmazsa Samsunsporumuzun Son Haftalarinda gelebilirim Ozmana Kalirsa Tabii.Zor Gunler Geciriyoruz Zor gunlerinde Yaninda Olmak Isterim tabiii ama Sartlar Neyi Gösteriri Bilemeyiz..Selamlar

edmontdante

14 February 2012, 17:20:29 #50 Son düzenlenme: 14 February 2012, 17:25:22 edmontdante
Kesme işaretini kaldırdık.Beyaz Küçük Armayı kullanıyoruz.SAMSUNSPOR yazısını biraz büyüttük.Karakter düz mü olsun böyle yan mı?

Serkan

Koltuksuz olanlar daha iyi mi ne : )

Ollivanders

edmontdante

Tamam bunu yapalım bana kalırsa.Malzeme de kalite oldu mu süper olacaktır

Desiqner

Aynen bu olmuş usta elinize kolunuza sağlık.

edmontdante

Kaya

Koreo'nun atkısı ise,koltuklu ve yapılan işteki gibi EL'E şeklinde olması gerekirdi diye düşünüyorum.Yok sadece bir atkı tasarımı diye düşünüyorsanız üsteki güzel olmuş.. >l<

edmontdante

Koltuk efekti bence gerekli değil.O zaman fotosunu basmak gerekirdi bana kalırsa.Kesme işareti için ben de aynı fikirdeyim.Örnekler bunlar.Son örneğe kesme işareti ekleyerek  yapacağız atkıyı

**KaR6**

kesme işaretine çok takıldıysak, eli komple tırnak içine alalım, herkesin gönlü olsun  :)

'EL' E İNAT şeklinde..

CurvaSs

İNAT olmaz mı? :) bu kadar takılmaya gerek yok bence, her ikisi de güzel ama koltuksuz olan daha güzel olur kanımca. çünkü siyah ayrıntıyı verirken koltuklara, aşırı kaçabiliyor. :D