EL'E İNAT ATKISI

Başlatan edmontdante, 12 February 2012, 22:32:51

« önceki - sonraki »

edmontdante

EL'E İNAT atkısı yapılsın diyorum..Kulübe bu konuyu taşıyalım,yapmayı düşünmezlerse biz yapalım.Çizim belli.Koreonun dizaynı.Üst beyaz-orta kırmızı-alt beyaz.Aralarda siyah şerit.ELE İNAT siyahla ,kırmızı ve beyazın arasına ,SAMSUNSPOR kırmızı ile alt beyazın içine..

celebi

Ollivanders

maraton

Dizanyi verin hemen Store den yaptiralim

5trawberry

Haddim olmayarak bir öneri sunsam, yapılmışın üzerinden yapılsa..
Yani en güzel koreo görüntüsünü, efektleyip, sarsıcı bir görüntü verilebilir- mi?

Desiqner

Denemek lazım süper olur.

edmontdante

Örnekleri ortaya koyalım.İşten anlayan arkadaşlar el atsınlar olaya

jurista

öncelikle çok güzel bir proje kesinlikle yapılması taraftarıyım.
yazlık fular tarzı atkı da bu resmin bir örneği vardı buna benzer birşey ,koreonun görsel sunumuyla en azından bir yüzünde kullanılmasıyla daha güzel olabilir.

AntZ

12 February 2012, 23:48:16 #8 Son düzenlenme: 13 February 2012, 01:21:26 Cheregi
Elimde atkı yapılacak kadar temiz bir resim yok ya da bu koreografimiz şahane olsa da resmi atkıda iyi çıkmaz bence diyeyim. Resim kullanmadan şöyle bir deneme yaptım;

Desiqner

En basitinden resim şu şekilde oluyor atkıda.Tabi efekt verilebilir başka resimler ilave edilebilir.Ben hafif kırmızılık verdim.Fikirlerle gelişebilir...

Ollivanders

Alıntı yapılan: AntZ - 12 February 2012, 23:48:16
Elimde atkı yapılacak kadar temiz bir resim yok ya da bu koreografimiz şahane olsa da resmi atkıda iyi çıkmaz bence diyeyim. Resim kullanmadan şöyle bir deneme yaptım;

bence bu mükemmel!

ahmetsefa55

bence Samsunspor yazmasın.
direk EL'E İNAT yazalım.

samet_55

şu sloganımızı başka biri çalacak diye korkuyom artıkk.ne güzel ya EL`E İNAT..Bulup buluşturanlarda kafa yoranlardan ALLAH(c.c.) razı olsun.

kumköylü ahmet

hollandaya havala yokmu yaa neden herseyden uzagiz ya offffff offffffff

AhmetDenizci

Alıntı yapılan: AntZ - 12 February 2012, 23:48:16

Kırmızı armamız olabilir mi acaba ?