STSL 2011-2012 / 28.Hafta | SAMSUNSPOR'umuz - Bursaspor

Başlatan berusa55, 18 February 2012, 16:09:11

« önceki - sonraki »

masbene

ertuğrul

adem     kelhar    bahia     uğur

murat y.   fink   murat c.   ekhigo

bance     gekas

burakbas

bir maç bitti , hemen diğer maçın havasına girdik. ışte büyük taraftar budur. cumartesi günü eşinizi dostunuzu herkes +1 getirsin. bırakalım ertuğrulu , teksası. alalım şu maçı, cehenneme dönsün 19 mayıs. kalalım şu ligde , kahpelere inat, ele inat kalalım...

55ertan

Herkez +1 getirsin güzel söyledin.
Bundan sonra stad zaten full ceker diye bekliyorum.

Bursa biraz cekindigim rakip, bi aksilik cikmadan su maci alsak.
Bursa macini aldimi gerisini rakipler düsünsün. En kolay fikstür bizimkisi.

Sercan

maçı alalımda, ertuğrul hocayı da çağırırız ;) ama önce maç biz düşersek ertuğrul sağlam da kurtaramaz bizi :)

Furkan

Bursasporun kadro kalitesi geçen yıla oranla çok daha kötü durumda ama bizden iyi yinede.
Maçı alırsa büyük taraftar aldıracaktır yine. 2 hafta önceki Es Es maçındaki gibi

cembaba

Ertuğrul'u nasıl çağırdığımızı bilmeyenler için söyleyim: "ADAMIN KRALI BURAYA...." Her zaman böyle çağırıyorduk. Bu maçta da öyle çağıralım :)

fındık

Alıntı yapılan: CemBaba - 20 February 2012, 15:50:49
Ertuğrul'u nasıl çağırdığımızı bilmeyenler için söyleyim: "ADAMIN KRALI BURAYA...." Her zaman böyle çağırıyorduk. Bu maçta da öyle çağıralım :)

Ben hep küçüklüğümden beri ''ALEMİN KRALI BURAYA'' diye çağırmışımdır :D :D

hakan55

Gerçekten çok zor maç.Ama her ne olursa olsuın evimizde maç kaybetme hatta puan kaybetme lüksümüz yok.Eskişehir ve ankaragücü maçlarında çok rahattım ama bu maçtan korkuyorum.Ne olursa olsun kazanmalıyız..

King1965

Stada bayrak sokmak serbest mı ??? Bayraklarımızı getirelimm kırmızı beyaz cümbüşü yapalım...

GökhanÇağlar

Ertuğrul a gereken karşılamayı yapar bizim taraftar,kimsenin şüphesi olmasın.

İçerde puan kaybına tahammülümüz yok,mutlak kazanmalıyız.Ekigho ve Gekas bitirir işi...

burakbas

hala diyorum, diyorum ki stad yönetiminden izin alınsın sokalım şu river bayrakları. mehmet abi şu işe bir el atsan. olmaz mi ?

samuray

fairplay çerçevesinde karşılayalım bursasporlu taraftarları ve ertuğrul sağlamı ama dostluk başka şey maçı mutlaka kazanmamzı gerekiyor bundan sonrası her maç final bizim için her maçı kazanmak için oynamamız vede kazanmamız gerekiyor heleki iç sahamızdaki maçları kesinlikle kazasıs geçmemiz deplasmandanda puanlarla dönmemiz gerek zira üstümüzdeki takımlarda kazandı malesef bu hafta 7 sıkıntılı hafta beklyor bizleri

cgr

Bursaspor'da sarı kart sınırında olan varmı ?

berusa55

cgr

Sagol Ersin abi, ikiside sarı kart gorsun o zaman :)