STSL 2011-2012 / 28.Hafta | SAMSUNSPOR'umuz - Bursaspor

Başlatan berusa55, 18 February 2012, 16:09:11

« önceki - sonraki »

babasamsunlu

kumköylü kardeşim abim veya dostum...
zaten başka ne yapılabilirki.
Abartıyorsunuz derken ne yapıyoruz Mesela.
adama tapınıyormuyuz ??
veya adamın elini ayapını mı öpüyoruz. ??
Sadece vefasızlık yapmanın bize yakışmadığından bahsediyoruz.

kumköylü ahmet

babasamlu kardesim diyim ben sana samsunsporlular benim kardesimdir abimdir..yani demek istedigim ozel birseylere gerek yok kardesim...tamam o ilk macda cok sakin olmaliydi diye dusunuyorum sonuc her ne olursa olsun..ben sevmeyin demiyorum benimde kendisine saygim var futbol dunyasinda ender gorulen adam gibi adamlarindandir kendisi.ama biz ona yeterince deger vermedik mi ???biz ona fazlasini bile yapdik..suan samsunsporumuzun durumu ortada yapailacaksa zaten yapiliyor samsunsporumuzun icin yapilmali ertugrul saglam icin degil..onu en fazla tirubunlere cagirarak sevgimizi gosterebiliriz...Bursasporu 2-0 alacagiz insallah

babasamsunlu

valla senin bile ne yazdığını tam olarak anladığını sanmıyorum abi diyiyim bende sana ;)
önec adama sallıyorsun. sonra türk futbolundaki ender rastlanan adam gibi adamlardandır diyorsun.
bu adam gibi adam dediğin adamda ben samsunsporluyum diyor.
ama sen ona ilk maç sırasında sövdüm diyorsun..
bu tezatları ben anlayamadım .inşallah sen kendi kendine anlatabilmişsindir..

ha bu arada herşeyin Samsunspor için olduğu gerçeğini en son bu sitedeki adamlara söylemek gerekir diye düşünüyorum ;)

Theofanis Gekas

ertuğrulun yaptığını maç heycanına verelim,aynı hareketi Samsunda yaparsa o zaman eleştiririz

kumköylü ahmet

19 February 2012, 17:05:47 #79 Son düzenlenme: 19 February 2012, 17:35:26 kumköylü ahmet
Ertugrul saglamla zamaninda ayni ucakda istanbuldan samsuna gittim hemde ayni koltukda ozamanlar besiktasda oynuyordu...epey sohbet ettik yaninda kucuk bir canta vardi icinde kendi imzali resmi vardi bjk formasiyla ucakda herkez siraya girdi imzali resmini almak icin...aldilarda ucak onun yuzunden 1 saat gec kalkdi bizim  yurdum insani yeterki ünlü birini görmesin hava atacakya herkez ayakda onlarin yuzunden ucak gec kalkdi..Neyse ucak samsuna indiginde bana geldi ya kardes kusura bakmada sana bir soru sorabilirmiyim dedi...Bende Buyur tabiyki dedim.soru : Ucakda herkez benim imzali resmimi alabilmek icin siraya girdiler hatta ucak bile bu yüzden gec kalkdi dedi,sen yanimda oldugun halde neden resmimi istemedin futbolla ilgin mi yok yoksa dedi ?Benim cevap:Ertugrul abi ben futbolu cok seviyorum ama sen besiktaslisin suan ve resminde besiktas formasiyla ben ise fanatik samsunsporluyum dedim almamamin tek nedeni bu dedim..Beni kucakladi öpdú orda ayrildik..yüzünde hafif gülümseme vardi...ertugrulun lafi acilmisken paylasim istedim sizlerle saygilar

kumköylü ahmet

Ben adama ne salladim ya onun icin birseyler yapamaya gerek yok demek sallamak mi ??sizde bunu ayri yerlere cekiyosunuz..küfür ettim cunku sari kart isteyesini bidaha izleyin...adam gibi adam diyisim adam gibi durmasidir hareketleri degil..ozman samsunsporla oynarken gol atarlarsa kendini bizim mesut bakkal gibi yerden yere vurursa kartlari daha abartali sekilde isterse sizde macdan sonra cagirir alkislarsizniz babasamsunlu kardesim...sevginizi eksik etmezseniz..ya burda sadece bir görüsümü bildirdim sizler nerelere cekdiniz helal olsun sizlere volla...nerden neler cikartiyosunuz

babasamsunlu

ben  senin yazdıklarını sana söyledim.
hiç birinde  kendi lafım yok.
hiç bir yerede  çekmedim.. ;)
ilk baştan beri yazdıklarına bakarsan görürsün ;)
Burda ben herhangi bir şeyin savunucusu değilim..
Vefasızlığımıza dem vuruyorum.Ama sen sadece ertuğrul ile ilgli olan kısma karşı çıkıyorsun.

Aman ya öfff .. yine cimnlendim ben.
Sen haklısın Samsunspora faydalı olanların alayına ............

twitter

kumköylü ahmet

19 February 2012, 17:45:04 #83 Son düzenlenme: 19 February 2012, 18:21:51 kumköylü ahmet
samsunsporami faydali oldu ??samsunspor ona mi?? kim kime borclu?? bu konu gereginden fazla uzadi kardesim gerek yok gerginlige...ben faydali oldu diye kufur etmedim sari karta tepkisini dile getirdim hepsi bu konunun ama anlayana..neysee kizma sallama faydali olanlarin sucu yok kardesim senide seviyorum ::)..aslinda samsunda olsaydim seninle bakmak isterdim maca beraber cagiridik ertugrulu  :P gerginlige gerek yok ankaragucunu yendik ama sirada bursa var inslalah..ama karabukde onde antepde yendi isimizi gittikce zorlasdiriyolar her mac FiNAL

Serkan

Theofanis Gekas

abilerim hiç bir futbolcu,teknik direktör vsvs için birbirinizi kırmaya değmez çünkü hiçbiri sizin 1000000/1 iniz kadar Samsunsporlu olamaz.boşverin ertuğrulu felan

kumköylü ahmet

Gerek kalmadi serkan konu kapandi..bursa macina odaklanalim bursanin teknik direktorune degil

Theofanis Gekas

bencede maça odaklanın karabük kıçı kurtardı aq  al_sana

Jnr.Serkan

Bu haftanın tek iyi yanı Manisa potaya yaklaştı,geri kalanlar doludizgin devam ediyor.Bursayı yenersek Manisayı alta alırız.Antep yenilir deplasmanda Antepide yakalarız sorun olmaz.Karabük biraz farkı açtı sadece.Manisada yenseydi hiç iyi bir hafta olmazdı ama yinede fena değil olsun

samuray

kazanacağızzzzzzz hemde tüm maçlarımızı bilahassa evimizde oynayacağımız maçları u bile yetmez baraj çıtası yükseliyor 40 ların üzerini görecek deplasmandanda puanlar almak zorundayız inşallah