STSL 2011-2012 / 28.Hafta | SAMSUNSPOR'umuz - Bursaspor

Başlatan berusa55, 18 February 2012, 16:09:11

« önceki - sonraki »

YaşarDoğu

İyidir abi, sen nasılsın?Genel Sohbet alanına davet ediyorum seni , bi kahve ısmarlıyayım :-* :P

elexir

babasamsunlu

5trawberry

Her maç bi yaramazlık var tribünde..
Konfeti yapılsa olmaz mı bu maçta da :)

burakbas

abi konfeti atılır peşine kimse görmeden river bayraklarla 3lü çekilir. cehenneme döner o an. ciddiye alın sitede önde gelen abilerim. yapalım şu işi . yapamaz mıyız , yaparız. biz neleri yapmadık ki ?

King1965

River bayrakları bıde kendı bayraklrımızı getırırırz..  Bu haftasonu su stadı kırmızı beyaza buruyelım yaa katılıorum de_brk ve dıerlerıne

Serkan

Süper lig'de bayrak sokmak sıkıntı emniyet izin vermiyor yoksa en az bizlerde sizler kadar böyle  görselliklerin tribünlerimizde olması taraftarıyız.

babasamsunlu

beyler lütfen özelden devam edin  :P :P :peeh: :peeh: al_sana :kanka: :evet:

burakbas

serkan abi stad yönetiminden izin alınsa veya yönetim araya girse. tabi bu bir görüş. bayrak olmasa bile konfetiye karışacaklarını zannetmiyorum. ?

Serkan

Kardeşim ilerki maçlarda daha değişik organizasyonlar yapacağımız için  şuanda küp kağıda masraf yapamayız..

burakbas

tamam abi doğru söylüyorsun. bayrak işini zorlarız ama olursa olur ...

FaTiH_HaN

Mesut Hoca tüm planlarını ilk yarı gol atma üzerine yapacaktır ki ilk yarı gol bulmamız çok önemli, aslında çok stresli maçlar yapıyoruz ama bulduğumuz erken goller bizi rahatlatıyor, en son geçen seneki Altay maçında çok heyecanlanmıştım, Allahtan Murat son dk'lar da atmıştı, bu maçta son dk'lara 0-0'lık skorla girdiğimizi düşünemiyorum, kalpten gideriz heralde  :) İnşallah tıklım tıklım dolu tribünler önünde ne şekilde olursa olsun galibiyeti alır Antalya maçına da 3 puan parolasıyla çıkarız, Allah utandırmasın.

babasamsunlu

Sen o Altay maçında yaptığımız totemi bir bilsen.
Adamın birinin gol olsun diye yaptığı fedakarlığı hiç bir Samsunsporlu yapamamıştır o maçta :D :D
Sevgili isimsiz kahramınızma yeri gelmişken teşekkürü bir borç bilirim.  :kanka: :evet:

FaTiH_HaN

Madem öyle bende teşekkür ederim totem candır  :)  :evet:

berusa55

Samsunspor'umuzun Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Cumartesi günü 19 Mayıs Stadı'nda saat 16.00'da Bursaspor ile yapacağı maçın biletleri yarın (Çarşamba) saat 12.00'den itibaren Türkiye Geneli'nde satışa çıkacak.

Biletler, Biletix satış noktaları, çağrı merkezi ve internet sitesi aracılığıyla satılacak. Ayrıca Samsun'daki 56'lar ve Atakum Errea mağazaları, Atatürk Anıtı karşısındaki Çelik
Telekom ile Öğretmeevi kavşağındaki Ofis İnce Kırtasiye'den de biletler temin edilebilecek.

Karşılaşmanın bilet fiyatları şöyle;
VIP A Tribün: 50,00 TL
VIP B Tribün: 25,00 TL
Maraton Tribün: 10,00 TL
Kale Arkası(Şehir Tarafı): 5,00 TL
Kale Arkası(Belediye Evleri): 5,00 TL
Misafir Tribün: 5,00 TL
Aile Tribün: (Kadın ve 16 yaş altı ücretsiz)

http://www.samsunspor.org.tr/HaberDetay.aspx?id=116