Ligde Kalma Mücadelesi - 24-28. Haftalar

Başlatan Sol Açık, 31 January 2012, 22:45:58

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Ordu bugünkü mağlubiyetle kendini de ateşe attı bence. Çünkü bundan sonraki fikstürü hayli zor ve ilk devre o fikstürde hiç puan çıkaramamışlardı. Ayrıca Manisa'nın kaos ortamı ve acayip zor fikstürü ile şehrin ve camianın pek umurunda olmaması da göz öününde tutulduğunda düşecek ikinci takım için en büyük favori olduğunu düşünüyorum. MİY için de tehlike çanları çalıyor. Gerçi BJK ve GB gibi çok acayip 6 puan çıkardılar ama tekrarı zor olacaktır. MİY-Ordu maçı çk kritik iki takım açısından da.

Biz düşmeyeceğiz arkadaş; bunu haftalardır söylüyorum.
Artık daha çok inanıyorum, bu taraftar takımı çıkardmıştı, şimdi de ligde tutacaktır.
Kimde var böyle sevgi?

lucarelli

İçerideki Bursa,Antep,Mersin,Sivas maçlarını kazandığımızda diğer maçlarla ilgili hesap yapmamız bile gerekmeyecek. Diğer takımlar hep birbirleriyle oynayacak.

GurbetciFanatik

icimden bi ses diyorki bazen

bosuna hesap yapiyoruz

cünkü sike olayindan ötürü ya eksi puan yada küme düsme olacak gibi.

Insallah hislerimle yanilmam ama en güzeli kendi gücümüzle  ligde kalmamiz

ahmetsefa55

içimden bir ses içerde 4 te 2 yaparız diyor.
ama antalya deplasmanından umutluyum.
bu şartlarda ligde kalamıyoruz ama aynı zamanda ligde kalacağımıza da inanıyorum.
nası olcak ağalar bu işler ?  :-\

cembaba

Alıntı yapılan: CurvaSs - 19 February 2012, 23:32:06
offf offf offff diyorum; ondan sonra gelsin seedorf'lar, eto'o bitsin falan yani. :D ne güzel olur kupayı almak, avrupa'ya deplasman yapmak. maraton başkan arabasını satar, bizi de götürür ingiltere'ye. :D

GençKozluklu

Biz işimize bakar ve üzerimzie düşeni yapıp içede bütün maçları alırsak ligde kesin kalırız. Dışarda Antaly'dan gali pgeleceğimize inanıyorum. Kaysei ve BJK yı henüz yazmadım o da yedek bulunsun :) Onları yenmediğimiz ve yenemeyeceğimiz takı mdeğil. İyi bir hava yakalamış duurmdayız. 35 puan altındaki herkesin düşğme tehlikesi var.

celebi

biz çok yoğun hesap yaptık Ali Hikmet kardeşimle. son 5 sezonu inceledik bu seneki maçları inceledik. oratalama ve istatistik çıkardık. son 5 sezonun ligden düşme ortalama puanı 31,8. ligde kalma ortalama puanı 36,4. olay çözüldü sene sonu puan sıralamasını aşağıda veriyoruz.bunu lütfen not alınız.

18) ankaragücü
17) gaziantep: 35-38
16) manisaspor: 37-40
15) miy:            40-43
14) SAMSUNSPOR: 40-44
13) karabük:40-43
12) ordu 43-44

NOT: İKİLİ VE HATTA 3 LÜ AVERAJLAR hesaplanmıştır.

saygılarımızla

bir AHK&ÇELEBİ istatistik organizasyon komitesi A.Ş. kuruluşudur.

TÜM SAMSUNSPORLULARA HAYIRLI OLSUN.

babasamsunlu

;D ;D ;D ;D

Fazla kafayı yormayın... kocaelinde plaka yapar bırakırız bu işi :):):):)

Sol Açık

MİY'nda işler karışık görünüyor. Bakalım sahaya ne kadar yansıyacak bu durum...

http://www.ntvspor.net/haber/gunun-haberleri/59268/mersinde-sok-protesto

King1965

Bizde para varr sıralamamız kötü :S ah bu sene bı kalalım seneye bakın samsunspor nasıll gumbur gumbur oynuyor :holey:

Shane_Falco

Alıntı yapılan: Sol Açık - 22 February 2012, 19:12:57
MİY'nda işler karışık görünüyor. Bakalım sahaya ne kadar yansıyacak bu durum...

http://www.ntvspor.net/haber/gunun-haberleri/59268/mersinde-sok-protesto

Bu Mersin'de işler karışık belliki.Bir kaç kadro dışı bırakılma olabilir bu olayın ardından.Şunlar gidip deplasmanda bjk yi yenemeselerdi herşey çok daha iyi olacaktı ya neyse...

isa55

Karabük inanılmaz iç saha ve deplasman puanları alması ile ligde kalacacağı anlaşılıyor. Mersinin fikstürü zor ama bir şekilde 7 maçtan 6 puan çıkarır. Elde kaldı Manisa ile Gaziantep. Bu hafta Manisa_Gaziantep maçı berabere yada yenecekse Manisanın yenmesini isterim.
Ankaragücü maçıyla 26 puana ulaşmamıza rağmen umudum artmadı. Bir hafta öncesine kadar 3 takımdan ikisini geçmemiz yeterken şimdi rakip ikiye düştü ve ikisinide geçmemiz gerekiyor.

cembaba

Şimdi baktım da bi, Manisa nın kurtulması mucizelere bağlı.
Antep, Kayseri, İdman yurdu, beşiktaş, sivas gençler ve son hafta galatasaray ile oynuyor.

Antep'te de durum aynı:
Manisa, Biz, belediye, Mersin, Karabük, son hafta Bursa ile oynuyor. Bir nebze daha şanslı Antep.

İdman Yurdu ise benim düşme adayım. Futbolcuların paralarını alamaması, yönetim karışıklıkları bunların yanında 12 maçta 2 galibiyet 10 yenilgi aldılar. Düşerseler H.Bayraktar'ı seneye geri alalım ;D Bu kadar kötülüğün yanında fikstürleri de zor. O yüzden düşer diyorum Manisa ile beraber.

sırasıyla, ts, ordu, manisa, belediye, biz, karabük, es es. Yani bu maçlardan çıkaracağı maksimum puan sayısı: 8. Buna göre bence düşer MIY.

Allah yardımcımız olsun. Biz adam gibi topumuzu oynayalım. Zaten sonuçlarını alacağız. Bursa'yı yenersek, Antalya'da çıkarma yaparız.

yilmazselcuk55

23 February 2012, 17:44:57 #253 Son düzenlenme: 23 February 2012, 17:59:02 yilmazselcuk55
Alıntı yapılan: CemBaba - 23 February 2012, 17:06:14
Şimdi baktım da bi, Manisa nın kurtulması mucizelere bağlı.
Antep, Kayseri, İdman yurdu, beşiktaş, sivas gençler ve son hafta galatasaray ile oynuyor.

Antep'te de durum aynı:
Manisa, Biz, belediye, Mersin, Karabük, son hafta Bursa ile oynuyor. Bir nebze daha şanslı Antep.

İdman Yurdu ise benim düşme adayım. Futbolcuların paralarını alamaması, yönetim karışıklıkları bunların yanında 12 maçta 2 galibiyet 10 yenilgi aldılar. Düşerseler H.Bayraktar'ı seneye geri alalım ;D Bu kadar kötülüğün yanında fikstürleri de zor. O yüzden düşer diyorum Manisa ile beraber.

sırasıyla, ts, ordu, manisa, belediye, biz, karabük, es es. Yani bu maçlardan çıkaracağı maksimum puan sayısı: 8. Buna göre bence düşer MIY.

Allah yardımcımız olsun. Biz adam gibi topumuzu oynayalım. Zaten sonuçlarını alacağız. Bursa'yı yenersek, Antalya'da çıkarma yaparız.

bursa antalya ve antep maçlarını kazandığımız taktirde aşağıdan kurtulacağız

28.hafta

KARDEMİR D.Ç. KARABÜKSPOR   - MKE ANKARAGÜCÜ Karabük 3 puan
SAMSUNSPOR - BURSASPOR    Samsun'um 3 puan
MANİSASPOR - GAZİANTEPSPOR    Gaziantep 3 puan
TRABZONSPOR A.Ş. - MERSİN İDMAN YURDU    mersin 0 puan

29.Hafta

MERSİN İDMAN YURDU - ORDUSPOR     1 er puan
MEDİCAL PARK ANTALYASPOR    - SAMSUNSPOR Samsun'um 3 puan
BURSASPOR    - KARDEMİR D.Ç. KARABÜKSPOR  karabük 0 puan
GAZİANTEPSPOR - İSTANBUL BBSK  Gaziantep 1 puan
KAYSERİSPOR - MANİSASPOR   1 er puan

30.Hafta

KARDEMİR D.Ç. KARABÜKSPOR    - MEDİCAL PARK ANTALYASPOR  1 er puan
MANİSASPOR - MERSİN İDMAN YURDU 1er puan
SAMSUNSPOR - GAZİANTEPSPOR  Samsun'um 3 puan

30.Hafta puan durumu

13.mersin       35
14.karabük     35
15.Samsun'um 35
16.antep        34
17.manisa       32

bundan sonra ;

Samsunspor:  kayseri (d) ,Mersin       ,Beşiktaş(d) ,Sivas
Gaziantep   :  Karabük     ,Eskişehir(d),Ankaragücü,Bursa(d)
Mersin        :İBB ,Samsunspor(d),Karabükspor,Eskişehir(d)
Manisa        :Beşiktaş(d),Sivas,Gençlerbirliği(d),Galatasaray
Karabük      :Gaziantep(d),Kayseri,Mersin(d),Beşiktaş

maçları var ve bu maşlardan mersin maçı Sezonun en kritik maçı olur ve kazanırsak büyük ölçüde kalırız
manisanın  fikstürü çok kötü ve bencede düşmenin en büyük adayı
Antep'in fikstürüde zor  ancak bizim kendi sahamızdaki bursa,antep ve deplasmandaki antalya  maçılarında  3 te 3 yapmamız şart !!!

5trawberry

Mersin buraya gelirken ( kendi açısından ) en az 4 puan farkla gelmeli...

Eğer ki 3 ve aşağıdan az farkla gelirse, Güle Güle Mersin güle güle...

Şeytan mı, Şimşek mi görecez o zaman.