Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

burakbas

doğrudur abi. ben maça gitmedim , gidemedim. kesin bilgi olan şudur ki polislerin hayvana vurur gibi o kardeşlerime vurması. insanlık mıdır ? neyse.

celebi

Alıntı yapılan: de_brk7 - 20 February 2012, 10:11:23
doğrudur abi. ben maça gitmedim , gidemedim. kesin bilgi olan şudur ki polislerin hayvana vurur gibi o kardeşlerime vurması. insanlık mıdır ? neyse.

o konuda senle hem fikirim ben saha içini söyledim sadece ;)

King Of The North

Biz ne zaman adam olacağız yav. Adamın (Yıldırım Demirören) takımı şikeye karışmış, belki küme düşecek ama şimdi Futbol Federsyonunun başına geçecekmiş, peh. Geç de herkesi kurtar, ne puan silinsin, ne de küme düşen olsun. Oh ne ala memleket... al_sana

özkan

56'lar Errea'daki firma sahipleriyle görüştük cuamrtesi günü istersek gekas,istersek başka bir futbolcunun yahut kendi isteğimize göre isim numara şeklinde bütün eklentileri dahil olmak üzere özellikle müşavirimin bulamadığı spor toto eklentiside dahil buna,fiyat verdiler toplu alımda 70 tl'ye verebileceklerini ilettiler.Bilmiyorum mehmet abiler yahut erdem abiler görüştümü görüşürlermi böyle bişeyi bilemiyorum ama toplu bi alım yaparmıyız diye bi sorayım dedim.

Desiqner

sosaka

kayseri gökhan ünal'la sözleşmesini karşılıklı feshetmiş.

SametYılmaz55

Alıntı yapılan: Desiqner - 20 February 2012, 15:12:50
http://www.ligtv.com.tr/haber/bu-adamlar-nereye-bakiyor
Yine güldürdü :)
Özellikle Mesut hocalı bölümler :)
Mersinli bayan taraftar,Mesut Hocamız birde bayraktan kafasını çıkartan adam bomba olmuş ya :D :D

berusa55

Mersin demişken; arkadaş bunlar hakikaten ne bal takım. Bu hafta travzonla oynuyorlar; travzonda Burak cezalı giderler puan alır dönerler şimdi...

mehmet yılmaz

Büyük bir ihtimalle perşembe akşamı Errea 56'lar'da Gekas, Ekhigo ve Zenke'nin katılacağı imza programı olacak. Bu üç futbolcunun formaları satılacak. Çoğu taraftar forması olacak. Kesin saat ve gün için ayrı bir başlık açılacak.

Aslında sadece Gekas istiyorduk ancak Mesut hoca, yılların tecrübesi olarak yanına Ekhigo'yu da vermeyi istedi. Bizim için sorun yok. Lakin bir de "kötü durumda ama bu çocuk da bize lazım, moral olsun" diye Zenke'yi de istedi. Mesut Hocayı kıramadık tabii.

Büyük ihtimalle böyle olacak.
Gekas'la fotograf çektirmek isteyen herkesi bekleriz. Tabii Ekhigo ve Zenke'yle de :)

CurvaSs

20 February 2012, 17:49:05 #28074 Son düzenlenme: 20 February 2012, 17:59:27 CurvaSs
yalnız tehlikenin farkında mısınız? biz bile yıldırım demirören'i destekleme kararı almışız, rezaletten başka bir şey değil! adam tff başkanı olacak!!

not: kürşat tüzmen de aday olmuş.

babasamsunlu

bence hoca doğru olanları yapmaya çalışıyor.
fubolcuyu kaybetmek kolay kazanmanın peşinde adam.
Vallahi bu hoca bize biz bu hocaya çok iyi gelecez..

Bravvo hoca adamsın  :--* :--* :--*

Turuncu

Bu akşam spor55'in konuğu Mesut hocaymış saat 9veya 9:30 gibi başlayacak program.

emre__ss

Alıntı yapılan: samsuni - 20 February 2012, 17:46:19
Büyük bir ihtimalle perşembe akşamı Errea 56'lar'da Gekas, Ekhigo ve Zenke'nin katılacağı imza programı olacak. Bu üç futbolcunun formaları satılacak. Çoğu taraftar forması olacak. Kesin saat ve gün için ayrı bir başlık açılacak.

Aslında sadece Gekas istiyorduk ancak Mesut hoca, yılların tecrübesi olarak yanına Ekhigo'yu da vermeyi istedi. Bizim için sorun yok. Lakin bir de "kötü durumda ama bu çocuk da bize lazım, moral olsun" diye Zenke'yi de istedi. Mesut Hocayı kıramadık tabii.

Büyük ihtimalle böyle olacak.
Gekas'la fotograf çektirmek isteyen herkesi bekleriz. Tabii Ekhigo ve Zenke'yle de :)

abi tabi kesin tarihi bilsen yazardın da elbette en kısa zamanda mümkünse netleştirebilir miyiz ricam olur yanlış anlamazsan.çünkü bursa maçı için travzondan cumartesi gelmeyi düşünüyordum ama bu olay harika oldu yani erken gelmek isterim.Emeğinize sağlık abi.

mehmet yılmaz

20 February 2012, 18:41:46 #28078 Son düzenlenme: 20 February 2012, 19:42:36 samsuni
Perşembe akşamı bu 3 isimle olacak
Başlık açıldı

Theofanis Gekas

şimdi buraya dün erkut tutunun konuşmalarda kulak misafiri olduğum şeyleri yazsam sıkıntı olur mu acaba benim açımdan   :o