Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

burakbas

Art niyet aramamak lazım da  azıcık futboldan anlayan biri bile bu maçta ne var ? Der. Vardı birşeyler.

heryerdesamsunlu

Alıntı yapılan: de_brk7 - 19 February 2012, 20:32:15
Art niyet aramamak lazım da  azıcık futboldan anlayan biri bile bu maçta ne var ? Der. Vardı birşeyler.
herkes ******* olmuş maçları veren verene.inşaALLAH ertuğrul`lu bursada bize çok fazla direnmeyecektir diye düşünüyorum.tıpkı ordu gibi kardeşce başlayıp kardeşce samsunun galibiyeti ile bitecek.biz nekadar doğru bulmasakta bu işler hala böyle yürüyor böylede yürüyecek.

jurista

düştüğümüz sene ertuğrul hoca kayserinin başındayken burada olaylı maç sonucu 2 puan kaybetmiştik .yüzde bir milyonluk penaltımızı vermemişti ******* kuddusi .dolayısıyla 2 puan bizi küme düşürmüştü.

umarım galip geliriz bu defa , umarım ümitlerimizi devam ettiririz ...

alttaki 10 takım arasında en iyi oynayan biziz , ama sadece iyi oynamak değil şanslı olmak da lazım .

Allah şansımızı da yanımızdan eksik etmesin inşallah.

heryerdesamsunlu

spor bakanı samsunlu ama hakemlerden herzamanki gibi en muzdarip yine samsunspor.ergül yücedağın katlettiği maçta m.ali yılmaz spordan sorumlu devlet bakanıydı.devre arasına girerken hakeme parmak sallıyordu gösteririm sana gibilerinden.okadar aleni olduki her şey.

Theofanis Gekas

şuan ulusoyla istanbula gidiyorum 2 sıra arkamda erkut tutu var.toplanti ofıs fln bişeler duydum kıllandm galip bişelern pesinde olabilir yine

burakbas

hayırdır gardaş desene dönüpte ?

Ayberk

Alıntı yapılan: Theofanis Gekas - 19 February 2012, 22:09:11
şuan ulusoyla istanbula gidiyorum 2 sıra arkamda erkut tutu var.toplanti ofıs fln bişeler duydum kıllandm galip bişelern pesinde olabilir yine

öyle olsa ulusoyla mı gider :D

CurvaSs

burakbas

##kdc##

kuzey güney izleyenler bilir son bölümde handan hanımın yemek masasında yaptıklarını izlerken kendi yüzümü kapadım utançtan  .:.:. yeminle bazı yorumları okurken aynen yüzümü kapıyorum yahu..

cembaba

Bugün Çarşamba'da Tanju'nun takımıyla ilgili olay mı olmuş? Haberi olan? Tanju bir şeyler yapmış herhalde.

emre

Çarşamba yenilince bizim taraftarlar olay çıkarmış diye duydum ben.

furkan5534

burakbas

polisler çarşambaspor taraftarının bulunduğu tribune girerek hem bayan hem bay taraftarlara biberli gaz sıkmış, jop ile vurmustur. görüntüler varmış , dava açacaklarmış. ve hakem trabzonluymuş. çarşambanin ataklarını kesmiş hep.

celebi

kusura bakma kardeşim ama hakem trabzonluymuş ataklar kesilmiş senarya üretmeden başka bir şey değildir gibime geliyor. yani sana söyleyende abartmış gibime geliyor.