Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

masbene

Theofanis Gekas

bülent bize gelmedi diye sevinmiştik,sezon başında ordu metin diyadinle ilk düşen takım olur dedik,yine yanıldık büyük konuştuğumuz için

fanatik samsunsporlu

neler ummuştuk.içerideki zor maçları alıp fikstürde bizi takip eden kargabük deplasmanda bu takımlara yenilir sandık.adiler

SametYılmaz55

Ankaragücü maçı,iki tane manisa maçı :( :( şu 3 maçta kaybettiğimiz 7 puan olmasa play-off hesabı yapıyorduk :(

emre__ss

Yapmayın ya karabük nerde kurtuldu?tamam 31 yaptılar ama olsun ya biz kimle oynayacaksak onlar da aynı takımlarla oynayacaklar.Evet 1 puanın bile önemli olduğu bir durumda 5 puan öndeler gerçekçi olmak lazım.o zaman karabük kurtuldu demeyin de takımımız düştü diyelim olur mu? elbette olmaz yapmayalım böyle umutsuzluğa düşmeyelim biz her maçımızı alalım bakın nası kalıyoruz bu ligde.ÜMİTSİZLİK YOK.

ChucKeR

Alıntı yapılan: Jnr.Serkan - 19 February 2012, 18:40:10
Bülent Korkmaz'ın bir takımda hava yakalayıp ligde kalacağı aklımın ucundan geçmezdi.Şaşırtıcı valla tebrik etmemek elde değil

2007'de erciyes'te de böyleydi . başaramadı gerçi ama. tabi ondan sonraki 5 sene bomboş geçirdi.
biraz şans biraz da hava işi bu iş arkadaş. ben 1e1 teknik direktöre bağlayamıyorum.

Theofanis Gekas

antebin fikstüre baktım şimdi antepin düşceğini sanmıyorum,lan yenmemize rağmen bu hafta da acı dolu geçti >:(

ngonge

Rakipler açısından çok kötü bir h.sonu geçirdik.

Sezon sonu 36-42 puan arası çok yığılma olacak gibi.

En az 38 puan, 7 maçta 4 galibiyet almamız lazım.

SametYılmaz55

fanatik samsunsporlu

manisayı altımıza alırız da diğeri kim olacak acaba.

sadece55

Kayserinin de aşağıda kalması iyi olacaktır.Rahatlarsa Rakiplerimize çok maç satar.

twitter

Baraj 40 olursa kimse sasirmasin bence.

Jnr.Serkan

Alıntı yapılan: twitter - 19 February 2012, 18:52:33
Baraj 40 olursa kimse sasirmasin bence.

41-42 bile olabilir erken çözülme olmazsa

emre__ss

Anlıyoruz ki ne fikstür hesabı ne de x takımı y takımını yener falan gibi hesaplar tutmuyor alayımız burda matematik profesörü olduk genelde yanıldık.artık bütün maçları ya da en azından kalan 7 maçın en azından 5'ini almamız lazım.lamı cimi yok.

lucarelli

Es-Es maçı 1-2 ve 96. dakika yazıyor Ligtv canlı skorda.