Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Ertuğrul Sağlam

Kirikkalede yoğun kar ve tipi varmiş saatlerdir araçlar hareket edememiş  Ankaraya giden taraftarimiza Allah kolaylikversin, kaza bela göstermesin....

CurvaSs

kırıkkale'de sorun yok, yollar açık. tek sorun kavak'ta şu durumda.

binikalamadım

Alıntı yapılan: samsunmania - 18 February 2012, 00:24:54
Samsundaki 3.sayfa haberleri adlı bir başlık açıp bu konu hakkında neler yapabiliriz diye konuşalım istedim. Olayı kişiselleştirmek niyetinde değilim yanlış anlaşılmasın ancak amacım özellikle gurbette yaşayan bizlerin rahatsızlıklarını belirtmek ve yapılabilecek bir şeylerin olup olmadığını tartışmaktı. ancak 3.sayfa haberlerini o başlığa kopyalayıp yapıştıran arkadaşın(amacımız bu değildi ki) daha sonra bu başlığı kapatalım demesi ve admin arkadaşın da hemen kapatmasına pek anlam veremedim. Özelden veya buradan bana ulaşıp nedenini aktarabilirseniz çok sevinirim. Bunu hak edecek yaşa ve üyelik profiline sahip olduğumu düşünüyorum. Ben Samsundayken kendi çapımda bu olay hakkında bir şeyler yapmaya, birilerinin kulağına kar suyu kaçırmaya çalıştım en azından. Amacım da buydu. site sakinlerinden de böyle bir destek bekledim. Admin veya bir başkası tarafından deletelenmeyi değil........

bu konu benimde hep aklıma takılırdı...forumda böyle bir başlık görünce destek olmak istedim internet gazetelerini iyi takip ederim amacımız bu değildi ki demişsin de ne kadar çok haber çıktığı gösterip farkındalık yaratmak ve sana destek olmaktı amacım...Samsunumuzu böyle okuyunca herkesin içi ezildi ben başlığı illa kapatalım kapatmalıyız felan demedim sesli düşündüm kabul gördü...keşke bu uyarını daha önce forumda ya da özelden yapsaydın link koymazdık...linklerim silinip başlık aktif hale getirilebilinir ben bundan kırılmam..gerisini yönetim bilir herkese hürmetler..  

maviay55

rahat bi antalya - manisa maçı izleyeceğiz hadi antalya

isa55

son 4 maçta 9 puan
10 gol attık
daha ne olsun

twitter

5trawberry

SametYılmaz55

maviay55

antalyanın penaltısını vermedi özgür yankaya  :kafa:

attı antalya  :deli: