Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Ertuğrul Sağlam

İnşallah bu güzel hafta Ordu'nun galibiyeti ile sonlanır...

Tufan

Bjk maçı için onurair'da ve pegasus'ta güzel bilet fiyatları var ilgilenenlere duyurulur.

isa55

Antalya güzellik yaptı, sıra Ordu da.
Haydi komşuuu

emre__ss

Alıntı yapılan: Tufan - 18 February 2012, 19:02:31
Bjk maçı için onurair'da ve pegasus'ta güzel bilet fiyatları var ilgilenenlere duyurulur.

ben de sürekli bakıyorum ama kesin nisan 1'de mi maç(eğer öyleyse sınav programıma denk geliyor  :kafa: :kafa: ) yani daha tam program açıklanmadı bildiğim kadarıyla

Tufan

valla benim ders programım bu dönem epey esnek pazartesi bile olsa uçarak gitmeyi düşünüyorum.

emre__ss

Alıntı yapılan: Tufan - 18 February 2012, 19:06:39
valla benim ders programım bu dönem epey esnek pazartesi bile olsa uçarak gitmeyi düşünüyorum.

benim de esnek ama o gün sınavım olursa yandım yoksa bende günübirlik düşünüyorum bileti alacağım işte maç programı kesin bir belli olsa

kutsalforma

hicbirinizi tanimasam bile, hepinizi cok seviyorum abilerim, kardeslerim, ablalarim, bacilarim...

King1965

ulusoy bıze son model otobus vermıs her halde..

heryerdesamsunlu

Alıntı yapılan: King1965 - 18 February 2012, 22:12:26
ulusoy bıze son model otobus vermıs her halde..
hiçbiryerde duymadım kaynağı nedir acaba

King1965

http://samsunspor.org.tr/HaberDetay.aspx?id=111

Samsunspor kafilemize Ankara deplasmanı için son model otobüs tahsis ederek destekte bulunan Ulusoy Turizm Seyahat'e teşekkür ederiz.

Samsunspor Kulübü

1 Maclık her halde dımı yoksa otobus temelli bizde mı

heryerdesamsunlu

maviay55

Alıntı yapılan: King1965 - 18 February 2012, 22:15:38
http://samsunspor.org.tr/HaberDetay.aspx?id=111

Samsunspor kafilemize Ankara deplasmanı için son model otobüs tahsis ederek destekte bulunan Ulusoy Turizm Seyahat'e teşekkür ederiz.

Samsunspor Kulübü

1 Maclık her halde dımı yoksa otobus temelli bizde mı
galip öztürk'e yaylım ateşi diye de adlandırabiliriz bunu ,teşekkürler ulusoy  >l<

o günden sonra metroya binersem iki olsun deyipte ulusoyu tercih edenlerdenim bende

heryerdesamsunlu

bu habere göre 1 maçlık gibi duruyor ama.biraz üzerinde çalışılırsa neden sürekli kullanmak için olmasın koskoca ulusoy bir otobüs onlar için nedirki.

06 onur 55

Bu kareografinin yapılmasında emegi gecen ve beni kirmayip deplasmanda kareo yapan ENGİN SEVER 'e sonsuz teşekkürler 

lucarelli

Demirören TFF başkanlığına adaylığını yarın açıklıyormuş
Lig TV'de şansal dedi şimdi