Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

5trawberry

5trawberry

RT55

ben böyle şehre+takıma işerim demiş ,işemiş... ;D

kalptenþimþek

celebi

berabelik de iyi be hocam :evet: ama atarsa gs atar

**KaR6**

celebi

Alıntı yapılan: celebi - 17 February 2012, 22:36:32
berabelik de iyi be hocam :evet: ama atarsa gs atar

e dedik be kardeşim :) :evet:

cembaba

Fetih 1453 şiddetle tavsiye ediyorum. Her Türk Genci'nin mutlaka gidip, izlemesi gereken bir film. Bu zamana kadar izlediğim en iyi Türk Filmi diyorum. Sahneler gerçekten çok orjinaldi.

FaTiH_HaN

3 oldu

Haftaya ts de bunları yener biz yarın ve haftaya kazanırsak ciddi manada tehdit oluştururuz mersin için ve daha Samsunda yapacağımız bir maç var, bu saatten sonra mersinde düşmeye aday takımlar arasındadır.

masbene

Alıntı yapılan: 5trawberry - 17 February 2012, 22:19:27
:D:D:D
İzlemeyen çok şey kaçırır, 42.saniye dikkat :)

''https://www.facebook.com/photo.php?v=298431876884434''
hahahahaaaaaaa süper
arkadaslar internete haber düşmüş bu olay ve alttaki yorumlardan birisi aynen şöyle:
"Size heryer tuvalet"

burakbas

Mersin kümeye . En sevmediğim takımdır itos dan sonra !

isa55

Bugün Kavak'tan Samsun'a 3 saat 15 dakikada geldim. Yollar kapalı. Şirinler nasıl gidecek, maç olacak mı ertelenecek mi, bunlar hep soru işareti. İnşaallah galibiyetle döneriz.
Bu hafta iyi başladı, mersin yenilmesiyle.

06 onur 55

Ankara da su an kar yagısı yok havada asırı soguk sayılmaz...Sıkıntı sadece yollarda var maç saati zemini temizleyip buz üzerinde oynatırlar diye tahmin ediyoruz

samsunmania

18 February 2012, 00:24:54 #27853 Son düzenlenme: 18 February 2012, 01:21:54 samsunmania
Samsundaki 3.sayfa haberleri adlı bir başlık açıp bu konu hakkında neler yapabiliriz diye konuşalım istedim. Olayı kişiselleştirmek niyetinde değilim yanlış anlaşılmasın ancak amacım özellikle gurbette yaşayan bizlerin rahatsızlıklarını belirtmek ve yapılabilecek bir şeylerin olup olmadığını tartışmaktı. ancak 3.sayfa haberlerini o başlığa kopyalayıp yapıştıran arkadaşın(amacımız bu değildi ki) daha sonra bu başlığı kapatalım demesi ve admin arkadaşın da hemen kapatmasına pek anlam veremedim. Özelden veya buradan bana ulaşıp nedenini aktarabilirseniz çok sevinirim. Bunu hak edecek yaşa ve üyelik profiline sahip olduğumu düşünüyorum. Ben Samsundayken kendi çapımda bu olay hakkında bir şeyler yapmaya, birilerinin kulağına kar suyu kaçırmaya çalıştım en azından. Amacım da buydu. site sakinlerinden de böyle bir destek bekledim. Admin veya bir başkası tarafından deletelenmeyi değil........

Sonuna Kadar 55

ankara da hava güzel sadece yollar sorun olabilir...