EL'E İNAT ATKISI

Başlatan edmontdante, 12 February 2012, 22:32:51

« önceki - sonraki »

edmontdante

Benim için farketmez ama öyle ama böyle ve bence kesme işareti olmalı.Çünkü organ olan El ile bizim nitelediğimiz El arasında bir fark olmalı.Dediğim gibi kastedilenler özel kurum ya da kişiler. gs'ye inat gibi.tabi ki burada genel bir şeyler de kastedilebilir.polis gibi mesela.o zaman kesme işareti olmaz.ama kanaatimce yukarıda dediğim gibi organ olan elden bir farkı olmalı bunun.kaldı ki bizim ilk düşüncemiz gs,ts,fb,bjk' ya inattı

Furkan

SSKLA

Başkanım benim atkıyıda araya sıkıştıralım :D Bence bu atkı olmasa bile şu mesajı veren başka bir orjinal ürün lazım :D

doðan

la yapında alalım daaa severrooo :kanka:

ugrass

Bu efsane olmuş koltuklarında arka planda olması karo. Olduğunu hatırlatır.

edmontdante

Aynı tema üzerine bir kaç örnek daha çalışacak Murat.Ufak tefek farklılıklar denenecek.yarın ekler sanırım.sonra kararımızı veririz

AntZ

Alıntı yapılan: edmontdante - 13 February 2012, 12:43:45
Armasız bir örnek deneyelim.Sonuçta koreoda arma yoktu.Bir de armaları ufaltarak kırmızı şeritin içine sığdıralım.Bir de öyle görelim sonra kararımızı veririz.

Alıntı yapılan: edmontdante - 13 February 2012, 13:00:11
Koreoya tam sadık kalmayıp alttaki SAMSUNSPOR yazısınıı kaldırıp EL'E İNAT ı daha büyük punto ile beyaz-kırmızı-beyaz ı tam ortalayıp yazabiliriz.Bu durumda alttaki siyah şeridide üstteki gibi yarım kesebiliriz üst alt eşit olmak üzere.armasız ve küçük armalı (kırmızının içine) çalışalım yine

1-2 değişik varyasyon;

anlztrk

Kesme işareti olmamalı bence.

twitter

cembaba

Koreo da kesme işareti vardı. Ayrıca "EL'E" derken, buradaki El sadece İstanbul takımları değil, herkese inat, hatta kendi şehrimizdeki insanlara bakanlara siyasilere inat. Bu yüzden buradaki "EL" ifadesi tek bir kişi içinde üzerine alınabilir. Zamir şeklinde. Bence tırnak işareti olmalı.

Benim favorim armasız olan.

1.

Kaya

Bana göre en güzeli bu olmuş  >l< >l< Ufak ve orijinal armamız ile harika görünüyor..

binikalamadım

kesme işareti daha küçük puntolu kullanılsa daha iyi durur

seskat

Atkılar Bursa macına yetişir mi? En kısa zamanda yapılır işallah. El'e inat sloganı müthiş walla. Çevremdeki hainlerin gözlerinin icine soka soka dolaşmak istiyorum, ayrıca Gekas atkısı da iyi olur. Onu da Fenevlilerin gözüne sokacam. Samsunsporlu olmak acayip müthiş bir duygu.

edmontdante

Alıntı yapılan: Kaya - 14 February 2012, 02:49:06

Bana göre en güzeli bu olmuş  >l< >l< Ufak ve orijinal armamız ile harika görünüyor..

Kesme işaretinin o kadar da önemi yok arkadaşlar.Sonuçta bir tribün işi ne yapsan gider.Sorun yok.Görüntüyü bozuyorsa kaldırabiliriz.

Ufak arma bence daha iyi .Çünkü arma büyük olunca fonu komple kapatıyor.Store un yaptığı uzun atkılarda da ufak arma süper duruyordu.Bence yukarıdaki örnek en ideali.SAMSUNSPOR az daha geniş alana yayılabilir.Bir diğer önemli konu da kalitesi.Bazı atkılarda beyazlar gri gibi çıkıyor ve bu bütün güzelliği ortadan kaldırıyor.Şu store un uzun çubuklu atkıları tarzından bir malzemeden yapılabilir mi?Maraton Başkan bu hususa özellikle dikkat etmeni rica ediyorum.

Aradaki koltuk efekti görüntümüzü bozmasın.Çünkü sanalda güzel görünen bazı detaylar gerçekte öyle olmuyor.Bu detay beyaz tonunu bozabilir dokumada.

Bir diğer konu da Akyol'un yaptığı Bar atkıdan kesinlikle olmalı.Store un yaptığı aynen yukarıda dediğim gibi renkleri ve dokusu çok kötü.Bunu da yapmamız lazım daha kaliteli bir şekilde.Bakınız manchster city atkıları

kalptenþimþek

armasız çıkmam abi.. samsunspor_x