EL'E İNAT ATKISI

Başlatan edmontdante, 12 February 2012, 22:32:51

« önceki - sonraki »

burakbas

Çok güzel olur. sabırsızlıkla bekliyorum.

edmontdante

Alıntı yapılan: Serpico - 13 February 2012, 01:02:34

Armasız bir örnek deneyelim.Sonuçta koreoda arma yoktu.Bir de armaları ufaltarak kırmızı şeritin içine sığdıralım.Bir de öyle görelim sonra kararımızı veririz.

edmontdante

Koreoya tam sadık kalmayıp alttaki SAMSUNSPOR yazısınıı kaldırıp EL'E İNAT ı daha büyük punto ile beyaz-kırmızı-beyaz ı tam ortalayıp yazabiliriz.Bu durumda alttaki siyah şeridide üstteki gibi yarım kesebiliriz üst alt eşit olmak üzere.armasız ve küçük armalı (kırmızının içine) çalışalım yine

maraton

çalışın çalışın  :suslen:

Levent ÖCAL

benden de söyle birşey gelsin  :)

Ertuğrul Sağlam

13 February 2012, 14:13:32 #20 Son düzenlenme: 13 February 2012, 19:32:18 6 Ertuðrul Saðlam
Kırmızı Siyah ağırlıklı renkler Samsunspor'u pek yasıtmıyor..

cembaba

Bunu çok beğendim bende.

Burak

Bence arma olsun boynumuza taktığımız zaman görülmesi güzel olur . ayrıca GEKAS atkısı falan da yapılsa keşke

buda çok güzel olmuş stad koltukları şeklinde yukarı çıkıyor ama tabi atkıda nasıl durur o da önemli o ayrıntı çıkarmı ?

mehmet yılmaz

Engin abi,
El'e İnat derken neden kesme işareti kullanıyoruz?
Ele İnat değil mi doğrusu?  :o

Çıksın alacağız her türlü tabii ellere inat...

twitter

kamuri

yok satar bence gekas atkısı :evet:

Ekrem

samsunspor_x bu armamız olsa

edmontdante

El den kastımız ELİMİZ değil biliyorsun.fb,gs,bjk,ts,polis,formanın hakkını vermeyen futbolcu ve basiretli davranamayan yönetici vs vs vs.Sonuçta özel kurum ya da kişileri hedef alıyoruz aslında.Bu sebeple.Bence doğru kesme işareti kullanılması.

edmontdante

Bu arada Gekas'ı falan bırakalım da olay sıcakken şu işi netleştirelim.

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: edmontdante - 13 February 2012, 19:43:14
El den kastımız ELİMİZ değil biliyorsun.fb,gs,bjk,ts,polis,formanın hakkını vermeyen futbolcu ve basiretli davranamayan yönetici vs vs vs.Sonuçta özel kurum ya da kişileri hedef alıyoruz aslında.Bu sebeple.Bence doğru kesme işareti kullanılması.

Türkçeye göre değil ama :)
Sen uyar diyorsan bana da uyar abi...

Koreoda da varmış kesme işareti, o halde hiç kesmeyeyim ben, devam... ;)