STSL 2011-2012 / 26.Hafta | SAMSUNSPOR'umuz - Eskişehirspor: 3-1

Başlatan germencisse, 06 February 2012, 23:21:08

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

İlk maçta Eskişehir tribünlerinin jesti, yaptıkları unutulmaz, aynen karşılık göreceklerdir.
Tribünde dostluk kazansın, sahada biz kazanalım.

ult55ras

bende süper lige çıktıları sene eskişehirdeki maçda ''burası leş gibi hamsi kokuyor'' dediklerini hiç unutmuyorum. ayrıca burdaki maçdada bir kişinin kafasına bira şişesi gelmiş ve hastaneye kaldırılmıştı bir taraftarımız.

bengülü

maçın hakemi hüseyin göçek gene görev adamını verdiler sivasspor - samsunspor maçında 90 + 4 attığımız nizami golumuzü vermemişti

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: ult55ras - 08 February 2012, 22:36:48
bende süper lige çıktıları sene eskişehirdeki maçda ''burası leş gibi hamsi kokuyor'' dediklerini hiç unutmuyorum. ayrıca burdaki maçdada bir kişinin kafasına bira şişesi gelmiş ve hastaneye kaldırılmıştı bir taraftarımız.

Tamam öyleyse, saldıralım ;)

Geçmiş maçlarda onlar da biz de pek rahat durmadık, bu kesin. Hatta ilk maçta oraya gidildiğinde herkes oaly olur düşüncesiyle gitti. Ancak gidenler anlatıyor, gerek maç öncesi şehirde, gerekse statta son derece büyük bir dostluk sergilemiş, tribünlerimize kadar gelerek çiçek vermişler. Öyleyse uzatılan bu dostluk elini sıkmak, aynı misafirperverliği Samsun'da sergilemek adamlığın gereğidir.

cembaba

Aynen abi. Hiç kötü bir şey görmedik onlardan. Gayet misafirperver davrandılar. Herkes çok iyi karşıladı bizi. Geçmişte yaşananları unuttuk. Maç öncesi çiçek vermeler, karşılıklı tezahüratlar falan hoştu. Aynı şekilde davranacağımızı umuyorum.

jurista

Bence de geçmişte yaşanmış ne varsa nokta koymak gerekir.Onlar bize gül uzatmışlar biz de onlara aynı güzellikle cevap vermeliyiz.

isa55

Güzel cevabı verelim. Adamlık unutulmaz.
Ama sahadaki maçı da alalım.

Tufan

Eskişehir'in 2007de çıktıkları sene tribünün kafasındaki tayfayla şimdiki tayfa aynı değil adamların zaten yeterince gereksiz hasımları var bende tribündeydim 2007de Eskişehir'de 2-1 yenildiğimiz maçta bizde çok uslu durmadık o gün ayık adam yoktu bizim tribünde.

Sercan

Valla eskişehirde ki maçta, ekigho malı o bomboş kaleye golü atsaydı görürdüm ben kardeşliği :) işin şakası bir yana artık kimseyle uğraşmadan maçlarımızı kazanıp, yolumuza devam edelim..

masbene

münferit bazı olaylar olmuş olabilir ama biz kalitemizi göstermeliyiz.

mehmet yılmaz

Süper Lig tarihimizdeki ilk maçımızı 1969 yılında Samsun Şehir Stadında Eskişehirspor ile oynadık. Maçı 2-0 kazandık ve lig tarihimizdeki ilk golümüzü Abidin Akmanol kaydetti. Diğer gol ise Rıfat Usta'dan geldi. Eskşiehirspor'a karşı içeride çok açık bir üstünlüğümüz var.

Samsun'da...    O 18   G 11  M 2  B 5  A 24  Y 10

King Of The North

Alıntı yapılan: ult55ras - 08 February 2012, 22:36:48

o maçta ben de vardım ama sonuçta tribünlerde olabilecek şeyler bunlar neden mi, adamlar efendice takımlarını desteklerken bizden 20-30 kişilik bir grup takımını desteklemeyi bırakıp adamlara ana avrat sövüyorlardı, yani oldukça makul davrandılar bence, ilk devredeki maçta da tribündeydim, dostça görüntüler vardı, ayrıca şehirde Samsunspor atkılarıyla dolaştık kimsenin bişey dediği yok, o yüzden Es Es bizim kardeşimizdir, umarım dostça karşılanırlar ama sahada yenmek zorundayız, onlardan fazla istemeliyiz kazanmak için...

FaTiH_HaN

İlk yaridaki macta bizi iyi misafir ettiler, tamda uzucu olaylarin yasandigi, sehitler verdigimiz haftalara denk gelmisti mac, karsilikli vatan-sana-canim-feda yapildi, mactan once Eskisehir taraftari tribune gelerek cicek verdi, mac bitiminde ts yede sallandi daha ne olsun, Eskisehir misafirperverligini gosterdi, bizede onlari Samsunun adina yakisir sekilde agirlamak yakisir, tek uzulecekleri taraf Samsundan puansiz donecekler..

fanatik samsunsporlu

ErkÇay55

Ne yapıp edip üç puanı almalıyız.Taraftar sonuna kadar takımı destekleyecek futbolcuların tek yapması gereken yüreklerini ortaya koyarak 19 Mayısa çıkmaları ve oynamaları.