STSL 2011-2012 / 26.Hafta | SAMSUNSPOR'umuz - Eskişehirspor: 3-1

Başlatan germencisse, 06 February 2012, 23:21:08

« önceki - sonraki »

ali ihsan

Sol bek Uğur Boral,stoperde de Bahıa oynar büyük ihtimal.Bu maçı kazanmaktan başka şansımız yok...

kuzey55

sezon başından beri bi türlü kadro istikrarı oluşturamadık lig bitti nerdeyse.bugünkü durumun net özeti.

isa55

Turuncu

_55_

Arkadaşlar duygusal düşünmek gerekirse samsun her türlü maçı alır ama olağan durumları konusursak eğer berabere kalırsak öpelim de başımıza koyalım adamlar ayağa mükemmel pas yapıyor son 5 hafta da es es'i takip edenler iyi bilir :( :( :( keşke bu karabük maçından sonra ankaragücüyle yapsaydık da 3 puan alıp biraz moral depolardık ama bu gidişle ankaragünü de yenemeyecegiz diye ondan da cook korkuyorum ... (Takım yüzünden şizofren oldum adam akıllı cümle bile kuramıyorum )

5trawberry

:kafa:

Eskişehir kim de öpüp başıma koyacam ya..
Adam gibi, çıkar saldırırım yenerim, yenemiyorsam da adam gibi yenilirim...
Yok berabere kalırsak, başıma koyacak mışım..
Yürek Yürek!

Ayrıca genel bi futbol platformunda söz hakkı vermişler gibi ; '' Samsun maçı alırmış.. mış...''
Samsun kim kardeş ?

_55_

Doğru diyorsun kardeşim yürek yürek de o yürek taraftar da var... futbolcuların kaç tanesınde var gördük karabük deplasmanın'da futbolcuların mangal gibi yüreklerini...

5trawberry

Kardeşim Samsunsporumuzdan ziyade konuşuyorum en ağır şekilde bir takımın salaklar topluluğu olduğunu bildiği halde kim o takımin peşinden gider...

Sonuna dek sevdalılar!
O yüzden sorgualama, devam et sevdanın peşinden..

Ruh hastası oldum ben, kaç kere sahadana girip puan tablosuna bakıp hesap yaptım bilemezsin..
O yüzden son nefese kadar devam devam devam..

_55_

O halde içerde ve dışarda hep destek tam destek...

seskat

Ligde kalmanın tek yolu var, evimizde 5 te 5 yapmak. 20 + 15 = 35. Ankaragücü deplasmanı +3, eder sana 38. Beşiktaş,Kayseri,Antalya maclarında sıfır ceksek bile 38 ile kalırız ligde.
Bu şekilde olursa olur. Evimizde kazanamadığımız macı deplasmanda telafi etmeliyiz, ki şu durumda cok zor görünüyor.
Karabük bizi takip ediyor. Bizim evimizde oynayacağımız macları onlar deplasmanda oynayacak. Onların maksimum alacağı puan sayısı 34 bilemedim 35 dir. 36 Yapamaz Karabük.
Gaziantep her türlü 38 puanı gecer, yani düşmez. Onun icin rakibimiz kesinlikle Mansiadır. Manisa ise kalan haftalarda 9 puan alması mucize olur. Manisa 38 zor görür.
Ayrıca Mersin de 37-38 de kalır. 39'u bulmasıo imkansız. Kısacası biz evimizde 5 te 5 yaparsak kesinlikle ligde kalırız.
Gecenin bu saatinde hala hesap yapıyorum. delircem walla. Ligin son haftasında "Karabük kümeye" diye bağırmayı nasip eyle yarabbim..  samsunspor_x samsunspor_x

Shane_Falco

Alıntı yapılan: fanatik samsunsporlu - 08 February 2012, 00:00:29
yenal de 4 sarı kart olmuş.nihayet yok

4. sarı karttan 3 maç ceza versinler şuna da kurtulalım :)

Tufan

Adem'de kart sınırına geldi bu maç görmesi lazım cezasını çeksin  ankara_gucu maçında yoksa diğer maçlarda Lazar'a tahammül edemeyiz.

cembaba

Selim'in de dediği gibi ne olacaksa olsun. Pazar günü gelsin. Ömrümüzden ömür gidiyor.

samsunluhakan

arkadaşlar son şans olarak gördügümüz ordu maçını aldık
son şans olarak gördüğümüz fener maçını aldık ve eskişehir maçınıda son maç olarak görüyoruz ve bunuda allahın izniyle alacagız biz bitti demeden bitmez bunu herkez böyle bilsin arkadaş 1 puanı öpsünde başına koysun demiş eskişehir maçı için kardeşim moral bozmayın burada eskişehirden 3 puanı alacagız başka yolu yok artık bu işin pazar günü 19 mayısı full doldurmamız gerekiyor gerçek samsunspor taraftarlarını bekliyoruz bu maçta 23 yapmamız şart