STSL 2011-2012 / 26.Hafta | SAMSUNSPOR'umuz - Eskişehirspor: 3-1

Başlatan germencisse, 06 February 2012, 23:21:08

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Eskişehir dirençli bir takım, günlük form durumları çok belirleyici olabiliyor maç içierisinde.
İnşallah bize kötü günleri denk gelir.
Üç puandan başkası yalan olan bir maç.

masbene

HoliganSamSunLu

şimdiden strese girmeye başladık maç gününü ve saatini düşününemiyoru 3 puanl alsakta bari kaftaya kadar biraz kafamız rahat olsa

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: masbene - 10 February 2012, 10:55:35
uğurla başlamak hele onu beke koymak çok sakat
valdo kadro dısıymıs.
akaki ye kesinlikle güvenemiyorum.
yenal cezalı ve zaten yetersız.
bahia yı stopere koyunca sol beke mecbur uğura kaldı.

FaTiH_HaN

Hoca Uğura ayar vermiştir ve Eskişehir maçı Uğurun maçı olacak bana öyle geliyor. Yeterki kendini futbola versin, son 9 haftada iyi bir Uğur Samsunsporu 3-4 maç sırtında taşıyabilir, bu kapasite var ama biraz taşın altına elini sokması lazım Uğurun.

ChucKeR

Alıntı yapılan: muhalif - 10 February 2012, 15:03:18
valdo kadro dısıymıs.
akaki ye kesinlikle güvenemiyorum.
yenal cezalı ve zaten yetersız.
bahia yı stopere koyunca sol beke mecbur uğura kaldı.

valdo reis niye kadro dışıymış ya. adamın resmini avatarım yapmıştım ama ben :'(

fanatik samsunsporlu

idmana çıkmamış istanbula gitmiş.sonrası kadro dışı.

samuray

ya sezon moyunca zaten iki maç oynamışsın izinsiz ist.a gitmek de ne valdo ? tam lazım olacağı zamanda bende stoperde akakiye güvenmiyorum uğur solbek olursa vay halimize bahiayı oraya koysa bu kezde stoper sıkıntısı olacak işimiz zor inşallah uğur bizi utandırır iyi oynayıp zorda olsa bu maçı kesin almak zorundayız en büyük güvencemiz tarftarımız olacak hem futbolculara moral destek gereken gazı verecekler inşallah

samsunluerhan

içerde 5 maçımız var inanıyorum ki 5 maçı alacağız ve 5 maçı alrsak ligte kalırız büyük ihtimal  dısarda ankaragücü galibiyeti 18 puan yapar ve alacağımız deplasman dan 1 veya 2 beraberlik ligte kalacağız ama şu çok önemli içerdeki eskişehir maçı "DİRİLİŞ"maçı .

inananlar inanmayanlara anlatsın, bu takım  DÜŞ-ME-YE-CEK !

furkan5534

jean

Yenmek farz oldu antepte yenildi 3 puana inecek fark kazanin artik ya ne olur

sevmekyetmezmi

ben bu maçı alacagımıza gönülden inanıyorum.hiç korkum yok.

haydi samsunum şaşırma üzme bizi.

burakbas

bence bu hafta manisa, karabuk, mersin yenilecek. Mutlak almamız gereken 3 puan!

AhmetDenizci

Antep yenildi. Eskişehir'i yenersek puan farkımız 3 oluyor. Antep'i içerde yendiğimzde de puan farkını kapatıyoruz. Daha hiçbir şey bitmedi.

YENECEĞİZ!

Harun55

BEYLER BIZ MUTLAK GALIP GELMEMIZ LAZIM BENIMDE INANCIM BU MAÇI ALACAGIZ..
Bance Theofanise iyi top indircek allahin izniyle.. :)