STSL 2011-2012 / 26.Hafta | SAMSUNSPOR'umuz - Eskişehirspor: 3-1

Başlatan germencisse, 06 February 2012, 23:21:08

« önceki - sonraki »

emre

Theofanis Gekas

emre

hem de ne kötü...Bizde bu şanssızlık Eskişehir'de ki bu sene şans Vee maçın hakemi Hüseyin Göçek!

hiç bir bahaneye sığınamayız çıkıp savaşacağız başka yolu yok.

mehmet yılmaz

Sivas'ta son dakikadaki beraberlik golümüzu yemişti yardımcısı bu maçta adam gibi yönetim sergilerler inşallah

masbene

fanatik samsunsporlu

alalım maçı da güvenimiz tekrar geri gelsin.beklentimiz devam ediyor

salihcakir

Alıntı yapılan: samsuni - 08 February 2012, 15:12:16
Sivas'ta son dakikadaki beraberlik golümüzu yemişti yardımcısı bu maçta adam gibi yönetim sergilerler inşallah

bu sefer o maçta yaptığı hatanın da etkisiyle pozitif ayrımcılık yapabileceğini düşünüyorum.
bu sene taktir haklarını bizden yana kullanan hiç bir hakem ile oynamadık.
Umarım adil bir maç yönetir hoca...

Theofanis Gekas

Alıntı yapılan: salihcakir - 08 February 2012, 15:57:55
bu sefer o maçta yaptığı hatanın da etkisiyle pozitif ayrımcılık yapabileceğini düşünüyorum.
bu sene taktir haklarını bizden yana kullanan hiç bir hakem ile oynamadık.
Umarım adil bir maç yönetir hoca...

manisa maçındaki abdullah yılmaz hariç hemde malum şehirliydi çok şaşırmıştım

celebi

samsunluhakan

tüh ya keşke bizim ordu maçının hakemi olsaydı nese biz pazar günü gerekirse hakemide yener maçı alırız

samsunspor_x 2 - 0  eski_sehir

samuray

biz yazmaktan usandık malesef her hafta artık seriyi başlatalım diye diye ama bir türlü beceremedik bir var bir yokuz u karabüke kaptırdığımız üç puana yanıyorum hala ya sinir küpüne diöndük inşallah artık bu iin şakası makası yok kesinlikle evimizde oynayacağmız maçların hepsini almamız gerek ligte kalmamız açısından bşk deplasmanından bile puan çıkarabiliriz antalya en az 1 puan ankg 3 puan 4, 5 puanda deplasmandan kat 19 ,20 +20 =40 çokmu iyimser tablo oldu

masbene

eskişehir maçı sonrası rakibin çaresizliği olacak bu replik :))))

maviay55

Alıntı"Eskişehirspor'u yenmeliyiz, çünkü..."

Samsunspor teknik direktörü Mesut Bakkal, Eskişehirspor'u yenmeleri gerektiğini söyleyerek artık takımın kredisinin tükendiğini belirtti.
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, 12 Şubat Pazar günü iç sahada oynayacağı Eskişehirspor maçının hazırlıklarına devam ediyor.
Nuri Asan Tesisleri'nde, teknik direktör Mesut Bakkal gözetiminde gerçekleştirilen antrenmana, hasta olduğu öğrenilen Tehofanis Gekas dışında tüm oyuncular katıldı.

Yaklaşık 1.5 saat süren antrenmanda, oyuncular düz koşu ve istasyon çalışması yaptı. Antrenman, yarı sahada çift kale maçla sona erdi.

Karadeniz ekibi, yarın yapacağı tek antrenman ile Eskişehirspor maçı hazırlıklarını sürdürecek.
Antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamada bulunan teknik direktörü Mesut Bakkal, Kardemir Karabükspor maçında rakip ceza sahasına gelene kadar iyi oynadıklarını söyledi.
Kardemir Karabükspor maçında özellikle forvet hattında etkili olamadıklarını belirten Bakkal, "Kardemir Karabükspor maçında rakip ceza sahasına gelene kadar iyi oynadık ancak forvette iş yapamadık. Gekas'ın hasta olması, biraz Ekigho'nun isteksiz oluşu, Serdar biraz çırpınıyordu ama bu da yetmedi. Rakip ceza sahasına kadar geldik ancak sonrasını getiremedik ve mağlubiyet oldu. Fakat Samsunspor Karabükspor'a yenilir miydi, yenilmezdi. Bizim bir tek eksiğimiz vardı. O da Karabük kadar istemedik. Burada en büyük hatada ilk başta benim. Hiç bir oyuncuyu suçlama anlamında değil ama, sonuçta bu durumda en büyük pay bana ait" diye konuştu.
Karabükspor maçının kendileri için geride kaldığını ifade eden Bakkal, "Artık önümüzde iç sahada oynayacağımız Eskişehirspor maçı var. Eskişehirspor maçını kazanmamız gerekiyor, çünkü kredimiz yok. İç sahada olan beş maçımıza talibiz. Maçtan sonra toplantıda da söylediğim gibi, öncelikle beş maçımızı kazanacağız. Arkasından deplasmanda alabileceğimiz kadar puan alacağız. Ondan sonrada inşallah toplayabildiğimiz kadar puan toplayacağız. Belki şu anda durum kötü gözükse de bunu iyiye çevirmek bizim elimizde" dedi.
Eskişehirspor'un ligin iyi futbol oynayan takımlarından bir tanesi olduğunu belirten Bakkal, "Bizim de kazanmaktan başka çaremiz yok. İnşallah bu maç önümüzdeki dönem için bir başlangıç olur. İnşallah puanları toplarız düzlüğe çıkarız" diye konuştu.

sporx

haydi hocam tek güvencemiz sensin alalım şu maçı

elexir

Bu maçı alıcaz ve dönüm maçımız oacak buna tüm yüreğimle inanıyorum...Haydi Samsunum...

fatih bulut

bol sanslar tum samsun ve samsunsporlulara samsunspor_x eski_sehir