Teknik Direktör | Mesut Bakkal

Başlatan Kaya, 27 January 2012, 17:01:49

« önceki - sonraki »

samuray

hadi mesut hoca karabük maçınıda alın gelin yoksa fb den alınan galibiyetin bi anlamı kalmaz ah bşk ah petkoya bukadar nasıl tahammül ettin ya bize sinir krızleri geçirttirdi her maç hop oturup hop kalktık o kenarda sanki buzadam heykel gibi yaptığı saçma oyuncu yada yapamadığı saçma sapan değişikliklerle mesut hoca kulübeye de sahayada yakıştı heyecanlı yerinde duramıyor onun heyacanı takımada olumlu katkı yapıyor oda kenarda maçı yaşıyor adeta hep böyle devam et hocam

cembaba

Bilmiyorum ama Hikmet Karaman'dan daha çok ısındım bu adama. Yerini, ne yapması, nasıl konuşması gerektiğini biliyor. Bir kere mütevazi. Böyle insanlar çok sevilir. Hikmet Karaman gibi F.Terim çakması değil. Kendini her şeyden üstün görmüyor. Kenar müdahaleleri ilk maç için çok iyi idi. Hep hayırlısı diye dua ederdim. İnşallah kalırız şu ligde de aile ortamı kurarız seneye.

King1965

mesut hoca ıle lıgde kalacagız ınsallah

Sol Açık

Alıntı yapılan: CemBaba - 03 February 2012, 23:25:46
Bilmiyorum ama Hikmet Karaman'dan daha çok ısındım bu adama. Yerini, ne yapması, nasıl konuşması gerektiğini biliyor. Bir kere mütevazi. Böyle insanlar çok sevilir. Hikmet Karaman gibi F.Terim çakması değil. Kendini her şeyden üstün görmüyor. Kenar müdahaleleri ilk maç için çok iyi idi. Hep hayırlısı diye dua ederdim. İnşallah kalırız şu ligde de aile ortamı kurarız seneye.

Ya harbiden tam hissettiklerimi yazmışsın...

FaTiH_HaN

Ben ilk başta keşke Hikmet Hocayı takımın başına getirseydik diyordum ama fb maçı ve sonrasında yaptığı açıklamadan sonra Mesut Hocanın doğru tercih olduğunu anladım. Her şeyden önemlisi Samsun şehrindeki potansiyelin farkına varmış, taraftardan bahsediyor, uzun zamandır Takımın başındaki hocalar taraftardan söz etmiyordu, ne Hüseyin Kalpar nede Petkoviç. Önemli olan bir başka husus futbolcularla olan diyalog, Gekasla oturup takım üzerine kafa yorması Samsunsporumuzun geleceği için çok önemli, sadece hoca yada sadece futbolcuyla bu iş olmaz, Mesut Hocayla futbolcu, taraftar, hoca arasında iyi bir bağ oluşacak şimdiden oluşmaya başladı bile. Bu 3 önemli unsur birleştiğinde başarı da gelecektir. Ve başkanımız Kazım Yılmaz, Mesut Hoca her fırsatta çok iyi bir başkanı olduğunu söylüyor, bunun sebebi açık ve net, 18 takımlı süper ligde başkanlık yapan godoman tipli adamların ortak özelliği; hocasına, futbolcusuna bir işveren, patron, mafya babası edasıyla yaklaşması, parayı veriyorum benim dediğim olur havaları falan filan. Ama Kazım Başkan diğerlerinden farklı insani yönü, yaklaşımı çok iyi ve bir birimin başına getirdiği hoca yada yöneticinin işine karışmıyor. İnşallah Mesut Hocanın da gelmesiyle, yönetim, futbolcu, teknik heyet, taraftar bütünleşmesi en üst seviyede olur ve bu seneki hedefimiz olan kümede kalma mücadelemizde muvaffak oluruz.

Theofanis Gekas

eğer kanat ortaları yeni taktiğimizse boku yedik hocam dön bu bu hatandan

masbene

seni zenke değişikliğinden dolayı bu maçta affedemedim hocam.

ngonge

Bende hocaya çok kızdım değişikliklerden ama adam daha takımı tanımıyor ki, bir ümit Zenke birşeyler yapar diye düşündü herhalde.

Ekigho kalsa, Bahia-Yenal değişikliği ile alırdık bu maçı.

masbene

GurbetciFanatik

Hocam bak yalvariyorum ne olursun bize PETKOVICI aratma.
Tükürdügümüzü yalatma.
Kez su Yenali, kez su Hakani.
Düsersek düseriz koyim Lige önemli degil , ama böyle degil hocam.
Bizi mallarla düsürtme adamlarla yenilemim , olsun diyleim kismet degilmis diyelim.

Theofanis Gekas

esut Bakkal, oyuna kötü bir gol yiyerek başladıklarını, rakip 10 kişi kalınca çift forvete döndüklerini ancak yine kötü bir gol yiyerek yenildiklerini söyledi.

Önemli bir puan kaybettiklerini belirten Bakkal, şöyle devam etti:
''Sahamızda 5 maçımız var, bir defa bu 5 maçı almamız lazım. Umutsuz değilim. Puan alabileceğimiz bir rakipti, ucuz goller yedik. Uç oyuncularımız iyi oynamadı, Gkekas'ın rahatsızlığı da buna eklenince etkili olamadık. Önümüzde Eskişehirspor maçı var. Bu maça konsantre olacağız. Bu maçla lige tekrar başlayacağız.''

Bir gazetecinin 6 günde 3 maç oynanmasını doğru bulup bulmadığını sorması üzerine Bakkal, ''Avrupa'da futbolcular yılda 70 maç yapıyor. Artık futbolcu endeksli futboldan vazgeçilmesi lazım. Hiçbir futbolcu kulüpten üstün değildir'' dedi.

kumköylü ahmet

hatasi zenkeyi oyna erken koymasiydi egerki fink o pozisyonda sakatlanmadiysa tabii

isa55

sol taraf ölü hocam birşeyler üret

celebi

Allah korusun düşsek bile gitme hocam kal burada

özkan

Hocam;bişeyi gerçekten merak ediyorum,yenalı çıkarmak için neyi bekledin ?