Teknik Direktör | Mesut Bakkal

Başlatan Kaya, 27 January 2012, 17:01:49

« önceki - sonraki »

yirmiuc

AlıntıBakkal, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, Samsun'a gelirken niye gidiyorsun diye kendisine sorduklarını belirterek, ''Fakat burada inanılmaz bir başkanım var. Açıkçası söylemem gerekir ki 2 aylığına takımın başına geçmiştim ama düşse bile kalmayı düşünüyorum'' diye konuştu.

Oyuncularına maç öncesinde cesaretli oynamalarını söylediğini belirten Bakkal, şunları kaydetti:

''Çünkü oyuncularla çok çalışma imkanım olmadı sadece konuştuk. Sadece gerçek kimliklerini ortaya koymalarını istedim. Elimizde önemli oyuncular vardı, bunları yapabileceklerini biliyordum. Bu bir başlangıç. İşimiz zor ama imkansız değil. Bu takımın oynadığı sürece tüm takımları yenebileceğini söyledim. Bundan sonraki maçlar çok zor özellikle içerde oynadığımız maçları kazanmamız gerekir. Daha önce Denizli'de, Sivas'ta yaptıklarımızı da umarım burada da yaparız.''

helal olsun.  >l<

kamuri

haydi hocam iyi başladık karabüğü de yendik mi bizi kimse tutamaz

isa55

brigand

isa55

hoca maçta kendi oynuyor adeta, kaptırıyor kendini.
Petkoviç ise robot gibi izliyordu.

binikalamadım

kalptenþimþek

##kdc##

İlk geldiğinizde size hocam diyebilir miyim demiştim diyorum işte Hocam Hocam Hocam...  :deli: :-*

sadece55

Petko dan sonra çok yakıştı kulübeye en çokta teknik heyetin sevincini çok beğendim

sosaka

aranan kan geçte olsa geldi.
özellikle dikkatimi çekti Samsun'u ve başkanı çok övüyor.

binikalamadım

GençKozluklu

Bu hırs azim beni çok umutlandırıyor. Şanal Büyüka da SAMSUNSPOR a, tribünlere hayran kaldı. Bu takım düşerse yazık olur diye içten söyled. Tekrar büyü kSAMSUNSPOR u kamuoyuna hatılarttık

Büyü kSAMSUNSPOR taraftarımıza da görsel şov için çok teşekkürler. Harikasınız arkadaşlar.

fanatik samsunsporlu

bülente göster nasıl hocalık yapıldığını

burakbas