Teknik Direktör | Mesut Bakkal

Başlatan Kaya, 27 January 2012, 17:01:49

« önceki - sonraki »

fanatik samsunsporlu

ekigho eskişehir maçında boş kaleye atamamıştı dimi  :kafa:

erkutdem55

Alıntı yapılan: özkan - 09 February 2012, 19:49:05
Hoca bance için öyle üç kuruşa beş köfte yok diyor.Hem en erken gidecek,hem en geç gelecek sonra 11n oynayacak gibi bi açıklaması var.Sanmıyorum banceyi oynatmaz ilk 11de.Bencede oynamamalı ivesa gibi uzun bi kaleci karşısında ekigho gibi ceza sahası içerisinde çalım atabilen biri varken.

Başlarım onun köftesine de ekmeğine de.İzlesin önceki maçları çizgiden kurtardığı topları seyretsin,maçta koşmaktan hali kalmayan santraforu görsün,öyle konuşsun Mesut hoca.Katkısı tartışılır olsa da-ki bence katkı sağladı- emeği,çabası çok üst seviyede.Ayrıca ne saçma bi açıklama,adam Afrika kupasına gitti,tatile değil.Bi Mesut Hocanın kaprisleri eksikti zaten.Gekas'ı çok rahatlatır Bance.

Furkan

Yahu Allah aşkına şu Hakanı Yenalı ve Uğur denen serserileri oynatma ya.

isa55

Hocam Lazar hariç kimi oynatırsan oynat. Yeter ki bu maçı al.

masbene

Uğur un attığı golde daha Ekhigo yeni pasını Uğur a atmıştı ve Mesut hoca kendinden emin gol bu diye bağırıp arkasını döndü. hoş görüntüydü

mehmet yılmaz

Mesut Hoca, tecrübesi ve bilgi birikimiyle bize çok faydalı olacaktır. Ancak Petkoviç namlı boş herifle çok çok vakit kaybettik...
Eskişehirspor maçında sol beke Uğur alternatifi ve iki Murat'ı daha içe çekerek doğru hamleler yaptı. Bazıları Hakan Aslan tercihine kızıyorsa da 10 kişi kaldığımız için ortayı kalabalık tutmamız lazımdı, eldeki tek önlibero yedeği ise Hakan'dı.

adige73

petkoviç gidince çoğumuz hikmet karaman ı takımda görmek istemiştik ama o hikmet karamanlı gaziantep 4 maçta sadece 3 puan alabildi biz ise mesut hocayla 3 maçta 6 puan aldık.bu sefer şans bizden yanamıydı ne?

ali ihsan

Kulübede maçın heyecanını yaşayan birisini özlemiştik.Takıma ruhunu bulmasında yardımcı oldu.

Hoş geldin Mesut Hoca...

FaTiH_HaN

Çok istiyordum Hikmet Karamanın gelmesini, belkide Mesut Hoca hakkında çok fazla bilgi sahibi olmadığım içindir, ama ne kadar yanlış düşündüğümü anladım, Mesut Hocanın maç sonrası röportajından sonra çok çok yanlış düşündüğümü anladım. 'Samsun bir tane gelin Samsunu hep birlikte kurtaralım', 'Maçtan 1.5 saat önceki taraftarın bizi uğurlamasını unutamam', 'Tribünde isteyen 15 bin yürek vardı', 'Tüm Samsun halkı olarak bu bir başlangıç, herkesin ayağa kalkması hatta koşması gerekiyor' 'Yukarıyı yakaladık ve rakiplerimiz bir bir dökülmeye başlıyor'. Hakikaten helal olsun hocam, kısa sürede Samsun şehrini çok iyi analiz etmişsin. Kenarda da yüreğini ortaya koyan tabiri caizse kendini yırtan bir hocamız var. Kurtuluşa az kaldı hocam daha yapacak çok işimiz var  >l<

Sol Açık

Alıntı yapılan: adige73 - 13 February 2012, 00:40:06
petkoviç gidince çoğumuz hikmet karaman ı takımda görmek istemiştik ama o hikmet karamanlı gaziantep 4 maçta sadece 3 puan alabildi biz ise mesut hocayla 3 maçta 6 puan aldık.bu sefer şans bizden yanamıydı ne?

Ya Hikmet Karaman demeyin, herkes istemiş falan da değildi (misal ben istemedim). O adamın boş beleş bir herif olduğu, şovmen olduğu ve Fatih Terim'in basit bir karikatürü olduğu düşüncesindeyim. Zaten 4 maçta aldığı 3 puan da tamamen tesadüfen, bir çeşit futbol mucizesi ile alınan 3 puandı (ilk golleri kornerden çok saçma şekilde Sivas'ın kendi kalesine atıığı gol, ikincisi orta yapılan topun zeminin azizliği ile yerde sekmeyip kalecinin bacak arasından girmesi, ayrıca Sivas'ın 10 kişi kalması ve kaçırdığı inanılmaz goller vs).

Hikmet Karaman Mesut hocanın eline su dökemez. Özellikle de futbol bilgisi açısından falan değil, adamlık açısından, yürek açısından...

fanatik samsunsporlu

banceyi ileride top tutmak için aldı.ama adamın ayakta duracak hali yoktu.zenkeyi alsaydın hocam.

**KaR6**

Alıntı yapılan: masbene - 13 February 2012, 00:26:22
Uğur un attığı golde daha Ekhigo yeni pasını Uğur a atmıştı ve Mesut hoca kendinden emin gol bu diye bağırıp arkasını döndü. hoş görüntüydü

ben de yakaladım o anı, ekigho pası verdiğinde gol diye sevinip arkasını dönmüş bile, cidden çok güzel sahne  :)

Ekrem

Maç boyunca yerinde duramadı işte bize böyle macı birebir yaşayan bi hoca lazımdı  >l<

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: **KaR6** - 13 February 2012, 20:55:06
ben de yakaladım o anı, ekigho pası verdiğinde gol diye sevinip arkasını dönmüş bile, cidden çok güzel sahne  :)

Ben de şimdi golleri izlerken gördüm, Ekhigo pası atınca dönüyor ve kulübeye "gol" diyor. İsmet de devam ediyor diyor ona ama tecrübe, iş bitti modunda. :)

Şu pozsiyon...

babasamsunlu

bir teknik direktör bir takımın havasını ancak bu kadar değiştirebilir..
daha da önemlisi bir taraftar bir takımı gittiği kötü yoldan ancak böyle çevirebilir..

Önce büyük Samsunsporun gerçek vefakar taraftarına sonra bu inanmışlığı takıma yansıtmayı başarabilen teknik ekibe çok çok teşekkürler...