Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

fanatik samsunsporlu

mersin haftaya da gençlere gidiyor.geçen hafta bejekeyi yenmeselerdi onlara daha rahat yetişirdik

AntZ

Alıntı yapılan: ekigho55 - 05 February 2012, 18:31:53
fb maç öncesi programında baktım kartonları dizmişlerdi tribünü gösterdi büyük ihtimalle alex in resmi vardı benim anlayamağım ts maçında aykut kocaman koreosunda aykut kocamanın resmini yapmışlardı onu nasıl yaptılar hayret içinde izledim

AYSIHA koreofrafinin resmini ele geçirdi, ilk kez yayınlıyoruz
(3D yi bilmemde bundan sonra 3G ve G3 çok şey anlatır Fenerli arkadaşlara  :D)

Gekas'a lakapta çıktı; G3  ;D

ahmetakturk55

davidsavage

davidsavage

arada bi saniye oynamış cem paylaşımlarımızın  :D ;D

Ollivanders

Pankartın 3 boyutlu oldugunu soyluyorlar.

Cheregi

Alıntı yapılan: CemBaba - 05 February 2012, 22:02:55
Bunu yaptılar. Ama nerede 3.boyut? Bende Herta Berlin gibi birşey yapacaklar sandım. Kontra olarak, hertanın benzeri bişeyler yapabiliriz ;D

3d gözlükle yazı önde görünüyormuş!!!, başarılı olduğunu sanmıyorum ama amaç zaten farklı bir şey yaptık, ilk 3d koreografiyi yaptık demekti, kağıt üstünde ilk yapan oldularda.

kalptenþimþek

at gözlüğü takmak lazım bu kareografiyi görmek için.. haklılarmış! pehh.. :peeh:

furkan5534

genclerbırlıgı gumbur gumbur gıdıo walla gene son dakıka  :)

Ertuğrul Sağlam

Lezzer dönerin işleticisi Aydın abi var az önce beni aradı hadi Karabüke gidiyoruz sende gel dedi sanki gidebilecekmişim gibi içimi tuhaf bir heycan kapladı, elim ayağım ayağım dolaştı, adama ne diyeceğimi bilemedim. :kafa:

Tufan

Alıntı yapılan: CemBaba - 05 February 2012, 22:02:55
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/429923_336018053104979_118325551540898_1043891_2048051781_n.jpg

Bunu yaptılar. Ama nerede 3.boyut? Bende Herta Berlin gibi birşey yapacaklar sandım. Kontra olarak, hertanın benzeri bişeyler yapabiliriz ;D

çok muazzam fikrim var mekanizma konusunda ama pankartı düz tutacak çelik tel, yukarı makara sistemi, birazda ip uzunluğu hesaplamak lazım :)
tabi bunlardan önemlisi bu işi organize edecek Engin abi şart  :)

sosaka

facebook'da hiç dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama yer bildirimde Samsun,trabzon olarak görünüyor.
tek bende mi oldu acaba başka rastlayan var mı ?

AntZ

Alıntı yapılan: Tufan - 06 February 2012, 16:12:28
çok muazzam fikrim var mekanizma konusunda ama pankartı düz tutacak çelik tel, yukarı makara sistemi, birazda ip uzunluğu hesaplamak lazım :)
tabi bunlardan önemlisi bu işi organize edecek Engin abi şart  :)

Foruma yazdığın mesajda birleşik engin sever yaz, dileklerin gerçek olsun  ;)

Ollivanders

kuzey55

#enginsever duy bu sesi 3D koreo yapalım :)