STSL 2011-2012 / 24.Hafta | SAMSUNSPOR'umuz - Fenerbahçe: 3-1

Başlatan ibrakadabra55, 29 January 2012, 16:09:05

« önceki - sonraki »

fanatik samsunsporlu

stadda doyamadım özeti tekrar tekrar seyrediyorum.gekas büyüksün

GurbetciFanatik

su dünyada nefret etdigim 3 sey var.

1. Sabahalari ise erken kalkmak.
2. Hafta sonlarinin cabuk gecmesi.
3. Feneri her defa düdüklememiz

Akikokkokoko
;D ;D ;D ;D ;D ;D

fanatik samsunsporlu

önceleri stresten uyuyamıyorduk şimdi sevinçten :holey:

lucarelli

Oh be özlemişim. Ulusal medyanın bizi konuşmasını, isabetli yabancı transferini. Serkan'dan sonra karakterli bir golcüyü izlemeyi

fanatik samsunsporlu

yalnız rıdvana çok kötü koymuş.istatistik çıkarmış incelemiş ;D

Sioux

ethm55

Hersey guzel fakat. bugun kaybedebılırdık takımın kotu olması yuzunden degıl Hakem yuzunden.
Baskanın acılen ustumuze oynanmaya calısan Bılınclı veya bılıncsız Hakem hataları gundeme getırmesı gerek(Ne kadar getırebılır Istanbul medyasında ayrı bı konu ama ) Krtık Haftalar her mac ıllah macın kaderını degıstırcek hatalar yapıyolar . bugun Gekas ıyıdı attı hakemıde yendı .ama her zaman yenemez  ;)

kamuri

bu maçı geriden gelip çevirmek futbolcularımıza ayrı bi  moral vermiştir umarım artık maçlarda geriye düşsek de çevirebileceklerine inanmışlardır umutsuzluk yok asla

Sonuna Kadar 55

salihcakir

Yabancı Damat

Yazımızın başında takımımızın sıralamadaki yeri ne olursa olsun, Samsunspor'a destek anlamında ne yapılması gerekiyorsa fazlasıyla yapan, ortaya koyduğu güzellikler ile başka taraftarların imrenerek izlediği seyircilerimize kocaman bir alkış. Yüreklerine sağlık...

Maçın ilk 5 dakikasında maçın aşırı stres yükü nedeniyle oyuncularımız savruk bir görüntü çizdi. Hata yapmamaya şartlanan beyinler oyuncularımızın daha fazla hata yapmasına neden oldu. Kaygı seviyesi belli bir yere kadar motivasyon unsuru olarak öne çıkarken belli bir limiti geçtikten sonra insanları hataya sürükleyen bir unsur olur. İlk 5 dakikada bir biz attık ama geçersiz sayıldı; bir de Kemal'in hatasından kaynaklı Fenerbahçe attı. Bu golden sonra oyuncularımızın ayakları daha fazla yere basar oldu ve devrenin sonuna kadar neredeyse sıfır hata ile oynadık.

Hoca değişikliği ile de geride topu evelemeyi bırakıp topu direk üçüncü bölgeye taşıyıp bütün takım halinde iletide baskı yapmayı denedik. Bunda da çok zaman başarılı olduk. Girdiğimiz net pozisyonlarda bulamadığımız gole Gekas'ın klas penaltısı ile kavuştuk.

İlk devrede Uğur Boral eski takımına fazlaca şey yapmak isterken hiçbir şey yapamadı. Daha basit oynayıp takımın parçası gibi işlemeye çalışsa çok daha faydalı olacaktı.

İkinci yarıya ilk yarıdaki aşırı temponun etkisi ile daha durgun bir görüntü ile başladık. Tam anlamıyla oyunun kontrolünü rakibe vermişken Gekas'ın golcülüğün her özelliğini barındırdığını ispat edercesine attığı gol ile skor anlamında rahatladık. Bu gol hem takımımızı öne geçirdi hem de moral motivasyon olarak düşen direncimizi yeniden ilk yarıdaki seviyelerine çıkardı.

Duran top organizasyonu ile yine usta golcünün kafasından gol maçın bittiğine ve önümüzdeki haftalara umutla bakabileceğimize işaretti.

Mesut Bakkal'da takımının başındaki ilk maçta kesinlikle geçer not aldı. Kulübede maçı yaşaması ve gösterdiği tutku Samsunspor'umuzda ne kadar başarılı olmak istediğine bir işaretti. Bundan sonraki haftalarda takımı daha iyi tanıdıkça ve oyuncularına istediklerini aktardıkça çok daha başarılı olacağımıza canı gönülden inanıyorum.

Levent ÖCAL

Kareo da emeği geçenlere çok teşekkürler gerçekten güzel bir görüntü çıktı ortaya hele bide fenere binince daha da bi güzel oldu herşey. o değilde maratonun deplasman tribününe yakın kısmındaydım fbli taraftarların gözlerinin içine baka baka onlara sövmesi de ayrı bir zevkti benim için :D

King Of The North

Şükürler olsun, 1-1 olduğunu duyunca deresten çıktım 2.devreyi izledim, gollerde bir tek ben bağırdım bulunduğum yerde ama Kızılayı yıktım resmen, 2. ve 3. gol rüya gibi, 2.gol geliyorum dedi zaten, kafam zonkladı, herkes dolmuş sanırım, şampiyon olsak bu kadar sevinebilir miydim bilmiyorum...Herkes Gekas'ı konuşuyor, günün dalga konusu, fener seneye Gekas'ı kesin transfer eder diyorlar :)

babasamsunlu

bu gümüşhanede bir olay olmuş.

sanırım bir kahvehanede maç izlenirken Samsunsporlu bir kardeşimiz gole sevinirken bi dallama gelip kafa atmış.

adamı gözaltına almışlar ama kardeşimizin burnu kırılmış.

konu ile ilgili geniş bilgisi olan arkadaşımız var mı ?

masbene

geçmiş olsun, memleketçilik olayını sevmem ama gördüğü ilk gümüşhaneliye kafa atası geliyor insanın