STSL 2011-2012 / 24.Hafta | SAMSUNSPOR'umuz - Fenerbahçe: 3-1

Başlatan ibrakadabra55, 29 January 2012, 16:09:05

« önceki - sonraki »

birolkys

maçı maratonda izledim üç arkadaşımla bu arada ilgimi çeken birşey oldu önümdeki sırada samsunspor atkılı 3 genç hiç sevinme,bağırma belirtileri göstermiyorlardı.Anladık ki bunlar malum takımdan 3.golden sonra ben bunları aşağıya ittim nazikçe s..... gidin dedim 80.dakika civarı çıktılar.Sonra pişman oldum ya gekas 4 ü atsaydı hakları değilmiydi gekasın golünü izlemek :D ;D

binikalamadım

bu kardeşimizi ziyarete gidebilsek ne güzel olur...

berusa55

FaTiH_HaN

bende daha güzel bir video var ama onu burda paylaşırsam ban yerim  :D ;D

Ollivanders

Adamın biri fotograf makinesiyle febeli futbolcuları tek tek çekiyordu. Abi birazda Samsunsporlu futbolcuları çeksen nasıl olur dedim :) sustu.

minci

FaTİH-HaN kardeşim yazını okuduktan sonra bu kentte bu insanlar arasında ve bu takımla birlikte yaşadığım için ne kadar şanslı olduğumu daha iyi anladım. Dilerim sen de benim yaşadıklarımı en kısa sürede yaşarsın.

Serkan

KotuCocuk55

Allahini seven mac sonrasi stadtan video varsa paylassin!

hala kızı

o değil de bu sevgili spor yorumcuları neden febe bugün şanssızdı,alex gergindi falanca cok üzgün çıktı maça diye yorum yaparlar >:( >:( >:(Bir allah'IN KULUDA ÇIKIP DEMİYOR Kİ YAHU SAMSUNSPOR COK BAŞARILI BİR MAÇ SERGİLEDİ!!!TAKIMIN TEKNIK DIREKTÖRÜNÜN İLK MAÇI OLMASINA RAĞMEN BAŞARI KAYDETTI....
BU SKORUMUZ 4 BUYUKLERI KONUŞAN SPIKER YORUMCU HER NE VARSA ONLARA KAPAK OLSUN al_sana

Serkan

Alıntı yapılan: Serpico - 03 February 2012, 14:13:30
Adamın biri fotograf makinesiyle febeli futbolcuları tek tek çekiyordu. Abi birazda Samsunsporlu futbolcuları çeksen nasıl olur dedim :) sustu.

Çocuğun biri deplasman tribünün oraya kadar gitti resim çekti hacıyı yolladık  çocukla ilgilendi esnasında gelişen olaylardan sonra çevik geldi; o bir eşşeklik yapmış çekmiş siz eşşeklik yapmayın dedi; hacı dayanamadı ; ben şimdi onu döveyim eşşeklik yapayım ödeşiriz dedi :)

Gerisini hatırlamıyorum :D

Günün en güzel olayı 6 yaşlarında bir kardeşimizde fb atkısı olması onu alıp Samsunspor vermek istememize babasının karşı çıkması sonucu ufaklığın fb atkısını çıkarıp al bunu baba ben Samsunspor atkısı takmak istiyorum demesi idi.

FaTiH_HaN

Alıntı yapılan: Serkan - 03 February 2012, 14:27:51
paylaş bakim özelden fatih : )

dünki gazla sana gönderdiklerimi az daha forumda paylaşacaktım  ;D :)

kalptenþimþek

Stad girişinde sadece siyah ve gri bere satan seyyara;
Yanlış yere geldin kardeşim Samsunspor Fenerbahçe maçı var burada.. dedim.. :peeh:
O da bana;
Yok abim doğru yerdeyim, maratondaki fenerlilere satıyorum ben bunları!!
:hnk: :hnk: :hnk:

**KaR6**

celebi

herkes istanbulda fenerlilere koyduk mu diyor. :evet:

babasamsunlu

Alıntı yapılan: celebi - 03 February 2012, 14:48:35
herkes istanbulda fenerlilere koyduk mu diyor. :evet:

TERBİYESİZLER....  :peeh: :peeh: