STSL 2011-2012 / 24.Hafta | SAMSUNSPOR'umuz - Fenerbahçe: 3-1

Başlatan ibrakadabra55, 29 January 2012, 16:09:05

« önceki - sonraki »

beşnumara

Mesut Bakkal İnşaallah takımı toparlar.Psikolojimiz dengemiz bozuluyor,Üzülüyoruz ama bırakıp gidemiyoruz.
Takım gol yediğinde dağılıyor abi.Ne takımın kendine güveni var ne de gol yedikten sonra toparlayabiliyoruz. Takım artık bize kaldı arkadaşlar bir olacağız bir hava yakalayacağız bu durumdan çıkmak için elimizden ne geliyorsa yapacağız.Aramıza girip ortalığı karıştırmak isteyen sahte insanlar çıkacaktır her zamanki gibi.
Federasyonun kararına güvenmememiz lazım.Başkan bu zamana kadar kandırıldı.Hep dedik İnşaallah adnan sezgin iyi niyetlidir diye o da attı kazığı gitti.
Her ne olursa olsun kazanmamız lazım başka çaremiz yok.

Sioux

Feneri yenmek için çok net bir sebep, yıllarca uğramadıkları stadımıza gelecek olan içimizdeki hainler.  >:( >:( >:( >:( >:(

erkutdem55

Sonuna Kadar 55

samsun u ekmeği yiyip de başka takımın destekleyen kedi köpektir..

GökhanÇağlar

Fenerin top oynadığı yok ama bizimkilerin ne yapacağı önemli.Mesut hocanın gelmesiyle inşallah birşeyler değişir ve serinin başlangıçı olur.
bu arada Stoch a dikkat etmek lazım adam her vurduğunu asıyor tavana.

havzalı55

Alex bu sezon çok çirkef ve hırçın oynuyo hakemede çok itiraz ediyo eğer alex'e Kemal sıkı markaj yaparsa alex hemen oynayamaz hemde Kırmızı kart görebilir. Stochuda adem gününde olursa oynatmaz diyorum. Bienvenu ise salak bi top oynasa da gol atabiliyor o yüzden valdomironun da dikkat etmesi lazım diyorum. Bizim bu maçta etkin olarak sol kanadımız daha iyi iş yapar diye düşünüyorum zieglerin nerde ne yapacağı belli olmuyo gökhanda sakat zaten uğur boral ekigho o kanatta etkili olabilirse gole yakın oynarız

target_t.t.b

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 30 January 2012, 18:00:41
6 maçlık seri galibiyetler zincirimizin ilk halkası olur bu maç inşallah yarabbim sen bilirisin
Amin abi amin.Vallahi her maç o gün kimi gördüysem yakınımda kim varsa dua edin diyorum.Sezon başından beri topçu yerine birazcık şans transfer edebilseydik çok daha farklı yerlerde olabilirdik:)

target_t.t.b

Alıntı yapılan: AhmetDenizci - 18 March 1974, 02:31:11quote author=AhmetDenizci link=topic=9431.msg505388#msg505388 date=1327950712]

fener i bi daha böyle yakalayamayız.bi tek stoch kalmış onu da adem hallederse tamamdır...

target_t.t.b

Alıntı yapılan: Sol Açık - 30 January 2012, 19:00:27
Arkadaşlar bu maçı alacağız, hem de öyle zorla, kanser ederek falan değil...  ;)
benim içimden de öyle geçiyo inşallah yanılmayız...

Sercan

sitede herkes puan hesaplaması yapmıştı. ibb maçına 3 fb maçına 0 puan vermiştik, ibb maçını kaybettik, yeni hoca ve yeni havamızla feneri yenersek umutsuzluğa düşmeden hesapladığımız gibi devam ederiz. Sen yardım et yarabbim..

ercan0655

bu takımın adı FENERBAHÇE değil KÜÇÜK CİVCİV  ;) Benim yumurcak ölee diyor

salihcakir

inşallah kazanacağız.
geçtiğimiz haftalarda olduğu gibi çakılı bir sol bek ile oynamak bizi yine sıkıntıya düşürecektir. Orta sahada hakimiyet kuramıyoruz ve dönen topları da alamıyoruz. Adem gibi gidip gelecek bir sol bek sahada olmalı. Uğur Boral ilk tercih tabiki. Öte yandan savunmanın önünde geçen hafta olduğu gibi murat ceylan ve murat yıldırımı bırakmak doğru olmuyor. O bölgede finki düşünüp önlerine murat ceylan ve murat yıldırımı atmak gerekiyor. Bunlar geri dönüşleri daha fazla olan bıdı bıdı diye tabir edilen oyuncular. sağ açık olarak serdar kesinlikle düşünülmeli artık. çok rahat adam eksiltebiliyor. sol açık için de bencilliği hakkında uyarılmış bir Ekigho ya da sakatlıktan çıkmış bir Zenke düşünülebilir. Bu noktada kritik hatırlatma ise bu iki açığın sağ beklerine ve sol beklerine yardım götürmekten imtina etmemeleri olmalıdır. Gekas Baba'da düşerse yazar.
Şu Fenerin üzerine gidelim kazanırız. Korkak oynamaktan vazgeçmeliyiz artık. Hadi Mesut Hoca yap bi nmara

cembaba

Kamil Abitoğlu verilmiş bizim maça.! Daha dün yönetti maç. Nasıl 3 gün sonra maç veriliyor anlamıyorum.

babasamsunlu

31 January 2012, 12:46:49 #103 Son düzenlenme: 31 January 2012, 12:54:32 babasamsunlu
Alıntı yapılan: CemBaba - 31 January 2012, 12:41:47
Kamil Abitoğlu verilmiş bizim maça.! Daha dün yönetti maç. Nasıl 3 gün sonra maç veriliyor anlamıyorum.

şimdi ben yazıyordum
dün resmen beşiktaşı doğradı.
inşallah bize bi inbelik yapmaz..

KAYSERİSPOR  1-0  BEŞİKTAŞ A.Ş.  30 Ocak 2012 Hakem Spor Toto Süper Lig
TRABZONSPOR A.Ş.  4-1  ESKİŞEHİRSPOR  25 Ocak 2012 Hakem Spor Toto Süper Lig
KASIMPAŞA  3-1  KONYASPOR  21 Ocak 2012 Hakem Bank Asya 1. Lig
GALATASARAY A.Ş.  5-1  KARDEMİR D.Ç. KARABÜKSPOR  14 Ocak 2012 Hakem Spor Toto Süper Lig
FENERBAHÇE A.Ş.  3-1  GAZİANTEPSPOR  9 Ocak 2012 Hakem Spor Toto Süper Lig
TRABZONSPOR A.Ş.  4-1  ORDUSPOR  22 Aralık 2011 Hakem Spor Toto Süper Lig
BUCASPOR  2-1  ELAZIĞSPOR  18 Aralık 2011 Hakem Bank Asya 1. Lig
GAZİANTEPSPOR  0-1  ESKİŞEHİRSPOR  10 Aralık 2011 Hakem Spor Toto Süper Lig
GALATASARAY A.Ş.  3-1  FENERBAHÇE A.Ş.  7 Aralık 2011 Dördüncü Hakem Spor Toto Süper Lig
KAYSERİSPOR  1-0  İSTANBUL BŞ BLD. SPOR  4 Aralık 2011 Hakem Spor Toto Süper Lig

SAKARYASPOR A.Ş.  0-0  ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.  27 Kasım 2011 Hakem Bank Asya 1. Lig
BURSASPOR  1-0  SAMSUNSPOR  21 Kasım 2011 Hakem Spor Toto Süper Lig
KARDEMİR D.Ç. KARABÜKSPOR  1-2  ESKİŞEHİRSPOR  5 Kasım 2011 Hakem Spor Toto Süper Lig
MANİSASPOR  2-0  MKE ANKARAGÜCÜ  27 Ekim 2011 Hakem Spor Toto Süper Lig
BURSASPOR  4-0  GENÇLERBİRLİĞİ  30 Eylül 2011 Hakem Spor Toto Süper Lig
TRABZONSPOR A.Ş.  3-1  KARDEMİR D.Ç. KARABÜKSPOR  24 Eylül 2011 Hakem Spor Toto Süper Lig
GÖZTEPE A.Ş.  1-1  KARŞIYAKA  17 Eylül 2011 Hakem Bank Asya 1. Lig
SAMSUNSPOR  3-2  GENÇLERBİRLİĞİ  10 Eylül 2011 Hakem

bizim gençler ve bursa maçlarını yönetmiş.
ilginç tsnin 3 maçını yönetmiş ts hep farklı kazanmış...

cembaba

Abi en nefret ettiğim hakem zaten. Allah yardımcımız olsun :(