19- Murat Yıldırım (Bursaspor'a transfer)

Başlatan mehmet yılmaz, 10 August 2009, 22:15:31

« önceki - sonraki »

berusa55

25 January 2012, 16:09:18 #1125 Son düzenlenme: 25 January 2012, 16:35:46 berusa55
Topu ayağında tutma; gücün belli; olmayacak adamlarla fiziki mücadele içine girme; çizgide topu saklamaya çalışma ve Allah aşkına şu şutlarını iyi vur kardeşim. Ceza sahası dışından vurduğun top yayın orda balon gibi sönüyor çoğu kez.

FaTiH_HaN

Futbolu basit oynadığı zaman çok etkili oluyor ama hep zor olanı seçiyor.

fanatik samsunsporlu

muratın mücadele etmekten topa vuracak gücü kalmıyor.bunu bir türlü geliştiremedi

hakan55

Bu adam orta sahadan arkası dönük golde atsa yaranamıcak galiba

oguz_5528

Bence ortada oynamalı Fink-M.Ceylan-Murat üçlüsü iyi olarak sağ tarafta Serdar'ın olması daha iyi olur

King Of The North

Murat oynamayınca dökülüyoruz sanki,top ayağına yakışıyor ama bazen hemen ayağından çıkarıyor, bazen de çok top tutuyor kaptırıyor, kalemizde hemen tehlike oluyor, çözemediğim ender topçulardan biri, diğeri Kemal, diğeri de Zenke, bu adamları çözemiyorum...

masbene

murat topla kendini be kardeşim sen bu değilsin. yoksa bir kadın mı var? :) hemen alalım kızı olsun bitsin bu iş kafanı boşalt yani

babasamsunlu

Alıntı yapılan: masbene - 27 January 2012, 09:49:21
murat topla kendini be kardeşim sen bu değilsin. yoksa bir kadın mı var? :) hemen alalım kızı olsun bitsin bu iş kafanı boşalt yani

Murat evli kardeşim ;)

masbene

burakbas

ali ihsan

Bugün çok kötüydün çok.Topu al eve götür bence.Maçta kimseye vermedin ...

5trawberry

Murat kendine gel yeter artık!

berusa55

Kaç haftadır rezil oynuyordun; bugün dibe vurdun!

Theofanis Gekas

geçen hafta bir laf etmiştim murat süper lig bank asya kalitesi arasında arafta diye düzeltiyorum bank asya spor toto 2 arası arafta

GökhanÇağlar

topla aşırı fazla oynuyor,basit oynamadıktan sonra faydalı olması imkansız.yakışmıyor kaptan...