Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Başlatan ErkÇay55, 20 December 2011, 00:23:36

« önceki - sonraki »

Ollivanders

O zaman söyle yapalım .Nurullahla anlaşalım , Hakan Bayraktar'ı da getirsin :)

emre

şöyle Gekas gibi bu takımın başarısı için savaşacak, küme düşmeyi kendine yediremeyecek,taraftarın verdiği emeği görüp onun için mücadele edecek kim gelse iş yapar bu takımda.

designer_55

55_OrHaN_55

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: designer_55 - 25 January 2012, 15:46:20
Tisdell Mersine geri donmus...
mersinde bunu kabul mu etmıs ?
ne mide var arkadas

Tufan

Melih Gökçek Miy'i arayıp şikayetinizi geri çekin size kiralayayım demiş onlarda atlamışlar sazan gibi çok midesiz takım  miy_x

berusa55

Ne idüğü belli olmayan topçusuyla ve kulübüyle aynı kefelere konmak yerine kurtulduğumuz iyi olmuş. Hayırlısı olsun...

Shane_Falco

Biz onu 1 ay Hilton'da konaklattık nasıl gider ala ala  :deli:

Sol Açık

samisos55

Alıntı yapılan: Sol Açık - 25 January 2012, 16:36:52
Mersin'de oynayacakmış...

http://www.ntvspor.net/haber/futbol/57324/tisdell-sorununu-cozduk
türkiyede futbol oynatmıcaz diyen kendileri değilmiydi buna tükürdüğünü yalamak denir inş tisdell sakatlanırda hayrını göremessiniz

GençKozluklu

Arkadaşlar,

Bir duygumu izninizle paylaşmak istiyorum. Artı kben de stres ve antipati oluşturmaya başlayan bir konu. Hakan Bayraktat efendiliği ve bence başarılı oyunuyla çok beğendiğim oyunculardandı. Gitmesine üzülmüştüm. Hala bu takımda olmasını arzu ederim.

Ası lgelmek istedğim konu, hemen her yerde Hakan Bayraktar da Hakan Bayraktar söylenmesi artık bana GINA getirdi. Tabi her kes yazmakta serbest bu tip temdit pilav ıgibi her konunun HAkan BAyraktar'a bağlanması benim için sıkıcı bir o kadarda sevdiğim bir oyuncuya karşı antipai oluşturmay başladı.

Farklı bir bakış oldu sanırım :) lakin umarım meramımı anlatabilmişimdir.

Saygılarımla

Ayberk

Abi eyvallah da, bahsettikleri ihtiyaç duyduklarını tarif ettikleri kişi Hakan Bayraktar. Bu adamın adı önemli değil Sefa Aksoy da olabilirdi. Bilmiyorum diğerleri nasıl düşünür ama ben transferden önce, eldeki işe yarar oyuncuları tutmanın önemli olduğunu söylemeye çalışıyorum. Yoksa kimsenin Hakan Bayraktar'la göbek bağı bir kesilmedi, gitti, giderse gitsin dedik o zaman da. Biz burada istediğimiz kadar yazalım zaten yazdığımızla kalıyoruz o da ayrı mevzu.

55_OrHaN_55

katılmıyorum... arkadaşlar, futbolu bırakalı seneler geçmesine rağmen ordu maçından sonra hâlâ serkan aykuttan bahsedilmedi mi? Hakan Bayraktarın gönderilmesinin yanlış olduğu ortada ve hemen her maçta eksikliği hissedildiği için milletin canı sıkılıyor, yazıyorlar. onu yazmak sakıncalı, bunu yazmak sinir bozucu, o zaman canlı skor sitelerine girelim, skorlara bakıp çıkalım. duygularımızı paylaşmanın gereği yok demek ki.

Ollivanders

25 January 2012, 17:41:44 #3328 Son düzenlenme: 25 January 2012, 17:46:07 Serpico
Sanki elimizde H.Bayraktar gibi bir ortasahamız var da onu aramamamız söyleniyor. Daha iyisini alsalardı da söylemeseydik bizde. Hakan arslanlar var elimizde daha kötüsü olabilir mi? H.Bayraktar'ın varlıgını isteyenler , sene başında yapılan buyuk yanlışa parmak basıyor aslında. Buna ragmen ortasaha transferi yapılmamasını eleştiriyorlar. Dogru da söylüyorlar bence. Bizde isterdik Hakan Bayraktardan bahsetmeyelim ama elimizdekileri toplasan bir hakan bayraktar etmiyor ne yazık ki.

babasamsunlu

bence arkadaşın bahsettiği şey.olan oldu giden gitti kalanlar bunlar.
deşip deşip elimize geçen hiç bir şey yok.
uğur boral fink ve bance takıma katılınca bence hakan gibi bir kazma zaten kadaroya giremeyecektir.
o yüzden üzmeyelim birbirimiz.
hayat güzel kuşlar böcekler felan fişmekan ;)

not: kazma olan arslan olan :)