Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Başlatan ErkÇay55, 20 December 2011, 00:23:36

« önceki - sonraki »

samuray

hemde 2015 yılına kadar sözleşme imzalamış zaten bize geleceği falan yoktu boşuna heyecan yaptık biz alsak alsak böyle kazmaları alıyoruz işte takımımızın ydurumu ortada hala bu hocayı tutan yönetim  bu işi bir an önce çezemesse yeniden bankasyaya yo l görünüyor ben umudumu iyice yitirdim gönlüm istemiyor ama malesef görünen köy kılavuz istemez misali çok geç kaldık hocayı göndermekte hala da devam bu hocadan bi bok olmaz ya defol git da

Jnr.Serkan

Simpson bize gelmezdi ki zaten.Adam ortasıralarda kafası rahat manisada oynarken neden küme düşme oynayan bize gelsin az gerçekci olmak gerek.Adam avrupada ortadüzey takımlarda rahatlıkla forma giyecek düzeyde,Türkiyede şuan zirveye oynayan bütün takımlardada oynar

emre__ss

Şu yazılan isimlerin hiçbirisi içime sinmiyor daha iyi bir fikrim de yok  :kafa: aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık... bir de daha petkovic gitti mi gitmedi mi o da belli değil.

kalptenþimþek

Alıntı yapılan: TeRMeLee - 19 January 2012, 12:51:31
Simpson Young Boys'a transfer olmuş.

ahhhh young boys!! bu kaçıncı keleğin be!!

kamuri

ilker avcıbayın attığı twettlere göre simpson kişiliği olan bi futbolcu değilmiş hiç bişeyi beğenmezmiş belki de young boysa gittiği iyi oldu bize gelse de sorun çıkarırmıydı demekten alıkoyamıyor insan kendini ilker avcıbayın twetini okuduktan sonra. tamam futbolculuğuna bişey dediğimiz yok ama kişilkikte karakterde onemli futbolda

kamuri

ben ilker avcıbay ve yiğit incedemirin yalancısıyım ;)

minci

İlker Avcıbay doğru söylüyor. Simpson Manisayı beğenmeyip İzmirde yaşıyordu. Antremanlar ve maçlar için Manisaya gidiyordu.

Serkan

manisa izmir arası 20 dk değil mi ?

özkan

isterse kavakda yaşasın abi,adam profosyonelliğin gereklerini yerine getirdikten sonra..

Burak

Alıntı yapılan: minci - 20 January 2012, 01:23:28
İlker Avcıbay doğru söylüyor. Simpson Manisayı beğenmeyip İzmirde yaşıyordu. Antremanlar ve maçlar için Manisaya gidiyordu.

Manisaspor 'da ki bütün futbolcular genelde İzmir'de yaşıyor yaşamasa bile orada takılıyor çünkü çok yakın mesafe. İzmir'den Manisa Celal Bayar üniversitesine servisle gidip gelenler var Manisa için anormal bir durum değil yani

doðan

olcay

Alıntı yapılan: Burak - 20 January 2012, 10:35:10
Manisaspor 'da ki bütün futbolcular genelde İzmir'de yaşıyor yaşamasa bile orada takılıyor çünkü çok yakın mesafe. İzmir'den Manisa Celal Bayar üniversitesine servisle gidip gelenler var Manisa için anormal bir durum değil yani

aynen.

55_OrHaN_55

Etuhu haberleri vardı bir ara. O da kaynadı gitti.

celebi

çünkü gerçek bir haber değildi.