Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Başlatan ErkÇay55, 20 December 2011, 00:23:36

« önceki - sonraki »

FaTiH_HaN

Alıntı yapılan: 55_OrHaN_55 - 25 January 2012, 17:39:43
katılmıyorum... arkadaşlar, futbolu bırakalı seneler geçmesine rağmen ordu maçından sonra hâlâ serkan aykuttan bahsedilmedi mi? Hakan Bayraktarın gönderilmesinin yanlış olduğu ortada ve hemen her maçta eksikliği hissedildiği için milletin canı sıkılıyor, yazıyorlar. onu yazmak sakıncalı, bunu yazmak sinir bozucu, o zaman canlı skor sitelerine girelim, skorlara bakıp çıkalım. duygularımızı paylaşmanın gereği yok demek ki.

@GençKozluklu'nun demek istediği bu değil aslında, mesela biz turgut konusunda da takılıp kaldık bir süre Allahtan antepe transfer olduda o konu kapandı, biz geçmişte hatalar yaptık Hakanı göndermekle ama artık Hakanın bize gelme şansı yok yapıldı bir hata ve gönderildi, keşke gönderilmeseydi ama gönderildi artık önümüze bakmalıyız, yönetim bir hoca getirdi bu hoca da Hakanı takımda görmek istemedi, rodrigezi getirmek uğruna Hakanı çizdi, artık petkoviçte gittiğine göre biraz daha iyi şeylerden bahsetmeliyiz, Hakana bir yanlış yapıldı ama Hakan Bayraktar kısa süre giydiği Samsunspor formasıyla taraftarın gözünde efsane oldu daha fazla bu ismi yıpratmamak lazım diye düşünüyorum, şu an takımda olmasını çok isterdik ama gitti ve dönme şansı yok.

55_OrHaN_55

Alıntı yapılan: FaTiH_HaN - 25 January 2012, 17:46:21
@GençKozluklu'nun demek istediği bu değil aslında, mesela biz turgut konusunda da takılıp kaldık bir süre Allahtan antepe transfer olduda o konu kapandı, biz geçmişte hatalar yaptık Hakanı göndermekle ama artık Hakanın bize gelme şansı yok yapıldı bir hata ve gönderildi, keşke gönderilmeseydi ama gönderildi artık önümüze bakmalıyız, yönetim bir hoca getirdi bu hoca da Hakanı takımda görmek istemedi, rodrigezi getirmek uğruna Hakanı çizdi, artık petkoviçte gittiğine göre biraz daha iyi şeylerden bahsetmeliyiz, Hakana bir yanlış yapıldı ama Hakan Bayraktar kısa süre giydiği Samsunspor formasıyla taraftarın gözünde efsane oldu daha fazla bu ismi yıpratmamak lazım diye düşünüyorum, şu an takımda olmasını çok isterdik ama gitti ve dönme şansı yok.

hakan aslanın takımda tutulup hakan bayraktarın gönderilmesi o kadar acemice, o kadar aptalca ki, dünkü oyunda murat erdoğanın adeta resital yapması, bizim orta sahadaki yetersizliğimiz ister istemez insanların aklına getirmiş, canları yanmış, yazmışlar. bundan doğal bir şey olmamalı. adam gibi top çevirmeyi becerdiğimiz zaman unutulur gider. bunları tartışmamamız lazım artık arkadaşlar.

Theofanis Gekas

ertuğrul
   adem(m)      kemal       valdo         uğur

fink(m)     mceylan

murat y                               serdar

bance             gekas   

bu mudur budur m malesef demek :D

sadece55

özkan

Ollivanders

FaTiH_HaN

Mesut Hoca mutlaka transfer isteyecektir eğer transfer yapaacaksak ki bence 1-2 oyuncu alacaz bu oyuncu kesinlikle orta saha oyuncusu olacaktır.

Lusage

cezayir55

on numara sag acik sol acik alternatif

Sol Açık

Alıntı yapılan: özkan - 27 January 2012, 18:52:48
Burak adanaya kiralanıyomuş.

Şimdi Lig TV'de duydum, kiralanmış...

cem 55

mesut hocamız 1 saat önce radıospora canlı baglandı samsun bi futbol şehri güzel şeyler yapacaz buna inanıyorum başkan bana cok samimi davrandı teklifi bu yüzden kabul ettim dedi takımı takip ediyodum serdar özkan ugur murat ceylan hep eski ögrencilerim transfer konusunda tisdell ile ilgili yönetimle görüşmem oldu bana halledeceklerini söylediler bakacaz bide defans bölgesine bi takviye yapabiliriz dedi yeni hocamız

Ertuğrul Sağlam

İbb' bu sezon fazla forma şansı bulamayan Ali Güzeldal ve Efe İnanç'ın Samsunspora gelmesini isterim ikiside iyi oyuncular. Ali güzeldal'ın Samsunlu olduğunu biliyorum.

samuray

iyi mesut hoca takımdan en az iki üç futbolcu için eski talebelerim diyor herkes on numara diyor tabiki de nerde her takım arıyor on numara keşke bulsalar da alalar elimizdekini bayraktar beğenmeyip gönderen hoca hocada diyemiyorum ben ona onun yüzünden kaybedilen puanlar hala sinirim geçmemiş bu hoc bozuntusu petkovice ya ben valdamiro ya yeni transfer gözüyle bakıyorum iki maçtır kusursuz oynadı  inşallah devamı böyle olur ademin alternatifi yok sağ bek solda bahia yenal eh idare ediyor da adem cezalı duruma düşse sakatlansa kimi oynatacan bide iyi bir orta saha oyun kurucu playmekir mi diyor ingilizler her neyse yanlışsa özür

Ollivanders

Ali güzeldal cuk diye oturur aslında.

Ayberk

Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 27 January 2012, 20:47:18
İbb' bu sezon fazla forma şansı bulamayan Ali Güzeldal ve Efe İnanç'ın Samsunspora gelmesini isterim ikiside iyi oyuncular. Ali güzeldal'ın Samsunlu olduğunu biliyorum.

Trabzon kökenli, Samsunlu(kendini öyle hissediyorsa tabi)

Amacım kimseye ayrımcılık yapmak, burun kıvırmak değil bildiğimi paylaşayım dedim sadece sözü geçmişken. Yoksa iyi oyuncu, istekli oynayacaksa başımızın üstünde yeri var