4- Valdomiro Duarte de Macedo

Başlatan AntZ, 14 July 2011, 21:28:30

« önceki - sonraki »

Ollivanders

pozisyon bilgisi iyi. Çabuklugu olsa zaten ohooo...

Burak

Alıntı yapılan: kaan - 24 January 2012, 21:38:38
Çabuk olsa böyle dev gibi bi stoperin bizde işi ne abi.Haklısın :)

ula 2 günde Materazzi yaptınız tamam tamam iyi :)

ali ihsan

Kemal gibi hızlı fakat savruk bir stoperin yanına Valdo gibi dengeli bir isim yakıştı.Topa müdahalesi ve pozisyon bilgisi oldukça iyi.Varsın ağır olsun ne yapalım  :evet: Bu saatten bundan iyisini nereden bulacağız dimi  :P

berusa55

Bu adami sezon basindan beri oynatmayan Petko! Sana ne kadar bela okusak hakmis hakikaten...

ngonge

Yalnız kornerlerde ilk defa etkili olmaya başladık, bence kritik goller atabilir.

Maçta 1 kritik hatası vardı ama o kadar olur, bu taraftar neler gördü...

Kaya

Helal lan sana Valdo

Hava toplarında müthiş üstünlüğü var,pozisyon bilgisi çok iyi,üstüne bir de oyun kurma özelliği var.Zaten bu boyda hızlı bir stoper olsa dünyanın sayılı liglerinde oynar..İki maçtır hata yapmasını bekleyen arkadaşlar var ama yapmıyor  :D Gol bekliyoruz yakın zamanda

Ollivanders

Manisa maçında da iyiydi. Madem valdo vardı ne diye akakiye bu paraları verdiniz. Topa müdahale ettiği pozisyonda akaki olsaydı 10 kez penaltıydı.

kamuri

iki maçtır iyi oynuyosun tecrübesini sahaya yansıtıyo bence

Sol Açık

Ordu maçını seyredememiştim, ama bu maçta bayağı beğendim. 1 kritik hatası vardı, ama onun dışında bence mükemmel oynadı.

Turuncu

Kafa toplarında etkili serbest vuruşlarda gol bulabilir.

##kdc##

sadece55

Alıntı yapılan: Serpico - 25 January 2012, 01:54:46
Manisa maçında da iyiydi. Madem valdo vardı ne diye akakiye bu paraları verdiniz. Topa müdahale ettiği pozisyonda akaki olsaydı 10 kez penaltıydı.

Akaki parada mı alıyor ki !

Burak

bende kötü demedim yahu ağır dedim allaaaa  :)

özkan

Valdo iyi ama madem iyi bu zamana kadar nerdeydi ? Niye oynatılmadı..

Buda adnan & petko ikilisinin kadro seçiminde çıkmaza düştüğünün bir kanıtına daha örnek olarak gösterilebilir..

Güven veriyor hiç yoktan oynadığı bölümlerde,kemalin dizginlerini yere indiriebilir.

FaTiH_HaN

Bence pozisyon penaltıydı ama hem topa hem rakibe dokunmuş olması hakemi yanılttı, ucuz atlattık, ama her topa kayışında topu söküp alabiliyor, tek hamleli bir oyuncu ama hamleleri iyi, ıskalamıyor yattığı zaman ya rakibi alıyor aşağı yada topu alıyor, yada ikisini birden dünki gibi  :)