4- Valdomiro Duarte de Macedo

Başlatan AntZ, 14 July 2011, 21:28:30

« önceki - sonraki »

Ahmeti

Bu adamdan bi halt olmayacağı sezon başlamadan belliydi ama bunda suç yok böyle enkaz yığınlarını Samsunspor'a getiren vatan hainlerinde kabahat.

5trawberry

Petkoviç, herkese şans verdin. Bir de bu adama vermeni bekliyoruz. Belki iyi çıkardı..
Ama düşünüyorum bi yandan da, defansımız iyi gibi. Sadece Akaki, aptalca pas hataları yapıyor zaman zaman. Kolay kolay pozisyon vermiyoruz.

Theofanis Gekas

ben bütün hazırlık maçlarına gittim Samsundaki bu adamda bir sıkıntı görmedim,en azından tecrübeli akakiden hatta bahiadan kötü olabileceğini düşünmüyorum,pal lazar adem olayını anımsayarak bu adama şans verildiği taktirde hoca müsvettesini utandıracağına inanıyorum

Sioux

Alıntı yapılan: muratertan55 - 09 January 2012, 02:27:03
ben bütün hazırlık maçlarına gittim Samsundaki bu adamda bir sıkıntı görmedim,en azından tecrübeli akakiden hatta bahiadan kötü olabileceğini düşünmüyorum,pal lazar adem olayını anımsayarak bu adama şans verildiği taktirde hoca müsvettesini utandıracağına inanıyorum

Bence de. Kötü olsa bile Akaki'den de mi kötü??  :rulet: :hnk:

samsunmania

Pal Lazar'ın adının olduğu yerde adı bile geçmemeli. En azından oynayıp bize zararı olmadı Lazar gibi. ;D

sadece55

Bugün ilk defa ilk 11 de oynayacak hadi hayırlısı.

SametYılmaz55

şu ana kadar pek sırıtmadı fakat 20 hafta boyunca oynamayan adamın en önemli maçta sahada yer alması inşallah sıkıntı açmaz başımıza

GençKozluklu

Benc defansta çok iyi oynadı. Adeta yeni transferimiz gibi oldu. Şimdiye kadar nasıl değerlendiremedik anlamadım

beşnumara

Abi İyi oynadı değil de sadece ordu forvetleri zorlayıcı bir forvet olamadı.
Önemli olan takıma katkı sağlamak rakip kötü olsa da.

SametYılmaz55

ilk gördüğümde korktum bu zamana kadar hiç oynamadı sıkıntı yaratmaz inşallah diye fakat yapması gerekeni yaptı tebrikler valdomiro >l<

silopilimuhsin

iyi oynadımı  acaba ve nerde oynadı?

55JNR55

Akıl sır ermiyor Petko niye bu adamı sezon başından beri oynatmamış, topa dokunuşları hayat kurtardı ceza sahasından tek vuruşla top çıkartmakta zorlanan takımımız için...

Theofanis Gekas

ben demiştim sezon başında hazırlık maçlarındaki izlenimimi,bu adam bahiadan da akakidende sağlam kesici

ugurozkan

Alıntı yapılan: silopilimuhsin - 21 January 2012, 16:06:54
iyi oynadımı  acaba ve nerde oynadı?

stoper olarak oynadı, hata yapmadı, sakindi, hava topu aldı, top kesebildi. ama bu performansı, ordu'nun cılız ofansına karşı sergilediğini unutmayalım.

cembaba

Sen neredeydin bu zamana kadar?