4- Valdomiro Duarte de Macedo

Başlatan AntZ, 14 July 2011, 21:28:30

« önceki - sonraki »

silopilimuhsin

Valdo nun doğuşu vlade nin bilişimi acaba

AhmetDenizci

Fazla sıkıntıya girecek pozisyon olmadı ama o Akaki kazmasından iyi görüntü verdin. >l<

isa55

Fiziğini iyi kullandı. Aynı zamanda soğukkanlıydı ve riske girmedi.

ahmetsefa55

haftaya isaac karşısında belli olur ne yapabildiği..

samuray

bence bayağı başarılı oyynadı hiç hata yapmadı şimdiye kadar nerelerdeydin dedirtti kısacaıs bu petkoviçi anlamak mümkün değil ya ağır deniyor akaki çokmu hızlı bu sağlamcı en azından müdahaleleri yeryinde hiç riske gimeden tek pasla çıkarıyordu topları inşallah böyle devam eder

Uğur Yıldız

valdamiro şu anki oyun sisteminde işimize yarayabilecek bi oyuncu savunmayı geride kurduğumuz anda valdo sırıtmaz ama savunmayı önde kurarsak valdo çok ağır kalıyo ve ilk müdahelede karşısındaki oyuncuyu kaçırdığında yakalayamıyo hazırlık maçı ölçü değil belki ama giresun maçında öyle olmuştu.manisa karşısında her zaman ki gibi geride kabullenirsek oyunu yine iyi oynayabilir.

masbene

katılıyorum fakat manisa maçında valdomiro olmaz. çünkü manisa ordudan daha ısıracak bizi. manisa karşısında valdo ağır kalır diye düşünüyorum

Burak

Vallahi erken havaya giriyoruz bence. Adam çok ağır slow motion sahadaki hareketleri ayrıca 2 stoperin arkasında oynadı Kemal ve Bahia'nın 3 lü defans oynamaya devam edeceksek iş yapar ama Kemal'in yanında tek başına yandım anam dedirtebilir bize ben yine de temkinliyim

burakbas

berusa55

ChucKeR

iyi mi kötü mü bilemem ama adam top oynamayı bayağı özlemiş, o belli :D

oguz_5528

Petkoviç'e selam söyleyelim burdan bu adamı niye kestin sorarım sana ??

Burak

Çooook ağırrrrrrr ama müdahaleleri yerinde

ibrakadabra55

İpten aldı beyler Isaac'e yaptığı hamle.

Burak

Alıntı yapılan: ibrakadabra55 - 24 January 2012, 21:26:56
İpten aldı beyler Isaac'e yaptığı hamle.

Isaac'a kaptırdığı topta ipe götürebilirdi yalnız