19- Murat Yıldırım (Bursaspor'a transfer)

Başlatan mehmet yılmaz, 10 August 2009, 22:15:31

« önceki - sonraki »

twitter

kaptan şu saçıda kestir bi ara

HoliganSamSunLu

bu murat yıldırım olamaz kaptana yakışmayan bir performans ötesinde bencillik böyle kaptanlıkta futbolculukta olmaz bir an önce kendne gelmeli

55_OrHaN_55

daha iyi olmanı ümit ederken sürekli kötüye gidiyorsun. murat erdoğan 40 yaşında neredeyse ama hepinize nal toplattı.

burakbas

hakkın ödenmez! her zaman söyledim , yine söylüyorum. bu takımda ruhuyla , yüreğiyle mücadele eden tek topçudur.  >l<

erkutdem55

İstikrarsızlığı artık keyif kaçırmaya başladı.2 maç iyi,2 maç kötü.

Kırmızı kartlık hareketine sarı göstermeyen hakeme dua et bence,maçı kaybettiren adam olmaktan kurtardı seni hakem.

burakbas

Alıntı yapılan: erkutdem55 - 25 January 2012, 00:24:20
İstikrarsızlığı artık keyif kaçırmaya başladı.2 maç iyi,2 maç kötü.

Kırmızı kartlık hareketine sarı göstermeyen hakeme dua et bence,maçı kaybettiren adam olmaktan kurtardı seni hakem.

çok doğru söyledin abi , gerçekten 2. sarıdan atılsa kimse birşey demezdi...

Ollivanders

Murat kafanı yerden kaldırsan herşey daha guzel olacak...

Theofanis Gekas

muratın futbolda geleceği son nokta bu bence daha geliştiremez süper lig bank asya kalitesi arasında arafta

ahmetsefa55

takımın kötü olması muratı da etkiliyo kesinlikle.

Desiqner

Ben çok yalnız kaldığını düşünüyorum sahada.Ayrıca doğru kafasınıda kaldırması lazım önünü görebildiği kadar gidiyor ama nereye gidiyor o meşhul :)

erkutdem55

Alıntı yapılan: muhalif - 25 January 2012, 00:52:12
takımın kötü olması muratı da etkiliyo kesinlikle.

İyi de dostum,takım bugün kötü değildi ki,Murat kötüydü.

kamuri

bugün seni tanıyamadım sahada kaptan ayrıca ikinci sarı karrtttaan atılmadığın için şanslı saymallısın kendini. sarı kartı olan birisi hele de orta sahada pozisyon yokken oyle bi faul yapmaz yakıştıramadım sana bugunkü performansını .umarım en kısa zamanda toparlarsın kendini çünkü bu takımın sana ihtiyacı var

Turuncu

Çok topla oynuyorsun yapışık ikiz gibisiniz şu takıntıdan bir an önce kurtul murat  :evet:

emre

bazen ne yaptiginı sen de bilmiyorsun bence.

samet_55

sen haftasonu maçlarıda iyi hafta içi maçlarında ya vasat ya kötü oynuyorsun.murat sen kaptansın murat .topu aygından zamanında çıkartmıyosun.azda kafanı bi kaldır.dolayısıyla yorulursun.sonrada rakibedan topu almak için saçmasapan topa giriyosun.