Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

YILDIRIM

Adnan Bahadır sırf memleketlisi kurtarmak adına yazı yazmış. Yazının ilk başlarında küfür'ün dinen yasak olduğunu,peygamber efendimizi bile yazısının içine sokup küfür'ün hiçbir haklı yanı olmadığını vurgulamış sonrasında memleketlisi olan Harun Çelik'in basın odasına girerek açmış ağzını yummuş gözünü misali küfürler etmiş ve haklı bulmuş. Şimdi sana küfür edildi mi karşı taraf haksız sen etti mi haklı mısın ? Trabzonlular iş aş vermiş Samsunlulara. Peki ya Samsun bunlara ne vermiş. Falan filan isimleri isim yapan Samsunlular olmuştur. Suç onlarda değil bizde. Hiçbir zaman birbirimizi desteklemedik hep köstek olduk. Birbirimizi tutsak, desteklesek bu ve bunun gibi insanlar Samsun'da barınamazlar konuşamazlar. Hakları olmaz bunların. Ama olur mu biz Samsun'lular çok severizdışardan gelen milletin cafesinde oturmayı,gazetesini okumayı,marketinden alışverişi, vs vs.

doðan

şerefli şerefmiydi , ******* şerefmiy di .. bir fim gibi birşey vardı..3 kişden biriymiş şerefli ,demekki  3 kişiden arta kalanmış ******* ...anlayana..

Serkan

Çok iyi yapmış Yusuf Ziya hatta o kadar güzel yapmış ki o saatlerde basın locasında bulunan sözde sevgili bir gazeteci kişilik de facebook'a şöyle bir  statü girmiş telefonundan o kadar içerlemiş duruma

tek buyuk var o da trabzonspor zoruna gidenin borusuna gitsin...
Paylaş · Dün, 14:14, Blackberry ile ·

Sonra içindeki kini nefreti akıtamamış devam etmiş

Kendini gazeteci sanan bir alcak serefsiz haysiyetsiz pislik yanimda toptan butun trabzonlulara kufur etti. Ben de haciligi bir kenari koydum. Butun trabzonlular adina kendisine dümdüz sövdüm. Allah gunah yazmaz umarim ama iyi kaptirdim...

Paylaş · Dün, 14:24, Blackberry ile ·

Şimdi bunlara sövmicen de ne yapıcan; Sevgili gazeteci kişilik bütün stad sövüyordu çıksaydın ya meydana  ?

YILDIRIM

Alıntı yapılan: Serkan - 22 January 2012, 22:03:46
Çok iyi yapmış Yusuf Ziya hatta o kadar güzel yapmış ki o saatlerde basın locasında bulunan sözde sevgili bir gazeteci kişilik de facebook'a şöyle bir  statü girmiş telefonundan o kadar içerlemiş duruma

tek buyuk var o da trabzonspor zoruna gidenin borusuna gitsin...
Paylaş · Dün, 14:14, Blackberry ile ·

Sonra içindeki kini nefreti akıtamamış devam etmiş

Kendini gazeteci sanan bir alcak serefsiz haysiyetsiz pislik yanimda toptan butun trabzonlulara kufur etti. Ben de haciligi bir kenari koydum. Butun trabzonlular adina kendisine dümdüz sövdüm. Allah gunah yazmaz umarim ama iyi kaptirdim...

Paylaş · Dün, 14:24, Blackberry ile ·

Şimdi bunlara sövmicen de ne yapıcan; Sevgili gazeteci kişilik bütün stad sövüyordu çıksaydın ya meydana  ?

Kimin borusuna gittiğini apaçık ortada. Ama yine diyoruz suç onlarda değil bizde. Hep susuyoruz bu olayda da bakın adam gazetesinde köşesine yazmış memleketlisini koruyor bakalım Yusuf Ziya'yı kim savuncan göreceğiz. Bizde değerlerimize sahip çıkalım.

Cheregi

Burası her yer değil Şehr-i Samsun, zoruna gidenin borusuna gitsin.

masbene

bu memleketi sevmeyen dönsün memleketine defolsun. konu nerden çıktı bilmiyorum ama bu nankörleri sıkça görüyorum sağda solda. samsun olmasaydı adam olamazlardı çoğu, bunu onlar da çok iyi biliyor. ordu maçını bir misafirimle birlikte maratonun sakin bir yerinde izledim. arkamda oturan 4 lü grup belli ki orduluydu. tamam o da olabilir, alıştık ne de olsa. pozisyon oluyor haliyle ayağa kalkıyoruz heyecanlıyoruz. arkamdan o 4 lünün birisi bana otur otur birşey olmaz bunlardan gibi birşey dedi. 5 dk geçmedi gekas 2 yi atınca döndüm arkama ve ne dediğimi hatırlamıyorum çok sinirliydim. velhasıl bu tipler meydanda çok, ekmek yediği memleketi sevmez, saygı duymaz, sorumsuz, seviyesiz, zavallı tipler, şükretmeyi bilmeyen insandan ne beklenir?

Lusage

22 January 2012, 22:52:39 #26481 Son düzenlenme: 22 January 2012, 22:57:30 Lusage
Yusuf Ziya Çakır artık ne kadar derine soktuysa bir ömür çıkmaz girdiği yerden.

Adnan Bahadır'ın biz ne mal olduğunu zaten biliyorduk lakin kendi kendini ifşa etmiş bizi yormamış. Son olarak Denge ve Haber gazetesi alanlarıda anlayamıyorum. Anlamakta istemiyorum. Bunlardan olsa olsa Tuvalet Kağıdı olur.

supernatural_55

bu adam hiçbir şey olmamış gibi yazmaya ve üste çıkmaya devam mı edecek? Bir şeyler yapılmalı, gitsin trabzonda yazsın yazdırırlarsa bundan sonra...

Kadir ÇELEBİ

Burkina Faso   0 - 1   Angola

Bance çabuk dönücek anlaşılan  :D

_Jack Daniels_

isyan

_Jack Daniels_

twitter

usare

**KaR6**

eurosport vermiyo muydu yaa? digi de yok mu?