Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

muzaffer4

Alıntı yapılan: cgr - 21 January 2012, 22:11:00
Fener - Kayserı macı sonrası Shota'nın LIG TV'ye verdıgı roportajı mutlaka ızlemelısınız :)Muhabırı bı dovmedıgı kaldı :)

daaa neyiiiinii göreym 4-0 bitti mac

yüzü mal gibi olmuştu..

kalptenþimþek

King Of The North

Karabük-Trabzon maçından sonra stadta olan bir travzon taraftarının ağlayışı ;D

tutkun6187
bu karabük taraftarı mal mı..laa sahanıza ts gibi bir takım gelmiş kar topu atıyorsunuz..bizle alıp veremediğiniz nedir şaşkolozlar tayfası..siz kümeyi hak ediyorsunuz..

usare

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 21 January 2012, 23:09:01
Karabük-Trabzon maçından sonra stadta olan bir travzon taraftarının ağlayışı ;D

tutkun6187
bu karabük taraftarı mal mı..laa sahanıza ts gibi bir takım gelmiş kar topu atıyorsunuz..bizle alıp veremediğiniz nedir şaşkolozlar tayfası..siz kümeyi hak ediyorsunuz..

al_sana

King Of The North

Bizden tribün anlamında darbe yediler ama Karabük hem tribünde hem de sahada vurmuş darbeyi, tebrik ediyorum :--*

emrullah

ben YUSUF ZİYA ÇAKIR a sanaldan linç girişiminde bulunmak isteyenlerin kimden öğrendiğini biliyorum sanki. bknz. denge gazetesi adamın çok acayip zoruna gitmiş borusuna da gider inşallah  :)

davidsavage

Dünkü Karabük-ts macından sonra, td'de doğum yeri karabüklü ama kökü trabzonlu olan birinin yorumu

Alıntıben anadan babadan trabzonluyum, karabükte doğüdum toplasan trabzona en fazla 5 kere gitmişimdir ama aslımız trabzon. emin ol karabükte benim gibi olan nüfusun yüzde 25tir. ve trabzonsporun karabükteki yeri her zaman başkadır. taa ki geçen seneye kadar.

senin takımına bu şehir stadını açtı, kolkola destek verdi şampiyon olamadınız gerçekten üzüldü. sen ne yaptın. ilk maçta olumlu hiçbir reaksiyon vermediniz. hadi buna kimse birşey diyemez. ne de olsa tribünler arasında klasman farkı var. ama durduk yere ''koyduk mu'' diye tüm stad koro halinde tezahurat yaparsan benim gibi bu şehirde can bulmuş 30000 trabzon kökenli karabüklüyü bile köklerine lanet ettirirsiniz. trabzonla alakası olmayan hemşerilerimi düşünemiyorum bile.

biz trabzonu hep sevdik ama karşılığında koyup geçtiniz.

karabüksporuma tebrikler. bu oyunla sonuna kadar savaşırız

cembaba

Kendileri de sudan çıkmış ak kaşık değiller be Mert'im ;D

Şiki şiki babaları unutmadık... Kanırta kanırta saldıracam Karabüklülere !

davidsavage

Serkan

Bu karabük bir tribünden çok büyük yara alır ama umarım bizden almazlar...

berusa55

Bugünkü futbol programı fena... Şimdi tv başına oturan gece 01'e kadar futbola doyar...  :)

22 Ocak Pazar
13:00 Osasuna - Valencia (NTV Spor)
13:30 Boluspor - Giresunspor (TRT 1)
13:30 Akhisar Belediyespor - İstanbul Güngörenspor (TRT 3)
13:30 TKİ Tavşanlı Linyitspor - Sakaryaspor (TRT 6)
15:30 Manchester City - Tottenham Hotspur (Ligtv 2)
16:00 Ankaragücü - Gençlerbirliği (Ligtv)
16:00 Adanaspor - Karşıyaka (TRT 3)
16:30 Hamburg - Borissia Dortmund (TRT Haber)
18:00 Arsenal - Manchester United (Ligtv 2)
18:30 Bayer Leverkusen - Mainz (TRT HD)
19:00 Eskişehirspor - Galatasaray (Ligtv)
19:00 Göztepe - Denizlispor (TRT 3)
19:00 Malaga - Barcelona (NTV Spor)
22:30 Real Madrid - Athletic Bilbao (NTV Spor)

ahmetsefa55

tribündergi kısa süreliğine üyelik alımını açmış.
ban yiyenlere duyurulur  ;)

Jnr.Serkan

Şuan ligde oynanan maçlara bakıyorum BankAsyada bütün sahalar buz tutmuş.Biz gerçekten cennet'te yaşıyoruz

Theofanis Gekas

Ollivanders

Seni Allah bildigi gibi yapsın!