Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

_samsunspor_55_

Geçen Hafta Tsye Çok Kızmışdım Yenilmesine Çok Sevindim Daha Beter Olsunlar Playofada Katılamazlar İnşallah.... >:(

SametYılmaz55

vuralım geçelim herkese millet hesap yapsın artık :kanka:

**KaR6**

gözlemci maçtan önce babamın yanına gidip, böyle bir şey olmaz, ceza alırsınız demiş tur attı diye, çok merak ediyorum ne ceza verecekler..

Ertuğrul Sağlam

Kim k...... k....sun demiyormuyduk? beter olsun ...........ler....

Stoper

21 January 2012, 20:37:09 #26434 Son düzenlenme: 21 January 2012, 20:49:04 Stoper55
Yusuf Ziya Çakır'a sanal ortamdan linç kampanyası başlatılmış .

http://www.facebook.com/UyAha61

http://www.facebook.com/www.tayfa.org/posts/357795874233588

AlıntıSamsunspor- Orduspor maçının devre arasında Halk Gazetesi Spor Müdürü, Trabzonspor düşmanı Yusuf Ziya Çakır basın locasına girip "NE KADAR TRABZONLU VARSA ANASINI S...M " şeklinde küfür etmiştir. Ortamda bulunan Trabzonlu arkadaşımız tepkisini göstermiştir. Sizin de tepkilerinizi bekliyoruz.

Ayberk

doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış ;)

samuray

ne o ya karabük galipmi iyi olmadı eğer karabük yendiyse yine 16 cılıktan kurtulamıycaz ya

5trawberry

YILDIRIM

Alıntı yapılan: Stoper55 - 21 January 2012, 20:37:09
Yusuf Ziya Çakır'a sanal ortamdan linç kampanyası başlatılmış .

http://www.facebook.com/UyAha61

Bu feysbuk daki yöneticilere kim haber verdi. Nereden biliyorlar Yusuf Ziya'nın öyle dediğini. Orada bulunan Trabzonsporlular kim ? Nerede ne iş yaparlar bizde bunu öğrenmek isteriz.

Stoper

Alıntı yapılan: YILDIRIM - 21 January 2012, 20:49:23
Bu feysbuk daki yöneticilere kim haber verdi. Nereden biliyorlar Yusuf Ziya'nın öyle dediğini. Orada bulunan Trabzonsporlular kim ? Nerede ne iş yaparlar bizde bunu öğrenmek isteriz.

Sayfaya girip bu soruyu yöneticilere iletirseniz daha doğru olur.Bende sizin gibiyim.Bilmiyorum.

YILDIRIM

Alıntı yapılan: Stoper55 - 21 January 2012, 20:52:37
Sayfaya girip bu soruyu yöneticilere iletirseniz daha doğru olur.Bende sizin gibiyim.Bilmiyorum.
Eyvallah. Çıkar birazdan hamsinin kokusu. ;)

twitter

Serkan

helal olsun ; neden ağırına gitmiş basın locasındakilerin ; ) Biz çömlekçi cocukları diye bağırırkende gitmiş mi ?  bir tarafları yiyorsa bize tepki verseler di : )

5trawberry

Kale arkasında bir amca vardı, yaşlıca yüzü biraz buruk durumu da pek iyi değil sanırım, masumca maç izliyor.. Belki de cebindeki sigara parasını verip maça gelmişti..

Uzağı da pek göremiyor sanırım, futbolcuları o kim bu kim diye soruyordu.. Neyse gol geldi, kafasını geriye,bana çevirdi sevincini benimle yaşadı, kim attı diye sordu, Gekas dedim yeni gelen Yunan dedim.. Haa Gagas mı dedi, o iyi adam, Gagas hep olsaydı keşke dedi.

Düşen takımı mı izleyeceğiz diyenlere, ya da Gs,Fb,Bjk mi geldi de gidecem diyenlere, atakumda orda burda keyif çatmak varken maça mı gelecem diyenlere, üşüyorum zaten ne geleyim diyenlere inat ordaydı o amca.

Futblcunun ismini telafuz edemesede, tek başına bir şey ifade etmese de yüreği büyüklerin takımı Samsunspor!

O ve onun gibilerinin Samsunspor!

cgr

Fener - Kayserı macı sonrası Shota'nın LIG TV'ye verdıgı roportajı mutlaka ızlemelısınız :)Muhabırı bı dovmedıgı kaldı :)