Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Theofanis Gekas

adamın sıfatında meymenet yok zaten

berusa55

Haberde bir kişiden bahsedip o kişinin fotosunu koymak yerine alakasızca Büyük Samsunspor Taraftarları'nın fotosunu koymaya da şerefsizlik denir!

Theofanis Gekas

iyi olmuş koydukları yusuf ziya çakır bizim duygularımızı dile getirmiş zaten boşver

kuzey55

kendi de itiraf etmiş zaten kimsenin ırkını memleketini seçme şansı yoktur.malesef biiz de trabznluyuz gibisinden.

twitter

Hayatım boyunca hiç kimsenin aile mahremiyetine girmedim şundan emin olunuz ki, yazdıklarım bildiklerimin yüzde onudur, şayet yazmaya kalksam bu şehirde nice pantolon giyip adamım diyen adam sokağa çıkamaz. Herkes aklını başına alsın kimse kimsenin ırkına, dinine, Atasına, dedesine ve mukaddesatına küfretmeye kalkmasın, unutmayalım ki her söylenin bir karşılığı vardır. Kalın sağlıcakkla

ayık olun ayıkkk ;D

cembaba

Herkeste Adnan Bahadır'ı iplemiş ya ;D

Ollivanders

haber altındaki yoruma bakın ... Ahlaksız.

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: Serpico - 22 January 2012, 16:25:14
haber altındaki yoruma bakın ... Ahlaksız.
bu adnan Samsunsporlumu la bilen var mı  :-\

emrullah

Alıntı yapılan: muhalif - 22 January 2012, 16:27:43
bu adnan Samsunsporlumu la bilen var mı  :-\

bir Samsunsporlu böyle bir yazı yazar mıydı sence kardeşim

berusa55

Genclerbirligi 1 Ankaragucu 0 dk. 20

red_white

denge gazatesini aradım ağzıma geleni saydım iletin dedim bunu bahadıra... be adam madem Samsunspor'lusun geçen hafta bize edilen onca küfürleri neden yazamadın? bundan sonra denge gazetesini okursam ne olayım... çömlekçi adnan!!!

FaTiH_HaN

Böyle yerel basın olmaz olsun, bize küfredilirken gıkları çıkmıyor, deve kuşu gibi kafalarını gömüyorlar kuma. Ama iyi oluyor dost düşman kim anlıyoruz böyleleri sayesinde, şeref yoksunu karaktersizler, yediği ekmeğe ihanet eden zavallılar...

samuray

almayın ya denge gazetesini trübnde bi pankartta onlara gerek

Ekrem

Aynen duyurulsun bu olay protesto edılsın

emre__ss