Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Başlatan ErkÇay55, 20 December 2011, 00:23:36

« önceki - sonraki »

silopilimuhsin

celebi

silopilimuhsin

dönemi değil hocam bizim için defter kapandımı? onu soracaktım  yalnış yazdım galiba

Ollivanders

Allah'ını seven şu takıma etkili bir ortasaha alsın.:'(

Uğur Yıldız

1 tane cernat tarzı adamımız olsa müthiş olcak..

twitter

Tisdell Samsun'da idmanlarada çıkıyor ama ortalıkta bir açıklama yok ?
Manisa maçını kayıpsız atlatırsak ilerki maçlarda Agbetu gibi bir çıkış sergileyebilir.

ahmetsefa55

sivastan ayrılan cihan yılmaz iş yapar bence..

Ollivanders

Karşıyaka ile anlaştı diye biliyorum ama...

ugurozkan

s_uzunkaya

orta sahada tamamda sağ kanat özellikle şart. ordu maçını aldık ama yüzde yüzle oynadık desek yeridir. pozisyon üretmekte çok zorlanıyor takımımız.

ahmetsefa55

transferde çok sessiz kaldık.
uğur sakat çıktı , serdar fos..
en az 2 transfer yapmamız şart.
takım ileri gidemiyo hala.
1 kanat adamı 1 orta saha şart.
stoperi artık bi şekilde kapatıcaz ; bahia valdo fln...

koray.55

Kimsenin hevesini kırmak istemem ama stadda maçı izleyenlerden biri olarak bu takımın kümede kalma şansını  yüzde 20 olarak görüyorum. Nedenlerine gelince: Takım 3 pası peş peşe yapmaktan aciz, kanatlarımız çalışmıyor çünkü kanat oyuncumuz yok ne murat yıldırım ne de hakaN aslan kanat oyuncu değil. Orta saha ile forvet arasındaki bağlantıyı kuramıyoruz ve arada yaklaŞık 40 - 50 metre boşluk oluyor bu yüzden gekas sürekli geri gelmek zorunda kalıyor.Beklerin hücuma desteği sıfır. Koskoca 90 dakika boyunca kendi sahamızda ordu gibi sıradan bir takıma karşı bir tane organize atağımız yok. Ama belki de en acısı Petkoviç denen mahlukun hala takımın iyi oynadığını zannetmesi...

Burak

ekipler alın şunu bir zahmet şaka gibi ya 3 mesaj yazmış üçüde aynı küme düşme ile ilgili şaka mısınız abi yaaa  :kafa:

kuzey55

bu bilmiş keesin başka takımlı.Samsunsporlu oldugunu asla inanmıyorum

cembaba