Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Başlatan ErkÇay55, 20 December 2011, 00:23:36

« önceki - sonraki »

Jnr.Serkan

Tisdell,Serdar,Gekas,Murat Ceylan + olarak Selim Teber ve Gurur Yazar'da yeni transfer gibi olacaklar.Zaten kovdukları adam yok,bari daha fazla şişirmesinler kadroyu.Bize oyun kurucu lazımdı ama o görev murat yıldırım'a verilsin,daha fazla sorumluluk alsın,artık en azından kafasını kaldırdığında sağında solunda pas atacağı adam olur

Ollivanders

Kardeşim murat yıldırım o gorevi kaldıramaz gibi sanki.GB maçında koşu yoluna atması gereken topları kaptırdı 2-3 kez. Ortasahaya transfer yapmayan yönetimi veya istemeyen petkoviçi anlayamıyorum :(

Jnr.Serkan

Alıntı yapılan: Serpico - 06 January 2012, 12:42:14
Kardeşim murat yıldırım o gorevi kaldıramaz gibi sanki.GB maçında koşu yoluna atması gereken topları kaptırdı 2-3 kez. Ortasahaya transfer yapmayan yönetimi veya istemeyen petkoviçi anlayamıyorum :(

Herhalde artık dua etmekten başka yapcak birşeyimiz yok abi

isyan

Alıntı yapılan: uçarlı - 06 January 2012, 12:59:50
oyun kurucu sorunumuz yok.
finkin pas isabet oranı yüksek.

Bizim Fink'in ?

**KaR6**

şahan'ın skeçteki fink bence o  :evet:

emre

Tiryakiler55

tisdell'in yerine ankaragücünden turgut'u alsaydik ke$ke ben begeniyorum

twitter

zenke - gekas - serdar

2. yarı tisdelli salacaksın

kuzey55

bugün de yalan olacak anlaşıldı.ne beceriksiz bir yönetimimiz var arkadaş.

55cem55

oyun kurucu yok ama  herdaım dınamık bi orta saha kurgumuz olacagı kesın...alınan 3 oyuncuda bırbırıne benzer ozellıkte bunlara murat yıldırımda eklenınce takım hucum gucu yuksek olur dıye dusunuyorum...zamanında gese deki suat okan emre standardı bısey oldu tahmınımce muratyıldırm murat ceylan ve serdar özkan...ileri uctada olursa sayet tisdel gekas ikili olarak iş yapabilir ve ya zenke gekas...dikkat edilirse alternatifimizde cogalmıs oluyor boylelıkle..

ChucKeR

Serdar ozkan ufugun bank asyada yaptigi  kadar katki yapacaktir.ekstrasi duran toplar olur. Mutluyum fink duran topa gelmeyecek. Gekasin formu ve olayi ne kadar sahiplenecegi onemli. Milli takimi bırakmadiysa avrupa sampiyonasi icin kendini zorlayacaktir. Ve kendini zorlayan gekas stanculari cebinden cikarir.tistelin sakatligi ve kontrati yeterince sorun. Hala ofansif bir kenar ihtiyaci var. Saglikli bir selime ayrica. Umarim yenal bahia ikilisi sol kenari  goturebilir.

GurbetciFanatik

Tisdell sakat Gekas erteledi
06 Ocak 2012 / 13:11
Samsunspor yönetimi Liberyalı oyuncunun bugün yapılacak sağlık kontrolünden çıkacak sonuca göre imza atılıp atılmayacağına karar verecek. Öte yandan Yunan golcü Gekas'ın ise geliş tarihi ileri bir tarihe ertelendi
YENİDEN KONTROLDEN GEÇECEK
Ankaragücü'den transfer edilmek üzere olan Tonia Tisdell'de sürpriz gelişme. Liberyalı orta saha oyuncusunun imza öncesi yapılan sağlık taramasında sakatlığının olduğu tespit edildi. Durumunun daha net bir şekilde anlaşılması için sağlık taramasının daha detaylı olarak yapılmasına karar verildi. Samsunspor yönetimi Liberyalı oyuncunun bugün yapılacak sağlık kontrolünden çıkacak sonuca göre imza atılıp atılmayacağına karar verecek.

GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR...
Kırmızı beyazlı ekibin uzun süredir transfer etmek için mücadele ettiği Yunan forvet Gekas'ın ise rötar yaptığı açıklandı. Görüşmelerin halen devam ettiği ve aradaki pürüzlerin giderilmesi için çalışıldığı ifade edildi. Kulüp Başkanı Kazım Yılmaz, "Gekas gibi daha bir çok görüştüğümüz oyuncu var. Tekliflerimizi yaptık şimdi karşı tarafın cevabını bekliyoruz. Samsunspor'u iyi yerlere taşıyacak bir takım oluşturacağız" diye konuştu.

http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=69103

fanatik

FaTiH_HaN

Bu hareketi sercan da yapardı  :)

doðan

serdar ozkan in son anaragucundeki formu  fena degildi hatta bursa macinda pik yapmisdi diye hatirliyorum , samsuna daha once geldiginde nerdeyse cocuktu , kanat versiyonlarinda gekasi besleyeblecek kapasitesi var, ama unutmayin futbol artik tek kisinin sirtinda degil, yinede inatla orta  sahayi toparlayacak ve ayagindaki topu iyi saklayacak ileri hucumlari yonlendirecek bir isme ihtiyacimiz varmi bana mi oyle geliyor?