Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Theofanis Gekas

harbiden az önce havalimanına inmiş

kuzey55

böylelikle bombalar patlamaya başladı!!ilk poşet transferimiz hayırlı olsun  :( utandırır inşallah bizi bunu çok istiyorum.

ahmetsefa55

oyle demeyın ya.
ne bılım bende serdar ozkan ısmı ıcın gunlerdır beklemıyorum eyvallahta ;
en azından bır adam gecer , bır orta keser..
zaten kım gelırse gelsın destege devam daa  ;)

Jnr.Serkan

Ben Serdar'ın son zamanlarda ki performansını beğeniyorum.Gelmesine sevindim ne yalan söyleyim

LisandroLopez

Murat Yıldırım sağ açıktan kurtarılır en azından, faydalı olabilir.Olmazsa da kendi bilir bu son şansları..
Murat Yıldırım haricinde çalım atan oyuncumuz yokken Serdar Özkan a burun kıvırmak da ayrı bi soru işareti bence..
Karakter olarak haklı olabilirsiniz ama olumlu düşünüp düzelmiş olmasını bekleyelim derim

samsunmania

Alıntı yapılan: muhalif - 06 January 2012, 00:06:45
oyle demeyın ya.
ne bılım bende serdar ozkan ısmı ıcın gunlerdır beklemıyorum eyvallahta ;
en azından bır adam gecer , bır orta keser..
zaten kım gelırse gelsın destege devam daa  ;)

Pal lazardan dominguesden sonra messi gibi geldi bana. Orta yapar,frikik atar.Taraftar sahip çıkarsa iş yapar bence.

**KaR6**

diğer başlığı açalım bari, burayı da aynı şeye çevirmeyelim lütfen..

samsunmania

Alıntı yapılan: **KaR6** - 06 January 2012, 00:09:34
diğer başlığı açalım bari, burayı da aynı şeye çevirmeyelim lütfen..

önce bombacıları sallandır kardeşim sonra transfer başlığı mis olur. 8)

**KaR6**

alınlarında yazmıyo ne oldukları maalesef abi, öyle bi sistem gelişmedi henüz maalesef..

samsunmania

06 January 2012, 00:11:58 #25749 Son düzenlenme: 06 January 2012, 00:15:55 samsunmania
Alıntı yapılan: **KaR6** - 06 January 2012, 00:11:11
alınlarında yazmıyo ne oldukları maalesef abi, öyle bi sistem gelişmedi henüz maalesef..

Servis aracıyla 5 futbolcu gezdiren adamı anlamıyorsan sende sıkıntı var kardeşim.  :--* bu kadar iyi niyetli olma.

**KaR6**

öyle dedi diye adam mı sileyim abi, oraya kadar gelsin mi iş  :) azcık insaf, ne yapacagımızı şaşırdık.. varsa ben daha iyi yaparım diyen hemen devredeyim?

Turuncu

Kazım yılmaz birazdan ntvspor'a bağlancakmış.

samsunmania

Alıntı yapılan: **KaR6** - 06 January 2012, 00:13:09
öyle dedi diye adam mı sileyim abi, oraya kadar gelsin mi iş  :) azcık insaf, ne yapacagımızı şaşırdık.. varsa ben daha iyi yaparım diyen hemen devredeyim?

mesajı aldım mustafam.senin işine karışmak değil de iyi niyetini biraz sorgulaman için söyledim.

uykan

başkan ntv sporda açıklama yapıyor

furkan5534

açıklama yapmak istemiyor.gekas ıcın hayır falan demıyor en azından