Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

samsunmania

Alıntı yapılan: twitter - 04 January 2012, 23:14:24
Bizim rakip ordu ya zaten
Antep falan dusmez

aslında az biraz puan toplasak yukarı bölümde çok rakip var.mesela Antalya, Manisa...Psikolojik olarak kötü duruma sokuyor bizi. Yoksa Antep kalite olarak sıyırır zaten.

cembaba

Şimdi okudum da çok hoşuma gitti. Ankaragücü - MIY maçı için, açılan hesap numaralarına taraftarlar para toplayıp, maç primini kendileri dağıtacakmış. Çok kıskandım.

samsunmania

Alıntı yapılan: CemBaba - 05 January 2012, 01:26:34
Şimdi okudum da çok hoşuma gitti. Ankaragücü - MIY maçı için, açılan hesap numaralarına taraftarlar para toplayıp, maç primini kendileri dağıtacakmış. Çok kıskandım.

helal olsun.

minci

Fwd: FW: Makedonya Fahri Konsolosunun Ricası 04 Ocak 2012 Çarşamba 20:22 Tarih : Kimden : necdet kelesoglu <necdetkelesoglu@gmail.com>  [Adres Defterine Ekle] Kime : sksalSAMSUN@yahoogroups.com, nailbilici@hotmail.com, levkar55@gmail.com, kenanokten@mynet.com, Murat Görgülü <muratgo@otokoc.com.tr>, Alaattin Kuru <alaattinkuru@hotmail.com>, Tahsin SANCILI <thsncl@hotmail.com>, Simge Ondokuzmayis <sgrafik@yahoo.com>, sadi subaşı <sadisubasi@denizeczaneoptik.com>, şeyda akıncı <seydaakinci55@hotmail.com>

ARKADAŞLAR, 

TOPU TOPU YARIM DAKİKANIZI ALMAYACAK BİR OYLAMA. OYLAMADA ÇIKAN SONUÇ AYNEN UYGULANACAK MI? DİYE SORMAYIN, CEVABINI BİLİYORSUNUZ. ANCAK KAMUOYU OLUŞTURULMASI AÇISINDAN ÖNEMLİDİR. İSTANBUL BÜYÜKLÜĞÜNDEKİ YUNANİSTAN IN GAYRETLERİ İLE "EVET"  LER ÖNDE GİDİYOR. LÜTFEN DUYARSIZ OLMAYALIM. KENDİMİZ "NO" DİYE OYLAYALIM, BU E-POSTAYI LİSTEMİZE YÖNLENDİRELİM (FWD).

A. ZİYA GÜNDÜZ
MAKEDONYA - KONYA FAHRİ KONSOLOSU 

LÜTFEN  Mümkün olduğunca çok kimseye gönderelim... 

MAKEDONYA'NIN YUNANİSTAN'A AİT OLMADIĞININ ANLAŞILMASI İÇİN İÇİN LÜTFEN OY KULLANALIM

Sizden aşağıdaki linki olabildiğince çok kişiye göndermenizi ve alıcılara "Is Macedonia Hellenic?" (Makedonya Yunan mı?) sorusuna "NO " yanıtını vermelerini rica etmeni önemle istirham ediyorum. Zira dost ve kardeş Makedon toplumu, Türk halkının desteğine ihtiyaç duymaktadır.
Maalesef şu anda YES cevabı daha fazladır. Bu durum Yunanistan'ın tezine hizmet etmektedir...

http://www.topix.com/forum/world/macedonia/TAAAAF

özkan

Bunların kafası çalışmıyor hakikatende..Buyrun;

celebi

bence hoş olmuş be özkan :evet:

lucarelli

Valla ne yalan söyleyim bence de güzel olmuş

Burak

özkan 3 e 1 oldu bence de güzel olmuş  :)

kýzýlyýldýz55

banada çoçukça geldi  boz baykuşları örnek alın  :P

55_OrHaN_55

Alıntı yapılan: minci - 05 January 2012, 01:31:56
Fwd: FW: Makedonya Fahri Konsolosunun Ricası 04 Ocak 2012 Çarşamba 20:22 Tarih : Kimden : necdet kelesoglu <necdetkelesoglu@gmail.com>  [Adres Defterine Ekle] Kime : sksalSAMSUN@yahoogroups.com, nailbilici@hotmail.com, levkar55@gmail.com, kenanokten@mynet.com, Murat Görgülü <muratgo@otokoc.com.tr>, Alaattin Kuru <alaattinkuru@hotmail.com>, Tahsin SANCILI <thsncl@hotmail.com>, Simge Ondokuzmayis <sgrafik@yahoo.com>, sadi subaşı <sadisubasi@denizeczaneoptik.com>, şeyda akıncı <seydaakinci55@hotmail.com>

ARKADAŞLAR, 

TOPU TOPU YARIM DAKİKANIZI ALMAYACAK BİR OYLAMA. OYLAMADA ÇIKAN SONUÇ AYNEN UYGULANACAK MI? DİYE SORMAYIN, CEVABINI BİLİYORSUNUZ. ANCAK KAMUOYU OLUŞTURULMASI AÇISINDAN ÖNEMLİDİR. İSTANBUL BÜYÜKLÜĞÜNDEKİ YUNANİSTAN IN GAYRETLERİ İLE "EVET"  LER ÖNDE GİDİYOR. LÜTFEN DUYARSIZ OLMAYALIM. KENDİMİZ "NO" DİYE OYLAYALIM, BU E-POSTAYI LİSTEMİZE YÖNLENDİRELİM (FWD).

A. ZİYA GÜNDÜZ
MAKEDONYA - KONYA FAHRİ KONSOLOSU 

LÜTFEN  Mümkün olduğunca çok kimseye gönderelim... 

MAKEDONYA'NIN YUNANİSTAN'A AİT OLMADIĞININ ANLAŞILMASI İÇİN İÇİN LÜTFEN OY KULLANALIM

Sizden aşağıdaki linki olabildiğince çok kişiye göndermenizi ve alıcılara "Is Macedonia Hellenic?" (Makedonya Yunan mı?) sorusuna "NO " yanıtını vermelerini rica etmeni önemle istirham ediyorum. Zira dost ve kardeş Makedon toplumu, Türk halkının desteğine ihtiyaç duymaktadır.
Maalesef şu anda YES cevabı daha fazladır. Bu durum Yunanistan'ın tezine hizmet etmektedir...

http://www.topix.com/forum/world/macedonia/TAAAAF

bu konu çok önemsenmeli. yorumları okudum da, yunanlılar millete makedonya ve birkaç ülkenin, hatta Türkiye'mizin bir kısmının da yunan toprağı olduğunu empoze ediyorlar. herkes linke girip sadece 15-20 saniyesini ayırıp "hayır" oyunu kullanmalı.

binikalamadım

:gooolll TOP ARIYORUZ  :gooolll

arkadaşlar Samsunumuzda küçük bir oyuncak müzesi/sergi gibi bir faaliyet olacak...eski tip içi şamyelli futbol toplarından lazım bu konuda yardımcı olacabilecek varsa şimdiden teşekkürler... >l<

kýzýlyýldýz55

FaTiH_HaN

AlıntıHem şampiyon hem mütevazi!

Pistlerde 250 km hız yapan motosikletler ile yarışan Kenan Sofuoğlu, Sakarya'da 1976 model MURAT 124 otomobil ile dolaşıyor

Yeni sezonda Kawasaki marka motosiklet ile yarışacak olan Kenan Sofuoğlu, memleketi Sakarya'da hızı saatte maksimum 90 kilometre olan 1976 model Murat 131 marka klasik otomobiliyle dolaşıyor.

"PLAKA İÇİN 3,5 YIL BEKLEDİM"

Sofuoğlu, yarışlarda saatte 250 kilometre hızla gidebilen motosikletiyle mücadele ediyor. Otomobil hakkında bilgi veren Sofuoğlu, klasik arabayı ilk gördüğünde beğendiğini ve satın aldığını söyledi.

Şampiyon motosikletçi ''54 KS 001'' plakasını özellikle kullanmak istediğini ve bu plakayı alabilmek için 3,5 yıl beklediğini dile getirerek, ''Otomobilimi satmak istemiyorum. Diğer otomobilleri değiştirebilirim ama bu klasik araba kalıcı olacak. Otomobilimi başka otomobillerle hiçbir zaman değiştirmeyeceğim. Evleneceğim zaman bu otomobili gelin arabası yapacağım'' diye konuştu.

'RADARA YAKALANAMIYORUM'

Otomobilinin plakasını ise ''Sakaryalıyım, Kenan Sofuoğlu'yum, 1 numarayım'' olarak tanımlayan Sofuoğlu, otomobilin hızının maksimum 90 kilometreye ulaşmasını da ''Bu otomobille istesem de radara yakalanmıyorum'' diyerek esprili bir dille anlattı. Sofuoğlu yurt dışında klasik arabalara daha fazla değer verildiğini belirterek, ''Geçtiğimiz günlerde yurt dışından misafirlerim geldiğinde hepsi klasik arabama ilgi gösterdi, hepsi de arabamda fotoğraf çektirdi'' ifadelerini kullandı.

http://www.maraton.com.tr/Hem-sampiyon-hem-mutevazi-sosyalmedya-son-dakika-haberi_158635.html

Değişik bir karakter  :) Ama delikanlı olduğu her açıklamasından, duruşundan belli, plakası da güzelmiş  :)

Uğur Yıldız

Ankaragücü başkanı kulüpler birliğiyle açıklama yapıyo şu an adam kulüp başkanlarına baya sitemli herkes topçularımı elimizden aldı diye bu konuda aç kurtlar gibi beklemeyen yönetimimizi hakkatten tebrik ediyorum.

lucarelli

AlıntıAnkaragücü'nden sert tepki
Ankaragücü Kulübü Başkanı Sami Altınyuva, geç katıldığı Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı toplantısından, erken de ayrılarak sert bir açıklama yaptı.

58. maddede değişiklik yapılmasına kulüp olarak karşı çıktıklarını ve bunu da toplantıda söylediğini belirten Altınyuva, şunları söyledi;
"Toplantıda gündem belliydi. Bütün kulüp başkanları kendi görüşlerini bildirdi. Ben de kulübüm Ankaragücü olarak, görüşlerimi bildirdim.
Toplantıda alınacak karalara saygılıyız. Ankaragücü olarak, 58. maddede değişiklik yapılmasına karşı çıkıyoruz. Bu maddenin değiştirilmemesinden yanayım. Eğer biri şike yapıyor ve bu belgeleniyorsa, cezaların verilmesi tarafındayım. Bu toplantıya bilerek geç geldim ve bilerek erken ayrılıyorum. Bize verilen sözler vardı, Ankaragücü'ne verilen sözler vardı. Daha önceden Kulüpler Birliği'nde Ankaragücü'nün tarihinin en büyük sorunlarıyla karşı karşıya olduğunu söylemiştim. Kulübün 100 milyon yakın borcu var dedim. Bu konuyla ilgili neler yapabilirsiniz dediğimde hepsi bana destek sözü vermişti. Futbolcularımın parasını ödeyemediğimiz zamanlarda bizden habersiz futbolcularımla görüşülmüş ve anlaşılmış. Elimde futbolcu kalmaz hale geldik. Özellikle başta Eskişehirspor, Gençlerbirliği ve Fenerbahçe kulüpleri sözlerini tutmadılar ve bizden habersiz futbolcularımla konuşup anlaşmışlar. Tepki olarak geç geldim, erken gidiyorum. Sözünü tutan kulüpler için sözüm meclisten dışarı. Ancak bizim bu durumumuzdan faydalanan bu kulüplere tepki olarak, aynı masada oturmayacağımı ve aynı yolda dahi yürümeyeceğimi söyledim."

Başkan Altınyuva ayrıca, "Kulüpler Birliği'nden ayrılacak mısınız? şeklindeki soruya da şu yanıtı verdi;
"Bu akşam Yönetim Kurulu toplantısı yapacağım. İkinci bir karar alana kadar bundan sonraki toplantılara katılmayacağız."