Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Başlatan ErkÇay55, 20 December 2011, 00:23:36

« önceki - sonraki »

Ajan

Alıntı yapılan: LisandroLopez - 04 January 2012, 01:37:54
Katı savunmuyorum ki elde somut ne varsa onları konuşuyoruz..
10 oyuncuya ihanet ettiğini söylüyor bende diyorum ki Okan Karabuluta mı yoksa Chelidze ye mi ihanet etti..
Okan taraftara tepki vermemişmiş, bide yediği onca hatalı golden sonra taraftara tepki verseydi...
Turgut oynadığı kötü maçtan sonra Murat mi şey yaptı sizi demesini biliyor ama veyahut en dip çizgiye kadar inip egoist hareketler sergilemeyi neyse konu ara transfer başlığı görende yeni transfer yaptık sanacak hem milleti umutlandirmayalim mesajın neyse yaz daha fazla konuşmaya gerek yok hepimiz kendi düşüncemize göre bir Turgut portresi oluşturmuşuz zaten

emre

Gekas gelirse formasını alırım aga  :) ama hemen kapılmayalım transfer söylentilerine,çok transfer sezonu gördük..

LisandroLopez

Kimseye kabul ettirmeye çalışmıyorum, futbolunu ısrarla beğenmediğini söyleyeni de kabul eder ama ilginç bulduğumu ifade ederim.
Olay futbolundan çok yaptığı işin konuşulması.Ve yaptığı işin şuanki futbolunun bile önüne geçmesi.Şuan da bunu konuşuyoruz zaten.
Bende en az sizin kadar Samsunsporluyum.Belki en yakın arkadaşlarımla istanbul takımları Samsunsporla maç yaptığı zaman o takımları tutuyorlar diye kavga etmiş, bozuşmuş adamım.
Samsunspor taraftarına yapıldıysa bi saygısızlık elbette üzülürüm.Ama ben yaptığı katkı ve oynadığı futboldan sonra kısmen affederim..Çünkü bu takımın ligde kalmasında katkısı vardı.
Ha Çok kırılmışızdır affedemeyiz ama, şuanki oynadığı futbola hala önyargıyla bakmayadabilir, saygı duyarız..

cgr

04 January 2012, 02:04:33 #1983 Son düzenlenme: 04 January 2012, 14:34:39 cgr
Turgut konusunda arkadaslara sonuna kadar katılıyorum. Hanı bı adamı bu kadar savunmak kabak tadı vermeye basladı hatta coktan verdı de tepkısı anca cıkıyor. Tamam tanıdıgın olabılır, hatta ben de cok yakından tanıyorum hem okuldan, hemde alt yapıdan ama 1 kere bıle Turgut'u savunacak mesajım olmamıstır.

Lısandro kardesım bosver bu kadar savunmayı, kendını savunamayacaksın sonra...

ahmetsefa55

arkadaslar muhakkak ki bende yapıyorumdur bu yanlışı.
gözünüzü seveyim en azından şu başlıkta sadece transferler konusulsun.
baska konularla ılgılı tartısmalar olmasın.
sonra 10 sayfa ılerlemıs gorunce sayfayı ınsan transfer duyumu var fln sanıyo.
bı bakıyosun gereksız muhabbet , hayal kırıklığı..

lucarelli

Futbolcunun sadece yetenekli olması yetmiyor, Bunun yanında ahlaklı da olmalı. Turgut yetenekli ama ahlak konusunda maalesef sınıfta kalıyor. Keşke biraz daha ahlaklı olsaydı da şimdi Samsunspor forması ile maç kurtarsaydı.

Lusage

Turgut bu takımdan ayrılalı 2 sezon oldu. Ama bu takımın gerçek değerleri olan Serkan, Celil, Ertuğrul, Ercan ve hatta Cenk'ten bile fazla konuşuldu konuşuluyor. Ne var bu adamda gerçekten anlamıyorum. Yok illa konuşacağız diyorsanız şurada başlık mevcut Turgut Doğan Şahin (Ankaragücü'ne Transfer) O yüzden bu başlığı daha fazla kirletmenin alemi yok.

özkan

oguz_5528

Turgut konusunda Lisandro arkadaşıma katılıyorum,realist olmak gerek.Yapmış bi eşeklik neden bunu seneler boyunca sürdürüyoruz.Artık duygusal düşünme zamanı değil,Zenkeyi Bülent'i Ekigho'yu Ufuk'u hiç birini beğenmiyoruz.Turgut alınsa KAN olur bize.Yaptığı hareketi de unutturur oynadığı oyunuyla;ama Turgut'un transfer gündeminde olduğunu düşünmüyorum.Bence herkes kendi görüşünü söyleyebilir.100 kişi istemez 1 kişi ister bu kadar da basit olay forum ortamındayız zaten.Turgut konusunun uzamasını istemeyenlerden biri olarak bu başlıkta transfer haberi ,dedikodusu,duyumu görmek istiyorum

FaTiH_HaN

Gündemde olmayan bir transfer uğruna tartışıp, kalp kırmaya değmez, Turgut Ankaraya gider, Trabzona gider, Galatasaraya gider ama sizler hep burada olacaksınız,    hiç gerek yok Turgutu konuşmaya, gündeme gelirse zaten suyunu çıkarana kadar konuşuruz  :)

cembaba

134 sayfa, tek transfer nasıl bir başlıktır bu :)

kuzey55

boş bi başlık makara gereksiz tartışma ne varsa içinde.bu başlığıu takip etmemek lazım artık.kesinleşen transferler başlığında sakin sakin beklicem

samsunluhakan

turgutumu transfer ediyoruz bu kadar tartışıldıgına göre bişeyler var heralde
başka transfer yokmu

brigand

Turgut Turgut diye diye halk kahramanımız Ankaralı Turgut'tan da soğuttunuz beni.  ???

feveran

Alıntı yapılan: brigand - 04 January 2012, 11:35:29
Turgut Turgut diye diye halk kahramanımız Ankaralı Turgut'tan da soğuttunuz beni.  ???

:D :D :D