Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Başlatan ErkÇay55, 20 December 2011, 00:23:36

« önceki - sonraki »

isa55

Transferleri bilenler artık açıklasın. Biz sır tutarız değil mi arkadaşlar.

Mert

Kendimi hiç transfer olmayacakmış gibi hazırlamıştım.O yüzden heyecan falan yok bende  :)

55_OrHaN_55

Alıntı yapılan: Mert - 04 January 2012, 16:16:49
Kendimi hiç transfer olmayacakmış gibi hazırlamıştım.O yüzden heyecan falan yok bende  :)

senin gibi düşünmekle beraber, bu akşamki maçla ilgili de galibiyet beklentim yok. yenersek seviniriz tabi :evet:

FaTiH_HaN

Sizin gibi düşünmemekle beraber, bu maçtan mutlak galibiyet ve yarın sabah bomba transferler bekliyorum  :holey:  ;D

Lusage

Yarın büyük gün açıklanır herhalde yeni transferler.  :deli: :deli:

55_OrHaN_55

Alıntı yapılan: FaTiH_HaN - 04 January 2012, 16:21:21
Sizin gibi düşünmemekle beraber, bu maçtan mutlak galibiyet ve yarın sabah bomba transferler bekliyorum  :holey:  ;D

İnşallah. içimizde hep bir ümit var aslında :)

Mert

Bu hayatta ümitsiz yaşanılmazki  :)

samuray

Alıntı yapılan: cgr - 04 January 2012, 02:04:33
Turgut konusunda arkadaslara sonuna kadar katılıyorum. Hanı bı adamı bu kadar savunmak kabak tadı vermeye basladı hatta coktan verdı de tepkısı anca cıkıyor. Tamam tanıdıgın olabılır, hatta ben de cok yakından tanıyorum hem okuldan, hemde alt yapıdan ama 1 kere bıle Turgut'u savunacak mesajım olmamıstır.

Lısandro kardesım bosver bu kadar savunmayı, kendını savunamayacaksın sonra...
ya yeter kardeşim turgut muhabbeti siteye yeni bi haber varmı diye giriyoruz varsa bi sorununuz özelde çözün

holigan5565

GEKAS SAMSUNSPOR'DA
Samsunspor, Eintracht Frankurt'un Yunanlı golcüsü Gekas'ın transferini bitirdi. Gekas Samsun'a gelerek sözleşme imzalayacak... Trasferin tüm ayrıntıları bugün gazetenizde...
böyle bir haber var halk gazetesinin sitesinde

samuray

bu haber iyi gekas iyi canlı izlemedim ama video görüntüleri attığı goller güzel inşallah bi sakatı makatı yoktur zira yaptığımız transferlr hep elimizde patlıyorda

hakan55

bence gekası tartışcak durumda değiliz.gekas bu gekas..

seskat

Gekas transferi bitti bana göre. almanydan gelen haberler bu yönde. işallah bir aksilik cıkmaz.

özkan

04 January 2012, 17:20:15 #2022 Son düzenlenme: 04 January 2012, 17:32:23 özkan
zaten frankfurtta bi oyuncuyla anlaştı bugün.

masbene

o zaman gekasa hellas diyorum en flaşından :)

55_OrHaN_55