Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Başlatan ErkÇay55, 20 December 2011, 00:23:36

« önceki - sonraki »

Ajan

Alıntı yapılan: LisandroLopez - 04 January 2012, 01:09:33
Hangi emek, bizzat salladığın Chelidze nin mi yoksa kova kaleci Okan Karabulut un emeği mi??
Okan kovaydı eyvallah ama taraftara karsi bir kere olumsuz harekette dahi bulunmadı bu emeğinden dolayı bile ona şükran borçluyuz.  Turgut büyük futbolcu vesselam akşam konuşursan bizden de selam söyle senin yüzünden millet sitede Tu ile başlayan cümle kuramaz hale geldi Turgutla ilgili yazılan her şeye atlamazsan tüm site ahalisi sevinecektir. Hadi iyi geceler

Burak

Ne zaman Turgut konusu açılsada ilk tepki senden geliyor onu napcaz Turgut benim de beğendiğim bir futbolcuydu ama artık geçti gitti sevmiyor işte taraftar 10 kişiden 7si istemiyor adamı zorlamanın manası var mı herkesin illaki tanıdıklarına bir şeyler söyleniyor burada toz kondurmaz gibi Turgut'un adı geçtiği zaman zıplıyorsun.

LisandroLopez

Taraftara saygısızlık yapması ayrı, oynadığı futbol ayrı.Asıl sorunun bu olduğunu tahmin edip cevap vermemeliyim aslında doğru.
Ama sevilmesi ayrı, oynadığı futbol ayrı.. Böyle düşündüğüm için cevap vermekten alıkoyamıyorum kendimi zaten.
Hakkında yapılan yorumlara takıldığım doğrudur ama Samsunsporda oynayan ve
formasının hakkını veren yeteneklerini sergileyen kaç futbolcu hakkında olumsuz konuşmuşum bide buna bakalım..
Aksine konuşanlara karşı fikrimi belirtmişim her zaman.. Mesela Bance.. Buda öyle birşey.
İyi oynuyosa kim olursa olsun savunurum.

Ollivanders

İyilik kavramının göreceli oldugunun farkında mısın kardeşim ? Sana göre yıldız , bana göre kazmanın önde gideni.

LisandroLopez

Sizde sevilmediğini bilerek her fırsatta ondan bahsedip sitede gündem yaratmaya, destek almaya çabalıyorsunuz..
Yorum yapmış olmak için yorum yapmayın, biraz realist olun ;)

LisandroLopez

Alıntı yapılan: Serpico - 04 January 2012, 01:25:43
İyilik kavramının göreceli oldugunun farkında mısın kardeşim ? Sana göre yıldız , bana göre kazmanın önde gideni.

Kardeşim, Bance hakkında benle hem fikir olup sahadaki mücadelesini ve yaptığı olumlu işleri gördüğünü belirtiyorsun her zaman.
Takımda kalması gerektiğini ve belkide takımdaki en faydalı oyuncu olduğunu da söylüyosun.
Turgut unda geçmişte yaptığı işi değil de şuan yaptığı işleri görüp futboluna saygı duymaya davet ediyorum seni,
yani kısmen seni de realist olmaya :)

Burak

kardeşim burada desteği kimden alacağız burası sanal mecra burada yazan adamların çoğuyla her maç beraberiz zaten dışarda da beraber organizasyonlar yapıyoruz deplasmanlara gidiliyor birbirimizi savunma ihtiyacımız olsa emin ol burada muhalif görüş çıkmaz birisi laf atmadan da savunuruz birbirimizi mesele o değil ki. bir adama takmışsın sadece ona laf söylettirmiyorsun o da antipatik oluyor doğal olarak burada kimsenin ego tatmin etme olayı yok. adama iki laf söyleniyor ( senden bahsetmiyorum )  benim üyeliğimi silin o zaman sizin mesaj sayınız çok bizi eziyorsunuz gibi laflar söyleniyor ki ben de yeni üyeyim çoğu üyeye göre 2 buçuk sene oldu neyse başlık hiç olmasın hadi allah rahatlık versin iyi geceler

GökhanÇağlar

Lisandro Turgut u ben de beğenirim ama bu kadar katı savunmana gerek yok.

herkes beğenmek zorunda değil sonuçta..

LisandroLopez

Dediğim gibi beğendiğim oyuncuyu savunurum savunmam gerektiğini düşünürüm belki kendimde amatör de olsa futbolun bizzat içinde olduğumdan olabilir.
Bi tek onu değil gerek Samsunspordaki gerek diğer takımlardaki beğendiğim oyuncuları da savunuyorum
Oynuyosa herşeyi bi kenara bırakıp futboluna saygı duymamız gerekiyor gerçi bunu defalarca söyledim ama aynı tas aynı hamam bu yüzden kendime de kızıyorum.

LisandroLopez

Alıntı yapılan: GökhanÇağlar - 04 January 2012, 01:33:41
Lisandro Turgut u ben de beğenirim ama bu kadar katı savunmana gerek yok.

herkes beğenmek zorunda değil sonuçta..

Katı savunmuyorum ki elde somut ne varsa onları konuşuyoruz..
10 oyuncuya ihanet ettiğini söylüyor bende diyorum ki Okan Karabuluta mı yoksa Chelidze ye mi ihanet etti..
Okan taraftara tepki vermemişmiş, bide yediği onca hatalı golden sonra taraftara tepki verseydi...

Tufan

Lisandro kardeşim şu Turgut kazması için daha ne kadar kişiye cephe alacaksın? isterse Messi olsun ne mal olduğunu hepimiz biliyoruz.
o değilde Gekas iyidir en azından gol atmayı bildiğinden şüphemiz yok 6 pastan taca vuramaz ben severim Yunanları :)

hakan55

Hatalı gol yemesi bize ihanet ettiğini göstermez ki.Ama ankarada taraftarına şeyini gösteren adam! kusura bakma her şeyi hakediyo..

saim55

Daha önce Türkiye'ye Yunan topçu geldi mi net bilmiyorum ama bir Yunan futbolcunun bize gelmesi bayağı bir ses getirir. Bizden oraya giden oyuncu oldu, sonuçları da güzel oldu. Umarım Gekas gelir, her iki millet için de güzel şeyler yaşanır

Ollivanders

Canım kardeşim Turgut sana göre iyi bana göre kötü. Bance konusunda hemfikiriz. Ama Turgutta senin hoşuna giden ama benim hoşuma gitmeyen çok şey var. E haliyle benim hoşuma gitmiyor futbolu. Olay bundan ibaret aslında. Senin Turgut hakkında gecen muhabbette hemen savunmaya geçmen antipatik geliyor insana . Benden de sana bir tavsiye hemen savunmaya geçme :) Çünkü herkesin görüşüne saygı duymak gerek :)

Musti

Olayın x y futbolcusuyla alakası yok bence.

Karşı görüşe saygı göstermeyip, kendi bildiği doğruları karşı görüşte olanlara zorla kabul ettirmeye çalışmak.  Sana göre doğrudur veya yanlıştır ama kimse kimsenin fikrini kabul etmek zorunda değil.