Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Başlatan ErkÇay55, 20 December 2011, 00:23:36

« önceki - sonraki »

HoliganSamSunLu

ben holosko olayına pek inanmıyorum şayet olursa süper olur ama zor gibi görünüyor

GurbetciFanatik

carsamba carsafa karisti
persemne perisanlik oldu
cuma mübarek güünümüz
sali sallaniyor
pazartesi giydik fesi
cumartesi pazar tatil
baska gün yokmu hafta ici transfer edebilicegimiz

bengülü

galata_saray maçına kadar transferlerimizin bitmesi gerekiyor yoksa transfer yapamazsak transfer yapmanın bir manası yok

GurbetciFanatik

BOMBALAR YENİ YILDA
30 Aralık 2011 / 13:23
Taraftarın da merakla beklediği transferler için geri sayıma başlayan kırmızı beyazlılar, yılbaşından sonra resmi imzaları attıracağı belirtildi

Samsunspor Başkanı Kazım Yılmaz, zorlu bir ikinci yarının kendilerini beklediğini söyledi. Devre arası transferçalışmaların büyük bir gizlilik içerisinde yürütüldüğünü açıklayan kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Yılmaz, "Genel Koordinatörümüz Adnan Sezgin ile beraber yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Hocamızında bilgisi doğrultusunda kadromuza katmak istediğimiz oyuncularla görüşmelerimiz yakın temas sürüyor" dedi.

İsimleri sır gibi saklanan oyuncularla yapılan görüşmelerde sona yaklaşıldığını ifade eden kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Yılmaz, "İsimlerin basından saklanması için büyük bir titizlik gösteriyoruz. Tahmin ediyorum ki önümüzdeki hafta içinde anlaştığımız oyuncuları kamuoyuyla paylaşacağız.

Lusage

Beklemekten ve bizi bu gayya kuyusundan çıkaracak isimlerle anlaşmalarını ümit etmekten başka yapacak bir şey yok. Inşallah bu sefer yaş tahtaya basmazlar.. :-\

55_OrHaN_55

##kdc##

Abiler biz bancenin ne gollerini dominguezin ne paslarını izledik videolardan, bence videolara hürmet etmemek lazım bundan sonra  :o

Jnr.Serkan

30 December 2011, 15:00:58 #1507 Son düzenlenme: 30 December 2011, 15:08:50 Jnr.Serkan
Video'ya pek kanmamak gerek.
Turgut Doğan Şahin Samsunspordaki Performansı

Bu turgutun videosu.Barcelona'ya götür bu videoyu,Barcelona ister Turgutu, messiyle rotasyonda kullanmak için : )

55_OrHaN_55

Alıntı yapılan: ##kdc## - 30 December 2011, 14:54:45
Abiler biz bancenin ne gollerini dominguezin ne paslarını izledik videolardan, bence videolara hürmet etmemek lazım bundan sonra  :o

katılıyorum. hele domingues'in videosunu izledikten sonra süper ligin tozunu atacağımızı zannetmiştim. :D

Sol Açık

Alıntı yapılan: Jnr.Serkan - 30 December 2011, 15:00:58
Video'ya pek kanmamak gerek.
Turgut Doğan Şahin Samsunspordaki Performansı

Bu turgutun videosu.Barcelona'ya götür bu videoyu,Barcelona ister Turgutu, messiyle rotasyonda kullanmak için : ) Pek kanmamak gerek video'ya

Ya harbiden, videoyu seyredince bizim takımda olsa iyi miydi diye düşünmedim değil. Gerçi ben Turgut'u hep yetenekli bulmuşumdur ama yetenekli olmak yetmiyor işte...  ;)

GurbetciFanatik

Malesef artik yönetime güvenmekten baska bi care kalmiyor artik bize.
Bekleyelim görelim artik yapacak bisey kalmadi bu saatden sonra.

5trawberry

Katılmayan olabilir ama, Turgut Samsunspor'dayken bize saç baş yoldururken kaç yaşındaydı..
Gelişmekte olan bir oyuncunun saç baş yolduran hareketleri mi ? yoksa yaptığı başarılar mı dikkate alınır ?
Haksızlık etmeyelim bence, Caner, Turgut kadar kimseye sövmedim belki ama, o da o zamanki süper Lig hasretinin vermiş olduğu asabiyetti.
Turgut iyi bir futbolcu olacak bence.
Kim alırsa büyük bir iş yapmış olacak.

LisandroLopez

Sol tarafa Tello yu alabilir miyiz Esesden acaba.. Hem sol bek hem sol açık oynar.Oyun kurucu bile oynar.Duran top da kullanır.
Eskişehirde oynamıyor zaten.. Gelse çok iyi olur bence

FaTiH_HaN

Telloyu Bursa da istiyor, zaten bu transfer döneminde hangi futbolcu gündemimize geldiyse Bursa da o oyuncuya talip oluyor  :)

ahmetsefa55

Samsunspor'un aklı Holosko'da
Samsunspor, Beşiktaş'tan Holosko'nun transferi için girişimlere başladı. Kırmızı-Beyazlıların listesinde ayrıca Trabzonspor'dan Ferhat Öztorun ve boşta olan Önder Turacı da bulunuyor.

Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısı için iyi bir kadro kurmanın peşinde olan Kırmızı-Beyazlılarda Başkan Kazım Yılmaz ve Genel Koordanitör Adnan Sezgin çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.
İstanbul'a kamp kuran ikili, yılbaşından sonra transferleri kamuoyuyla paylaşmayı hedefliyor. İlk olarak Beşiktaş'ın gözden çıkardığı Holosko için temasa geçen Samsunspor, bu oyuncu ve kulübüyle görüşmelere başladığı belirtildi.
Başkan Kazım Yılmaz'ın Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'le bir görüşme yapıp Slovak futbolcu Filip Holoskonu işini bitireceği ileri sürüldü.
Ayrıca Trabzonspor'un sol kanat oyuncusu Ferhat Öztorun'la da ilgilenen Samsunspor, boşta olan Önder Turacı'yla ise görüşmelerini sürdürüyor. Bu arada kırmızı-beyazlıların, Bursaspor'un da peşinde olduğu Bobo için de temasta bulunduğu öğrenildi.
Ayrıca Teknik Direktör Petkoviç'in de yabancı oyuncu konusunda Başkan Kazım Yılmaz ve Adnan Sezgin'e istediği futbolcuların bulunduğu bir liste verdiği belirtildi.

http://www.sporx.com/futbol/transfer/turkiye/samsunsporun-akli-holoskodaSXHBQ262228SXQ